Electric Waterpik Brushes

Milih anu sikat waterpik anu paling cocog sareng kabutuhan sareng anggaran anjeun. Merekna ngagaduhan dua modél, SR-3000 Sensonic sareng AT-50 Nano Sonic. Panggihan di dieu teh fitur paling beredar jeung harga online pangalusna naon anjeun bisa meuli. Upami Anjeun gaduh hiji irrigator sahiji merek, aranjeunna tiasa janten pelengkap idéal pikeun kabersihan lisan lengkep.

Waterpik SF-02

Panggihan sikat huntu Waterpik SF-02. Hatur nuhun kana téknologi sonic generasi panganyarna, laju sirah anu langkung luhur kahontal. Sajaba ti éta, alatan desain na kalawan bristles lemes sareng rounded tambahan, ngahontal wewengkon teuas-to-jangkauan antara huntu, gently tur éféktif nyoplokkeun plak.

Modél ieu ngagaduhan a Desain ergonomis sareng sadaya asesoris anu dipikabutuh pikeun kéngingkeun sikat anu saé unggal dinten.

Fitur unggulan:

  • 3050 Ketukan per menit
  • Dua régulator laju dina cecekelan
  • Timer 2 mnt kalayan interval 30 detik
  • batré rechargeable induktif
  • Indikator muatan
  • 3 Huluna Kaasup
  • Garansi 2 taun

Harga Sikat Waterpik SF-02

suku cadang kaasup:

  • 3 sirah sikat huntu
  • Kasus perjalanan pikeun sikat
  • Panutup sirah

Pamadegan pembeli Waterpik Sensonic

"Kuring nyobian merek anu béda sareng kuciwa. Kuring balik deui teras ngagaleuh Waterpik SF-02 sareng kuring resep pisan. Abdi resep cekelan, nangtung ngecas, sareng lampu LED pikeun tingkat batré. Abdi ngarepkeun aranjeunna ngajual sikat létah. ”

"Sikat huntu pangalusna kantos. Kuring kakara ngalaman pamariksaan saatos genep bulan sareng pikeun kahiji kalina dina kahirupan kuring, kuring leres-leres NO plak! Malah dokter gigi teu percaya."

Tempo deui ulasan dina Amazon

Sikat Waterpik WP-662EU

Panggihan sikat huntu Waterpik WP-662EU kalawan harga irresistible. Modél basajan tapi éféktif, kalawan desain kompak idéal pikeun nyandak mana. Upami anjeun milarian sikat huntu listrik anu murah, fungsional sareng praktis, baca terus.

Fitur unggulan:

  • 1600 Ketukan per menit
  • Desain ergonomis sareng hampang
  • Batré AAA anu tiasa diganti
  • 1 Kepala kaasup
  • Garansi 2 taun

Harga Waterpik WP662

Suku Cadang Kaasup:

  • 1 sirah sikat huntu
  • 1 Batré Triple A

Pamadegan pembeli Waterpik WP662

"Sikat huntu sonik batré anu hargana murah, tiasa digentos cukup efektif bari lembut dina gusi. Éta saé kanggo perjalanan bisnis atanapi liburan sabab anjeun henteu kedah nyandak pangecas. Sirah sikat gampang diganti. ”

"Kuring resep ukuranana kompak sabab pas dina wadah sikat huntu biasa sareng cukup kuat pikeun beberesih anu saé."

Tempo deui ulasan dina Amazon

Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:


Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga