Waterpik WP-450 Cordless Plus Wireless

We nampilake Waterpik WP 450 Cordless Plus, irrigator tanpa kabel paling laris saka merek terkemuka. Model iki minangka solusi sing apik kanggo jedhing kanthi ruang sing winates utawa kanggo lelungan.

Antarane piranti nirkabel sing dipasarake merek kasebut, Iku paling imbang lan karo nilai paling apik kanggo dhuwit. Wis specifications banget lengkap lan peralatan sing nyukupi kabutuhan pangguna. Tansah maca, kita bakal pitutur marang kowe highlights produk iki lan uga titik kelemahane.

* 450 wis ora didol maneh, nanging sampeyan bisa ngganti karo 560 anyar

Waterpik 450 Highlights

Iki minangka fitur paling penting saka nirkabel WP-450. Nduwe spesifikasi sing dibutuhake kanggo entuk kabersihan dental sing bener yen sampeyan gabungke saben dina kanthi sikat.

  • 2 Tingkat tekanan nganti maksimal 75 Psi
  • 4 kepala klebu
  • Tip rotasi 360 derajat
  • 210 ml reservoir
  • Operasi sing luwih sepi
  • Baterei sing bisa diisi ulang
  • Kasedhiya ing rong werna
  • Sertifikasi ADA
  • Garansi 2 Taun

Kaluwihan utama

  • Duwe daya puncak cukup dhuwur, utamané considering sing iku model nirkabel.
  • Kemampuan kanggo milih loro tingkat penting kanggo ngindhari rasa ora nyaman kanggo pangguna kanthi gusi sing luwih sensitif.
  • Saliyane kepala standar kalebu tips tartamtu kanggo dentures karo orthodontics utawa implants, supaya iku model serbaguna.
  • Sirah sing muter nggawe reresik gampang lan akses menyang wilayah paling angel ing rongga lisan.
  • Reservoir minangka salah sawijining gadget portabel paling gedhe, nyuda jumlah isi ulang nalika nggunakake.
  • Tingkat gangguan sing dipancarake luwih murah tinimbang hidro-thrusters ing ndhuwur meja iku kurang ngganggu.
  • Sawijining desain baterei-powered lan reservoir terpadu nyimpen akèh papan lan ngidini gampang njupuk ing lelungan bisa.
  • Iki diprodhuksi dening merek terkemuka lan duwe segel saka American Dental Association, sing njamin efektifitase.
  • Jaminan sampeyan nutupi cacat manufaktur sajrone rong taun kapisan.

Irrigator Gigi Tanpa Kabel Tanpa Kabel

WP 450 duwe desain sing padha karo sikat untu listrik, asil banget ergonomis lan kompak dibandhingake karo model desktop.

Kasedhiya ing putih utawa ireng lan ukurane yaiku:

  • Dhuwur: 29,59 cm - Jembar: 6,95 cm - Dhuwur: 9,65 cm
  • Bobot: 0,337 Kg

Rega paling apik Waterpik WP 450

Irigasi lisan tanpa kabel iki duwe rega sing disaranake udakara 68 euro, luwih dhuwur tinimbang merek liyane. Temokake rega paling apik online sing bisa nemokake ing Spanyol mengkono klik tombol iki:

Spare Parts Klebu karo Portable Waterpik iki

Sampeyan bakal nampa WP450 waterpik karo kabeh aksesoris iki klebu. Padha cukup kanggo umume pangguna, malah sing nggunakake piranti.

  • 2 nozzles standar kanggo nggunakake langsung
  • 1 Mouthpiece Khusus kanggo Ortodontik
  • 1 Plate Seeker Mouthpiece Implants Special
  • 1 pangisi daya

Kasus sing disaranake

Kasus kanggo WP-450
  • tas hermitsell anyar
  • EVA semi-kaku banyu registant iPega Carrying Case
  • Dirancang kanggo pas Waterpik Waterflosser Cordless ...

