Politika e cookies

Cookie është një skedar që shkarkohet në kompjuterin tuaj kur hyni në faqe të caktuara ueb. Cookies lejojnë një faqe interneti, ndër të tjera, të ruajë dhe të marrë informacion në lidhje me zakonet e shfletimit të një përdoruesi ose pajisjes së tij dhe, në varësi të informacionit që ato përmbajnë dhe mënyrës se si përdorin pajisjet e tyre, ato mund të përdoren për t'i njohur përdoruesit.

Shfletuesi i përdoruesit memorizon cookies në hard disk vetëm gjatë seancës aktuale, duke zënë një hapësirë ​​minimale të kujtesës dhe duke mos dëmtuar kompjuterin. Cookies nuk përmbajnë asnjë lloj informacioni specifik personal, dhe shumica e tyre fshihen nga hard drive në fund të seancës së shfletuesit (të ashtuquajturat cookie të seancave).

Shumica e shfletuesve pranon cookies si standarde dhe, në mënyrë të pavarur të saj, për të lejuar ose parandaluar parametrat e sigurisë ose cookies të ruajtura përkohshme.

Pa pëlqimin tuaj të shprehur - duke aktivizuar cookies në shfletuesin tuaj - Irrigadordental.pro nuk do të lidhë në cookie të dhënat e ruajtura me të dhënat tuaja personale të dhëna në momentin e regjistrimit ose blerjes.

Çfarë lloje të cookie-t të përdorura në këtë faqe?

  • Cookies teknike: Ato janë ato që lejojnë përdoruesin të lundrojë nëpër një faqe në internet, platformë ose aplikacion dhe përdorimin e opsioneve ose shërbimeve të ndryshme që ekzistojnë në të, të tilla si, për shembull, kontrollimin e trafikut dhe komunikimit të të dhënave, identifikimin e sesionit, pjesët e hyrjes i aksesit të kufizuar, mbani mend elementet që përbëjnë një porosi, kryeni procesin e blerjes së një porosie, bëni një kërkesë për regjistrim ose pjesëmarrje në një ngjarje, përdorni elemente sigurie gjatë shfletimit, ruani përmbajtjen për shpërndarjen e videove ose tingullit ose ndarjen përmbajtje përmes rrjeteve sociale.
  • Cookies për personalizim: Këto janë ato që lejojnë përdoruesin të ketë qasje në shërbim me disa karakteristika të përgjithshme të paracaktuara bazuar në një seri kriteresh në terminalin e përdoruesit, të tilla si gjuha, lloji i shfletuesit përmes të cilit aksesohet shërbimi, konfigurimi rajonal nga ku jeni hyni në shërbim, etj.
  • Cookie-t për analizë: Këto janë ato që trajtohen mirë nga ne ose nga palë të treta, na lejojnë të përcaktojmë sasinë e numrit të përdoruesve dhe në këtë mënyrë të kryejmë matjen statistikore dhe analizën e përdorimit që përdoruesit i bëjnë shërbimit të ofruar. Për këtë, shfletimi juaj në faqen tonë të internetit është analizuar për të përmirësuar ofertën e produkteve ose shërbimeve që ju ofrojmë.
  • Reklamim biskota: Janë ato që, të trajtuara mirë nga ne ose nga palë të treta, na lejojnë të menaxhojmë në mënyrën më efikase të mundshme ofertën e hapësirave reklamuese që ndodhen në faqen e internetit, duke përshtatur përmbajtjen e reklamës me përmbajtjen e shërbimit të kërkuar. ose për përdorimin e bërë nga faqja jonë e internetit. Për këtë ne mund të analizojmë zakonet tuaja të shfletimit në internet dhe mund t'ju tregojmë reklama në lidhje me profilin tuaj të shfletimit.
  • Cookie për reklamimin e sjelljes: Janë ato që lejojnë menaxhimin, në mënyrën më efikase të mundshme, të hapësirave reklamuese që, kur është e përshtatshme, redaktori i ka përfshirë në një faqe në internet, aplikacion ose platformë nga e cila ofrohet shërbimi i kërkuar. Këto cookies ruajnë informacion mbi sjelljen e përdoruesve të marrë përmes vëzhgimit të vazhdueshëm të zakoneve të tyre të shfletimit, i cili lejon zhvillimin e një profili specifik për të shfaqur reklamat bazuar në të.
  • Biskota të palës së tretë: Faqja e internetit IrrigadorDental.Pro mund të përdorë shërbime të palëve të treta që, në emër të Google, do të mbledhin informacion për qëllime statistikore, mbi përdorimin e Faqes nga përdoruesi dhe për ofrimin e shërbimeve të tjera që lidhen me aktivitetin e Faqes së internetit dhe shërbime të tjera të internetit.

Në veçanti, kjo faqe interneti përdor Google Analytics, një shërbim analitik në internet i ofruar nga Google, Inc. me seli në Shtetet e Bashkuara me seli në 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043. Për ofrimin e këtyre shërbimeve, ata përdorin "Cookies" që mbledhin informacion , duke përfshirë adresën IP të përdoruesit, e cila do të transmetohet, përpunohet dhe ruhet nga Google sipas kushteve të përcaktuara në faqen e internetit të Google.com. Përfshirë transmetimin e mundshëm të informacionit të përmendur te palët e treta për arsye të kërkesave ligjore ose kur palët e treta e përpunojnë informacionin në emër të Google.

User shprehimisht dakord, duke përdorur këtë faqe, trajtimin e informatave të fituara në mënyrën dhe për qëllimet e mësipërme. Dhe gjithashtu ai e njeh potencialin e saj të refuzojë përpunimin e të dhënave ose informacioneve të tilla duke kundërshtuar përdorimin e cookies duke zgjedhur parametrat e duhura për këtë qëllim në shfletuesin tuaj. Ndërsa këtë opsion të bllokuar cookies në shfletuesin tuaj nuk mund të lejojë përdorimin e plotë të të gjithë funksionalitetin e internetit.

Mund të ju lejojnë, bllok ose fshini cookies të instaluar në kompjuterin tuaj duke konfiguruar opsionet e shfletuesit tuaj të instaluar në kompjuterin tuaj:

krom

Eksplorues

Firefox

ekspeditë gjuetine

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë politikë të cookie-ve, mund të kontaktoni Irrigadordental.pro në seksionin e kontaktit