Furça elektrike Waterpik

Zgjidhni furçë waterpik që i përshtatet më së miri nevojave dhe buxhetit tuaj. Marka ka dy modele, SR-3000 Sensonic dhe AT-50 Nano Sonic. Zbuloni këtu karakteristikat më të spikatura dhe çmimi më i mirë në internet çfarë mund të blini. Nëse keni një ujitës të markës, ato mund të jenë plotësues ideal për një higjienë të plotë orale.

Waterpik SF-02

Zbuloni furçën e dhëmbëve Waterpik SF-02. Falë teknologjisë së gjeneratës së fundit të zërit, arrihet një shpejtësi më e lartë e kokës. Përveç kësaj, për shkak të dizajnit të tij me qime tepër të buta dhe të rrumbullakosura, arrin në zonat e vështira për t'u arritur midis dhëmbëve, duke hequr butësisht dhe në mënyrë efektive pllakën.

Ky model ka një dizajn ergonomik dhe të gjithë aksesorët e nevojshëm për të pasur një furçë të shkëlqyer çdo ditë.

Karakteristikat e jashtëzakonshme:

 • 3050 rrahje në minutë
 • Rregullator me dy shpejtësi në dorezë
 • Kohëmatësi 2 min me intervale 30 sekonda
 • Bateri induktive e rikarikueshme
 • Treguesi i ngarkimit
 • 3 koka të përfshira
 • 2 vjet garanci

Furçë Çmimi Waterpik SF-02

Pjesë këmbimi të përfshira:

 • 3 koka furça dhëmbësh
 • Kuti udhëtimi për furçë
 • Mbulesa të kokës

Opinionet e blerësve Waterpik Sensonic

"Unë provova një markë tjetër dhe u zhgënjeva. E ktheva dhe më vonë bleva Waterpik SF-02 dhe jam shumë i kënaqur. Më pëlqen kapja, mbështetja e karikimit dhe dritat LED për nivelin e baterisë. Do të doja të shisnin një furçë gjuhe”.

“Furça më e mirë e dhëmbëve ndonjëherë. Sapo bëra një kontroll pas gjashtë muajsh dhe për herë të parë në jetën time, nuk kisha absolutisht asnjë pllakë! As dentisti nuk mund ta besonte."

Shihni më shumë komente në Amazon

Furça Waterpik WP-662EU

Zbuloni furçën e dhëmbëve Waterpik WP-662EU me një çmim të parezistueshëm. Një model e thjeshtë por efektive, me një dizajn kompakt ideale për t'u marrë kudo. Nëse jeni duke kërkuar për një furçë dhëmbësh elektrike të lirë, funksionale dhe praktike, lexoni më tej.

Karakteristikat e jashtëzakonshme:

 • 1600 rrahje në minutë
 • Dizajn ergonomik dhe i lehtë
 • Bateri AAA e zevendesueshme
 • 1 kokë e përfshirë
 • 2 vjet garanci

Çmimi Waterpik WP662

Pjesë këmbimi të përfshira:

 • 1 koke furce dhembesh
 • 1 Bateri e trefishtë A

Opinionet e Blerësve Waterpik WP662

“Kjo furçë dhëmbësh sonike e lirë, e zëvendësueshme me bateri, është mjaft efektive ndërsa është e butë me mishrat e dhëmbëve. Është mirë për udhëtime pune ose pushime, sepse nuk keni nevojë të mbani karikues. Koka e furçës është lehtësisht e zëvendësueshme. »

"Më pëlqeu madhësia e saj kompakte, pasi përshtatet në një mbajtëse të zakonshme të furçës së dhëmbëve dhe është mjaft e fuqishme për të bërë një pastrim të mirë."

Shihni më shumë komente në Amazon

Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:


Sa dëshironi të shpenzoni për ujitësin e dhëmbëve?

Ne ju tregojmë opsionet më të mira me buxhetin tuaj

50 €


* Lëvizni rrëshqitësin për të ndryshuar çmimin