Dëshironi të merrni rezultatet më të mira në Higjienën Dentare? Harrojeni larjen normale të furçës ose përdorimin e fillit me fill dhe filloni të përdorni një ujitës dentar. Ato janë efektive, të sigurta, të lehta për t'u përdorur dhe mund t'ju kursejnë shumë vizita te dentisti.

Këtu do të gjeni informacionin më të plotë dhe të paanshëm për ujitësit oral: Krahasimet, analizat, opinionet dhe çmimet nga modelet dhe markat më të mira në mënyrë që të zgjidhni atë që i përshtatet më mirë nevojave dhe buxhetit tuaj. Mos humbisni detajet dhe merrni buzëqeshjen tuaj më të mirë!

Krahasimi më i mirë i ujitës oral

Krahasoni veçoritë më të rëndësishme të desktopëve më të mirë ose pajisjeve pa tela me një shikim me këto dy tabela.

Krahasimi më i mirë i ujitësve të tavolinës

Dizajn
Shitesi me i mire
Waterpik Irrigator ultra WP100
Cilesia e cmimit
Waterpik Ultra Ujitëse...
Mishrat e ndjeshme
Sistemi Oral-B Oxyjet i...
Çmim të ulët
Aquapik 100, Irrigator Dentare....
Ekonomike
Irrigator oral ose dentar...
Markë
ujëpik
ujëpik
Braun Oral-B
Oralteck SHBA
Pro-HC
Model
WP-100 Ultra
WP-660
Oxyjet MD20
Aquapic 100
Sistemi i Ujit
Lloj
Desktop
Desktop
Desktop
Desktop
Desktop
Depozitë
650 ml
650 ml
600 ml
600 ml
1100 ml
Presioni maksimal
100 Psi
100 Psi
ND
130 Psi
75 Psi
Nivelet e fuqisë
10
10
5
10
5
Llojet e grykave
6
4
1
5
6
ratings
-
-
-
-
çmim
117,26 €
99,99 €
61,49 €
32,90 €
54,87 €
Shitesi me i mire
Dizajn
Waterpik Irrigator ultra WP100
Markë
ujëpik
Model
WP-100 Ultra
Lloj
Desktop
Depozitë
650 ml
Presioni maksimal
100 Psi
Nivelet e fuqisë
10
Llojet e grykave
6
ratings
-
çmim
117,26 €
Cilesia e cmimit
Dizajn
Waterpik Ultra Ujitëse...
Markë
ujëpik
Model
WP-660
Lloj
Desktop
Depozitë
650 ml
Presioni maksimal
100 Psi
Nivelet e fuqisë
10
Llojet e grykave
4
ratings
-
çmim
99,99 €
Mishrat e ndjeshme
Dizajn
Sistemi Oral-B Oxyjet i...
Markë
Braun Oral-B
Model
Oxyjet MD20
Lloj
Desktop
Depozitë
600 ml
Presioni maksimal
ND
Nivelet e fuqisë
5
Llojet e grykave
1
ratings
-
çmim
61,49 €
Çmim të ulët
Dizajn
Aquapik 100, Irrigator Dentare....
Markë
Oralteck SHBA
Model
Aquapic 100
Lloj
Desktop
Depozitë
600 ml
Presioni maksimal
130 Psi
Nivelet e fuqisë
10
Llojet e grykave
5
ratings
çmim
32,90 €
Ekonomike
Dizajn
Irrigator oral ose dentar...
Markë
Pro-HC
Model
Sistemi i Ujit
Lloj
Desktop
Depozitë
1100 ml
Presioni maksimal
75 Psi
Nivelet e fuqisë
5
Llojet e grykave
6
ratings
-
çmim
54,87 €