Produk sing gegandhengan

waterpik wp 450 wireless irrigator

Klik kanggo ndeleng analisis lengkap model-model iki sing bisa narik kawigaten sampeyan:

Model Wireless Waterpik liyane

WP-450 minangka flosser tanpa kabel paling laris ing Waterpik, nanging merek kasebut nggawa flusher portabel liyane. Yen sampeyan pengin piranti sing luwih lengkap, utawa sing luwih murah, aja kantun model iki:

Kanthi diskon
Irigasi Waterpik...
  • Untu sing luwih resik - irigasi dental 50% luwih efektif ...
  • Ngilangi plak dental - mbusak nganti 99,9% ...
  • Aman lan lembut - optimal kanggo sapa wae sing duwe ...
Irigasi Waterpik...
485 Ulasan
Irigasi Waterpik...
  • Cocog kanggo lelungan - irigasi banyu entheng iki kanthi ...
  • Gigi sing luwih resik - flossing nganggo banyu 50% ...
  • Gampang mbusak plak - mbusak nganti 99,9% ...

Kepiye cara kerja Wireless Waterpik?

Ing kene dak tinggalake a video ing Spanyol karo langkah dening langkah Kanggo nggunakake model iki kanthi bener lan entuk manfaat maksimal:

FAQ

  • Apa akeh wong bisa nggunakake?: Mesthi, saben wong mung kudu nggunakake cangkeme.
  • Apa ana indikator pangisi daya baterei?: Model iki ora, iku kalebu ing model WP-552 sing bisa ndeleng ing bagean ndhuwur.
  • Apa ana baterei cadangan?: Ora didol kanthi kapisah
  • ¿Apa pangisi daya duwe plug kanggo Spanyol?: Ya, iku pangisi daya plug 220V
  • Apa sampeyan bisa nggunakake banyu kran?: Sampurna, sanajan banyu botol bisa nambah umure yen ana akeh jeruk ing wilayah sampeyan.
  • Suwene suwene baterei?: Udakara seminggu
  • Apa simpenan cukup kanggo reresik?: Kapasitas teka kanggo reresik cethek cepet, ing bab normal nggunakake paling ora rong kathah banyu.

Panemu lan Kesimpulan

Irrigator WP-450 plus minangka cara sing paling nyaman ngrampungake kebersihan lisan ing omah lan ing perjalanan. Ora ana kabel lan selang ndadekake panggunaane luwih gampang.

Amarga dadi produk tanpa kabel lan ukurane suda, kekuwatan jet kasebut kaget. Thanks kanggo tekanan lan aplikasi pulsa langsung sampeyan bakal entuk asil sing apik banget. Mung sawetara detik ngilangi bakteri lan lebu ing wilayah sing paling angel lan ora bisa diakses.

Mung nanging ora ana mouthpiece kanthong pik, utamané kanggo masalah gusi. Ing kasus apa wae, iki minangka panggantos sing kompatibel sing bisa dituku kanthi kapisah.

Keuntungan sing wis kabukten diwenehake kanthi nggunakake terus:

  • Nambah kesehatan lisan umum; untu, ilat lan gusi
  • Nyegah penyakit lisan
  • Ngirit kunjungan menyang dokter gigi

Panemu Pembeli Waterpik 450

Kepuasan para panuku produk iki dhuwur banget lan kabukten mupangat. Ing kene sampeyan bisa maca sawetara panemu, yen sampeyan pengin ndeleng kabeh klik tombol.

Waca review liyane ing Amazon

«Aku wis duwe mine kanggo 2 taun lan aku mung dhawuh unit kapindho. Masalah mung ora ana lampu pangisi daya lan minangka asil ora dingerteni yen unit lagi diisi utawa wis rampung. Mungkin iki bisa dideleng ing model sing bakal teka »

"Aku milih iki amarga aku ora duwe ruang ing kamar mandi kanggo model sing luwih gedhe. Aku wis diduweni model luwih gedhe lan tresna iku, supaya nalika teka wektu kanggo ngganti aku wanted sing cilik. Konsep kasebut apik banget, nanging ora sekuat desktop.

"Aku wareg banget karo produk iki, kerjane apik lan gampang digunakake."

Tuku Waterpik WP-450

Yen sampeyan wis tekan adoh lan sampeyan pengin ngresiki cangkeme menyang level sabanjure nganggo piranti iki, klik tombol kasebut:

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikawerna abu-abu
Aggregate Rating
5 adhedhasar 7 votes
Brand Name
waterpik
Jeneng Product
WP-450

Pira sampeyan pengin mbuwang irigasi dental?

Kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik karo anggaran sampeyan

50 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.