Pjesë këmbimi Oral B

Këshillohet që gjithmonë të blini pjesë rezervë origjinale të Braun Oral-B për të siguruar funksionimin e duhur dhe rezultatet më të mira në higjienën tuaj orale. Marka shet pjesë të ndryshme këmbimi si zorrë, rezervuarë, grykë, furça, etj ... Pjesë këmbimi Irrigator Për të ruajtur efektivitetin e ujitës oral B tuaj, ju rekomandojmë që t'i ndryshoni grykat brenda afateve kohore të rekomanduara nga ...

lexoni më shumë

Irrigator Oral B Oxyjet

Këtë herë po flasim për një Irrigator Braun Oral-B, i cili shquhet për një sistem pastrimi që kombinon një rrymë uji nën presion me ajrin e pastruar, gjë që e bën pajisjen një opsion të shkëlqyer për njerëzit me mishra të ndjeshme. Ne do të bëjmë një analizë të karakteristikave të tij kryesore, avantazheve dhe çmimit, dhe ju ...

lexoni më shumë

Oral B Waterjet Irrigator

Ju prezantojmë një tjetër Irrigator Oral-B, të cilat janë zhvilluar me teknologjinë Braun. Bëhet fjalë për modelin Waterjet MD16, një pajisje e thjeshtë por efikase, e cila shquhet për dy llojet e avionëve, njëri normal dhe tjetri specifik për kujdesin e mishrave të ndjeshme. Më poshtë analizojmë karakteristikat kryesore dhe çmimin e tij, në mënyrë që të mund të ...

lexoni më shumë