Krahasimi më i mirë i ujitësve të udhëtimit

Dizajn
Nr. 1 në shitje
Irrigator Panasonic EW1211W845 ...
Marka kryesore
Ujitëse Waterpik...
Desktop
Ujitëse Waterpik...
Stack Folding
Panasonic EW-DJ10-A503 ...
barato
morpilot - Bateri -...
Markë
Panasonic
ujëpik
ujëpik
Panasonic
hyggeland
Model
EW1211W845
Wp-560 pa tela
Udhëtar Wp-300
EWDJ10
FC159
Lloj
pa tel
pa tel
Desktop udhëtimi
Bateritë me valë
pa tel
Bateria e rimbushshme
Depozitë
130 ml
210 ml
450 ml
165 ml
200 ml
Presioni maksimal.
85 Psi
75 Psi
80 Psi
76 Psi
100 PSi
Mënyrat e përdorimit
3 nivele
2 nivele
3 nivele
2 nivele
2 nivele
Llojet e grykave
1
3
3
1
1
ratings
-
-
-
-
çmim
42,07 €
124,53 €
54,99 €
-
33,99 €
Nr. 1 në shitje
Dizajn
Irrigator Panasonic EW1211W845 ...
Markë
Panasonic
Model
EW1211W845
Lloj
pa tel
Bateria e rimbushshme
Depozitë
130 ml
Presioni maksimal.
85 Psi
Mënyrat e përdorimit
3 nivele
Llojet e grykave
1
ratings
-
çmim
42,07 €
Marka kryesore
Dizajn
Ujitëse Waterpik...
Markë
ujëpik
Model
Wp-560 pa tela
Lloj
pa tel
Bateria e rimbushshme
Depozitë
210 ml
Presioni maksimal.
75 Psi
Mënyrat e përdorimit
2 nivele
Llojet e grykave
3
ratings
-
çmim
124,53 €
Desktop
Dizajn
Ujitëse Waterpik...
Markë
ujëpik
Model
Udhëtar Wp-300
Lloj
Desktop udhëtimi
Bateria e rimbushshme
Depozitë
450 ml
Presioni maksimal.
80 Psi
Mënyrat e përdorimit
3 nivele
Llojet e grykave
3
ratings
-
çmim
54,99 €
Stack Folding
Dizajn
Panasonic EW-DJ10-A503 ...
Markë
Panasonic
Model
EWDJ10
Lloj
Bateritë me valë
Bateria e rimbushshme
Depozitë
165 ml
Presioni maksimal.
76 Psi
Mënyrat e përdorimit
2 nivele
Llojet e grykave
1
ratings
çmim
-
barato
Dizajn
morpilot - Bateri -...
Markë
hyggeland
Model
FC159
Lloj
pa tel
Bateria e rimbushshme
Depozitë
200 ml
Presioni maksimal.
100 PSi
Mënyrat e përdorimit
2 nivele
Llojet e grykave
1
ratings
-
çmim
33,99 €

Më të kërkuar

Cili është irrigatori më i mirë i dhëmbëve?

Për momentin ka qindra modele në treg, por këto janë 10 ujitësit më të mirë të gojës (desktop dhe laptop) dhe të preferuarat e përdoruesve spanjollë:

Waterpik WP-100 Ultra

Karakteristikat e jashtëzakonshme:

 • 10 nivele presioni deri në 100 Psi
 • 7 koka të përfshira
 • Gjokë Specifike Implante, Ortodonci etj..
 • Majë rrotulluese 360 ​​gradë
 • Butoni në dorezë
 • Rezervuari 650 ml
 • Ndarje rezervë
 • Vula e ADA

Edhe pse nuk është modeli më i lartë i kompanisë, WP-100 është modeli më i lartë ujitës dentar më i shitur në vendin tonë prej vitesh.

Ky hidropulsor i përket më shumë markës lider në botë në higjienën orale rekomanduar nga dentistët, ka vulën e ADA (American Dental Association) dhe efektiviteti i saj ka qenë e vërtetuar shkencërisht.

Specifikimet tuaja plotësohen nevojat e çdo përdoruesi, veçanërisht pasi përfshin grykë për të gjitha nevojat.

Waterpik WP-660 Ujori

Karakteristikat e jashtëzakonshme:

 • 10 nivele presioni deri në 100 Psi
 • Funksioni i pastrimit dhe masazhit të mishrave të dhëmbëve
 • kohëmatës
 • 7 koka të përfshira
 • Gjokë Specifike Implante, Ortodonci etj..
 • Majë rrotulluese 360 ​​gradë
 • Butoni në dorezë
 • Rezervuari 650 ml
 • Ndarje rezervë
 • Vula e ADA

El WP-660 është rekomandimi ynë për ata që kërkojnë një vaditës cilesore dhe shume e kompletuar me cmim te pershtatur. Është në një gamë çmimi mesatar, është nga marka kryesore dhe specifikimet dhe pajisjet e tij janë të shkëlqyera për çdo përdorues.

Ky hidropulsor ka nivele të ndryshme fuqie, grykë për të gjitha llojet e nevojave dhe teknologjitë më të mira nga kompania me më shumë patenta në treg.

Oral-B Oxyjet

Karakteristikat e jashtëzakonshme:

 • 5 nivele presioni deri në 51 Psi
 • 4 koka të përfshira
 • Butoni në dorezë
 • Rezervuari 600 ml
 • Teknologjia e mikroflluskave
 • Filter ajri
 • Montimi në mur ose tavolinë
 • Ndarja e aksesorëve
 • Gjykim 30 ditor

Braun ka ndërtuar një reputacion të mirë në botën e higjienës dentare dhe ujitësit e tyre janë gjithashtu ndër më të mirët në treg.

El Oxyjet nga braun është një best seller që shquhet për të patur një sistem pastrimi që kombinon një rrymë uji nën presion me ajrin e pastruar, gjë që e bën ekipin a zgjedhje e shkëlqyer për njerëzit me mishra të ndjeshme.

Në përgjithësi, është një pajisje shumë e kompletuar dhe përdoruesit janë të kënaqur me rezultatet që ofron. Vlen të theksohet se presioni maksimal është më i ulët se shumica e pajisjeve, por nga Oral B na kanë njoftuar se është e këshillueshme sipas studimeve të tyre.

Aquapic 100

Karakteristikat e jashtëzakonshme:

 • 10 nivele presioni deri në 130 Psi
 • 7 koka të përfshira
 • Ujitja e hundës
 • Paralajmërim me kohë
 • Mbyllje automatike
 • Butoni në dorezë
 • Rezervuari 600 ml
 • Ndarje rezervë
 • Vula e ADA
 • 5 vite Garanci

Nëse keni një buxhet të ngushtë, nuk keni pse të hiqni dorë nga një vaditës i mirë oral meqenëse ka disa opsione në treg, çmimet e të cilave janë brenda mundësive të të gjitha buxheteve. Ne duam të veçojmë këtë model që ata kanë referenca shumë të mira të përdoruesve kush e ka provuar dhe cfare ofron 5 vjet garanci.

Aquapik nga marka Oralteck Usa është Çertifikuar nga ADA, ka specifika të shkëlqyera, pajisjet më të kompletuara dhe a çmim vërtet i rregulluar në lidhje me konkurrencën.

Sistemi i Ujit Pro-HC

Karakteristikat e jashtëzakonshme:

 • 5 nivele presioni deri në 75 Psi
 • 11 koka të përfshira
 • Ujitja e hundës
 • Majë rrotulluese 360 ​​gradë
 • Butoni në dorezë
 • Rezervuari 1100 ml
 • Ndarje rezervë

Hidrohelika tjetër ekonomike që bie në sy mbi pjesën tjetër është një pajisje e markës Pro-HC, konkretisht SISTEMI I UJIT PREMIUM, që kemi analizuar edhe në faqen tonë të internetit.

Shtë një produkt që Ai spikat mbi të gjitha në numrin e kokave të përfshira dhe në funksionimin e tij bazë, por efektiv dhe të thjeshtë. Përveç përmirësimit të higjienës orale, ka dy koka për ujitja e hundës.

Waterpik WP-560 Wireless

Karakteristikat e jashtëzakonshme:

 • 3 nivele presioni deri në 75 Psi
 • 4 koka të përfshira
 • Gjokë Specifike Implante, Ortodonci etj..
 • Majë rrotulluese 360 ​​gradë
 • Rezervuari 210 ml
 • Bateria e rimbushshme
 • Vula e ADA

Pavarësisht çmimit të tij mbi mesatar, Wp-560 Është një nga hidropulsorët portativë më të shitur në vendin tonë. Specifikimet e tij të plota dhe përvoja e markës e bëjnë atë një bast të sigurt.

Shquhet mbi mesataren në cilësi më e mirë e materialeve, kapacitet më i madh i rezervuarit, më shumë autonomi e baterisë dhe në atë që përfshin grykë speciale për implante dhe për ortodonci.

Panasonic EW1211W845

Karakteristikat e jashtëzakonshme:

 • Presion deri në 85 Psi dhe 1400 impulse në minutë
 • 3 mënyra (AJRI NË NORMAL, AJRI NE SOFT, JET)
 • 2 koka të përfshira
 • Majë rrotulluese 360 ​​gradë
 • Butoni në dorezë
 • Rezervuari 130 ml
 • Bateria e rimbushshme

më i mirë ujitëse Panasonic Janë modelet e baterive dhe ky vaditës oral pa tela është një nga pajisjet me çmimin më cilësor në treg. Kjo e ka pozicionuar si një nga më të shiturit në vendin tonë, edhe mbi ujëpik.

Është një pajisje me fuqi e mirë dhe tre mënyra funksionimi për rezultate shumë të mira në higjienën orale. I vetmi disavantazh në krahasim me modelet e tjera është kapaciteti i ulët i rezervuarit, i cili kërkon që ai të rimbushet më shumë herë.

Udhëtar Waterpik WP-300

Karakteristikat e jashtëzakonshme:

 • 3 nivele presioni deri në 80 Psi
 • 4 koka të përfshira
 • Gjokë Specifike Implante, Ortodonci etj..
 • Rezervuari 450 ml për 60 sekonda
 • Dizajn kompakt
 • Çanta transporti
 • Vula e ADA

Siç sugjeron emri i tij, WP 300 është një model i desktop me një dizajn dhe veçori që e bëjnë të lehtë marrjen e tij kudo që udhëtojmë.

Për këtë kanë zvogëloi madhësinë e saj dhe e kanë projektuar në atë mënyrë që mund të ruhet në një çantë të vogël udhëtimi të përfshirë.

Po ashtu ka pajtueshmëria me rrjetin elektrik të vendeve të ndryshme, duke e bërë atë një alternativë të mirë portative për modelet e baterive.

Oral-B 2 në 1

Sa për Irrigator oral 2 në 1 me vaditës dhe furçë dentar lider i padiskutueshem eshte ky hidropulsor i markes Oral-B. Në të njëjtin komplet kemi një furçë dhëmbësh elektrike e markës kryesore dhe një hidropulsor për të kryer ujitje të gojës pas çdo larjeje.

Ne gjithashtu nuk duam të harrojmë një model tjetër 2-në-1 që kemi analizuar, atë Waterpik WP900. Edhe pse nuk është aq i popullarizuar nga përdoruesit, ai prodhohet nga kompania me ujitësit më të mirë të dhëmbëve në treg.

Nëse ende nuk keni furçë dhëmbësh elektrike, është alternativa më e mirë për të merrni një higjienë të plotë dentare në shtëpi.

Sowash: Udatës i rubinetit pa motor

Dëshironi një përforcues pa motor që nuk bën zhurmë dhe nuk konsumon energji elektrike? Sowash ka pothuajse 100 opinione dhe një rezultat mesatar prej 4.2 nga 5 nga përdoruesit që e kanë blerë atë.

Çmimi i tij është më i ulët se modelet e tjera që lidhen me rubinet dhe mbi të është nga më të shiturat dhe më të vlerësuarat.

Cilin ujitës dentar për të blerë?

Tani ka qindra modele të markave të ndryshme me specifika, dizajne dhe çmime të ndryshme. Kjo e bën të vështirë zgjedhjen e një vaditësi të mirë oral për secilin.

Gjëja më e rëndësishme në një hidropulsor është që ai të jetë efektiv në eliminimin e baktereve dhe mbetjeve ushqimore që mund të mbeten në zgavrën e gojës pas larjes.

Duke filluar nga kjo bazë, ka disa specifika më të rëndësishme, të tilla si cilësimet e presionit ose kapaciteti i rezervuarit, dhe të tjera më pak të rëndësishme si dizajni ose niveli i zërit.

Udhëzues për zgjedhjen e ujitësit më të mirë oral

Këto janë karakteristikat kryesore për t'u marrë parasysh për të zgjedhur ujitësin më të mirë për ju:

Lloji i pajisjes

Ne fillim, më e zakonshme është të zgjidhni një model desktopi me pompë elektrike, por ka njerëz që preferojnë një Irrigator portativ dentar për ta marrë atë në udhëtimet tuaja apo edhe një pa motor.

Presioni dhe mënyrat e dushit dentar

Një nga karakteristikat kryesore që na siguron pastrimin e duhur është fuqia dhe cilësia e rrymës së ujit. Rekomandimi ynë është të zgjidhni modelet që kanë fuqinë më të lartë të mundshme, por janë gjithmonë të rregullueshme, për të qenë në gjendje ta përshtatim atë sipas nevojave tona. Fuqia e lartë por e parregulluar mund të jetë e bezdisshme për disa njerëz.

Përveç fuqive të ndryshme, gjithashtu ka rryma të ndryshme uji dhe pajisje me mundësia për të zgjedhur mënyra të ndryshme përdorimi. Ka avionë me më shumë rrahje në minutë, avionë që shkojnë të përziera me flluska ajri dhe madje edhe shiringë mënyra e masazhit.

Kapaciteti i depozitimit

Në disa modele madhësia e rezervuarit Nuk mjafton të kryeni një pastrim të plotë, ndaj do t'ju duhet ta rimbushni dikur gjatë tij. Kjo në fillim duket e parëndësishme, por me kalimin e kohës mund të bëhet i bezdisshëm, veçanërisht nëse është shumë i vogël dhe duhet ta plotësoni disa herë për përdorim.

Llojet e grykave

Përveç grykave standarde për proteza të shëndetshme, ka zëra specifike për përdoruesit që përdorin ortodonci ose që kanë implante dentare. Nëse duam të marrim rezultate të mira, ju këshillojmë ta merrni parasysh këtë kur zgjidhni ujitësin më të mirë për ju.

Vlen gjithashtu të përmendet se ka modele me hundë fikse dhe me Grykë që rrotullohen dhe lejojnë akses më të lehtë në të gjitha zonat e gojës.

Disponueshmëria e pjesëve rezervë dhe/ose aksesorëve

Para se të zgjidhni një hidropulsor duhet të siguroheni që të paktën hundë zëvendësuese janë të disponueshme që do të keni nevojë. Këto grykë kanë një jetë të dobishme prej disa muajsh dhe është e nevojshme zëvendësimi i tyre, si furça e dhëmbëve.

Blerja e një modeli nga markat e njohura garanton që pjesët e këmbimit do të jenë në dispozicion për një kohë të gjatë.

Niveli dhe Dizajni i Zhurmës

Edhe pse janë karakteristika që nuk ndikojnë drejtpërdrejt në performancën Nga vaditësi oral, ka njerëz që i kushtojnë shumë rëndësi të dyja aspekteve. Zhurma është e pashmangshme në vaditësit me energji, por është e vërtetë kjo disa vegla janë më të sinqerta se të tjerat. Nëse ajo që dëshironi është heshtje totale gjatë ujitjes orale do të duhet të zgjidhni një nga modelet pa motor që janë futur në rubinet.

Shumëllojshmëria e dizajneve është e madhe, duke qenë në gjendje të zgjidhni ngjyra të ndryshme dhe gjithashtu madhësi të ndryshme. Ekzistojnë madje disa shtytës kompakt tavoline të projektuar për udhëtime, si p.sh waterpik wp-300 udhëtar. Disa pajisje mund të varen në mur, diçka që mund të vlerësohet në hapësira të vogla.

Irrigator Dentar Çmimi dhe Garancia

Efikasiteti i ujitësve dhe kënaqësia e përgjithshme e përdoruesve ka bërë që vitet e fundit kërkesa të jetë rritur. Me rritjen e kërkesës, janë shfaqur prodhues të panumërt të rinj që kanë dalë në treg kopje nga markat me te mira. Këto marka ata nuk kanë përvojë apo garanci efikasitet të tillë si Waterpik, i cili miratohet nga ADA dhe ka inovuar dhe patentuar teknologjitë e tij për më shumë se 30 vjet.

Është e qartë se jo të gjithë mund të përballojnë modelet më të mira në treg, por sanë Irrigator dentar te lire që ofrojnë rezultate shumë të mira. Në faqen tonë të internetit mund të gjeni më shumë se një me cilësi të mirë dhe opinione shumë të mira të përdoruesve.

Opinioni i përdoruesve

Mendimi i përdoruesve të tjerë që kanë provuar ujitësin oral është një referencë e mirë për të ditur se çfarë rezultatesh ofron. Çdo person është i ndryshëm, por një hidropulsor që ka shumë vlerësime dhe merr një notë mesatare të lartë nuk ka gjasa të na zhgënjejë.

Markat më të mira të ujitës oral

Një hap mbi të gjitha është Waterpik, udhëheqës botëror në ujitësit e dhëmbëve me dhjetëra patenta dhe studime shkencore që miratojnë produktet e tyre. Edhe pse është një nga më të shiturit, nuk është i vetmi me përforcues të mirë.

Klikoni mbi to për të hyrë në të gjitha informacionet në lidhje me markat më të spikatura dhe modelet e tyre më të mira:

[su_row][su_column size=”1/2″ qendër=”jo” class=”»] [/su_column][/su_row]

Çfarë është një irrigator dentar?

Një vaditës oral ose dush dentar është thjesht një pajisje që përdor a rrymë pulsuese e ujit nën presion për të hequr mbeturinat e ushqimit dhe pllaka bakterialei rezistojnë larjes së përditshme.

Kjo metodë njihet si ujitje orale dhe merrni arrijnë zona të vështira të zgavrës me gojë, të tilla si zonat ndërdhëmbore, linja e mishrave të dhëmbëve ose xhepi periodontal.

si funksionon vaditësi i dhëmbëve

Të gjithë ujitësit kanë një sistem shumë të ngjashëm dhe në thelb përbëhen nga një rezervuar uji, pompë dhe grykë ku të aplikohet rryma e presionit.

Disa modele përfshijnë përmirësime si p.sh hundë të ndryshme, nivele të ndryshme presioni të rregullueshme, madje edhe një opsion masazhi ose zbardhimi i dhëmbëve. Midis grykave të ndryshme mund të gjejmë të veçanta për të ortodonciaTek implantet dhe madje edhe gjuhësor.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me ujitësin e gojës

Dyshime të zakonshme për hidropulsorët

Kur është i nevojshëm përdorimi i hidropulsorit?

Ato janë të përshtatshme për këdo të cilët kërkojnë të kenë një higjienë më të mirë dentare në shtëpinë e tyre, duke ndihmuar kështu në parandalimin sëmundjet e gojës. Ju nuk keni nevojë të keni ndonjë vështirësi për t'i përdorur ato, madje ka edhe modele për fëmijë, por duhet të përdoret gjithmonë në këto raste:

 • Pacientët me mbajtëse që e bëjnë të vështirë pastrimin
 • Pacientët me implant dentar
 • Pacientët me gingivit ose periodintit

Sa herë në ditë përdoret vaditësi oral?

Mund të përdoret pas çdo larje dhëmbësh, përderisa është më pak se 5 minuta çdo dy orë

A funksionon uji i çezmës?

Uditësit punoni me ujë normal rubineti, nuk është e nevojshme të përdorni ujë mineral ose të përdorni ndonjë aditiv.

A mund ta përdorin shumë njerëz?

L hundët janë të këmbyeshëm dhe në përgjithësi vijnë në ngjyra të ndryshme, kështu që një hidropulsor i vetëm mund të përdoret nga anëtarë të ndryshëm të familjes.

A mund të përdoret me larës goje?

Edhe pse nuk është e nevojshme, mund të shtohet gargarë goje në një raport maksimal 1:1. Nuk rekomandohet përdorimi i aditivëve të tjerë si bikarbonat ose klori.

Llojet e ujitës oral

Aktualisht mund të blejmë tre tipe të pajisjeve për ujitje të gojës:

 • Uditës tavoline: Duhet t'i lidhni në rrjetin elektrik dhe janë më të zakonshmet. Si rregull i përgjithshëm, ato janë ato që ofrojnë performancë më e mirë, më shumë mënyra përdorimi dhe numri i grykave. Mund të jenë modele ujitëse të thjeshta ose dy në një, të cilat përfshijnë gjithashtu furçë dhëmbësh elektrike.
 • Irrigator portativ: Janë modele wireless që të përfshijë një bateri të ringarkueshme. Këto pajisje janë alternativa më e mirë nëse dëshironi ta largoni atë nga shtëpia ose nëse keni pak hapësirë ​​në banjën tuaj.
 • Udatës dentar me rubinet pa motor: Pajisjet e këtij lloji janë më pak të shitura, por ato kanë disa përparësi. Mjaft me lidhni ato drejtpërdrejt me rubinet dhe meqenëse nuk kanë motor, nuk kanë nevojë për energji dhe ata nuk bëjnë zhurmë.

Ku të blini një ujitës oral?

Pavarësisht nëse zgjidhni këtë model apo ndonjë tjetër Rekomandimi ynë është ta blini atë në internet në Amazon. Ata kanë Shumë marka, çmimet më të mira online, transporti i lirë dhe i shpejtë dhe gjithashtu mund t'i ktheni blerjet pa probleme. Ne kemi vite që punojmë me ta dhe nuk kemi pasur problem.

Irriguesit oral më të shitur

Ju kemi thënë se cilat janë modelet më të mira në treg, por jo gjithmonë këto produkte përkojnë me më të shiturit. Më poshtë mund të shihni një listë që përditësohet automatikisht me vaditësit dentarë më të shitur të momentit:

4 komente në «»

  • Pershendetje Maria. Ju nuk përmendni modelin që keni për t'ju ndihmuar. Gjithsesi, në ueb keni akses në të dhënat e shërbimit teknik të markës për Spanjën.

   përgjigje
 1. Artikull shume i kompletuar!! Ata madje përmendin një vaditës dentar nga ata që lidhen me rubinet 🙂 (i dua). Une kam perdorur so larje dhe e verteta eshte cilesia eshte... e rregullt pasi uji del nga lidhja me rubinet nder te tjera. Për ju që i pëlqejnë më shumë vaditësit e dhëmbëve, ka marka të tjera më të mira se So Wash, si Kler ..., Ban ...
  Për të shijuar vaditësit dhe mos harroni të shkoni tek dentisti herë pas here që një gjë të mos ju heqë tjetrën 🙂

  përgjigje

Lini një koment

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: AB Internet
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.