Waterpik WP900 Perawatan Lengkap

Temokake ing kisaran loro ing siji waterpik kanthi piranti paling laris, perawatan lengkap wp-900. Iku model karo Sensonic Professional Plus irrigator lan sikat baterei, kombinasi sampurna diwenehi asil paling apik ing oral hygiene Ing omah.

Yen sampeyan pengin pindhah siji langkah ahead ing pangopènan saben dina kanggo kesehatan lisan sampeyan kudu nimbang model iki. Penghematan dibandhingake karo tuku dhewe cukup akeh. Terus maca kanggo ngerteni kabeh merek nawakake sampeyan karo piranti lengkap iki lan apa alternatif 🙂

* WP900 ora kasedhiya maneh, nanging sampeyan bisa ngganti karo Ultra

Fitur Fitur Waterpik 900 Perawatan Lengkap

Loro irrigator lan sikat kalebu produk karo teknologi paling apik saka merek anjog lan karo garansi 2 taun. Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng fitur sing paling penting lan apa kaluwihan sing diwenehake:

Babagan Irigator:

  • 10 Tingkat tekanan nganti maksimal 100 Psi
  • 5 kepala klebu
  • Tip rotasi 360 derajat
  • Tombol Kontrol Ngalahake
  • 700 ml reservoir karo tutup lan kasus
  • Kasedhiya ing rong werna
  • Operasi sing luwih tenang
  • 220 V sumber daya utama

Babagan Sikat

  • 2 kacepetan
  • 30500 Beat saben menit
  • Baterei NiMh sing bisa diisi ulang
  • Indikator Charge kasedhiya
  • Timer interval
  • 2 kepala klebu
  • Kasus panyimpenan sikat

Kaluwihan utama

  • Tekanan hydropulsor disetel kanggo kabutuhan saben pangguna, ngidini a nggunakake luwih nyaman lan ngindhari rasa ora nyaman kanggo pangguna kanthi gusi sing luwih sensitif.
  • Ing nozzles beda klebu nyedhiyani a reresik efektif kabeh jinis dentures, asil ing piranti banget Versatile.
  • Puter puteran nggampangake akses menyang wilayah paling angel, entuk reresik luwih lengkap ing wektu kurang.
  • Kontrol sing dipasang ing gagang ngidini ngganggu aliran, nggampangake reresik lan ngirit banyu.
  • Kacepetan sikat loro ngidini adaptasi kanggo rasa saben pangguna, soko penting yen sampeyan duwe masalah gusi.
  • Thanks kanggo baterei sing bisa diisi ulang kanthi indikator sing dipimpin, kita lali tuku baterei, nambah otonomi lan tansah siap digunakake.
  • Timer mbantu kita sikat saben zona kanggo wektu sing perlu kanggo ngresiki kanthi bener.
  • Kepala sikat loro kanthi ukuran sing beda-beda nggawe kompatibel karo ukuran denture apa wae kanggo nggayuh wilayah sing paling ora bisa diakses.

2-in-1 Tabletop Dental Irrigator

Punika a piranti meja sing bisa tuku ing rong werna, putih utawa ireng. Wis desain nyedhaki kompak lan fitur a wilayah dilindhungi undhang-undhang kanggo aksesoris lan duwe kabeh supaya.

Ukuran lan bobot piranti yaiku:

  • Dhuwur: 26,29 cm - Jembar: 19,55 cm - Dhuwur: 12,70 cm
  • Bobot: 1,1 Kg

Rega paling apik Waterpik WP 900

Produk merek iki paling dianjurake dening dokter gigi Wis regane kira-kira 130 euro. Jumlah kasebut cukup sithik, amarga kalebu sikat lan irrigator saka merek terkemuka ing kebersihan gigi.

Sampeyan biasane bisa tuku ing rega malah luwih murah, wiwit biasane duwe diskon saka kene.

Gadget 2-in-1 liyane

Sampeyan uga bisa tuku ing WP-950minangka wis specifications padha, mbenakake desain lan kalebu rong kepala sikat sing luwih gedhe. Kajaba iku, kita ninggalake sampeyan link piranti liyane sing luwih modern sing didol merek kasebut.

Entuk rega paling apik online sing bisa ditemokake ing Spanyol kanthi ngeklik tombol.

Pilihan liyane sing apik yaiku Oral b, sing model 2-in-1 paling didol ing negara kita kanggo Nilai banget kanggo dhuwit. Ing ngisor iki sampeyan duwe link supaya sampeyan bisa ndeleng piranti paling apik saka merek iki.

Spare Parts Klebu

Kanthi tuku Wp-900, sampeyan bakal entuk kabeh sing dibutuhake kanggo nggayuh kebersihan lisan sing paling lengkap ing omah sampeyan:

  • 2 nozzles standar kanggo nggunakake langsung
  • 1 Mouthpiece Khusus kanggo Ortodontik
  • 1 Plate Seeker Mouthpiece Implants Special
  • 1 Pik Pocket mouthpiece khusus kanggo wilayah Periodontal
  • 2 Sirah sikat untu

Produk liyane sing gegandhengan

waterpik wp900 perawatan lengkap

FAQ

  • Apa ana spare parts kanggo sikat kompetisi? Saiki mung asli merek
  • Apa kabel daya kanggo Spanyol? Ya, iku bener kanggo soket standar
  • Carane ngisi sikat? Sampeyan kudu diselehake ing pangkalan lan pasang irigasi.

Panemu lan Kesimpulan

Hydropulsor iki piranti becik kanggo entuk a kebersihan lisan sing efektif lan lengkap karo piranti siji lan rega cukup.

La kabukten khasiat saka irrigators account, bebarengan karo sikat SR-3000 nggawe kombinasi sampurna kanggo mbusak lebu pangan lan bakteri saben dina.

Tuku model iki sukses amarga rasio rega peralatan gedhe yen kita mbandhingake karo akuisisi kanthi kapisah.

Sampeyan uga duwe jaminan merek sing Wis segel ADA.

Panuku Reviews

Umumé, pangguna sing wis nyoba ditampilake banget wareg karo asil sing dipikolehi lan padha komentar sing nepaki janji. Minangka efektifitas ora ana keraguan lan mung ana keluhan babagan masalah rusak.

Sampeyan bisa maca ing reviews panuku ngeklik tombol.

Waca review liyane ing Amazon

"Aku wis 2 sasi lan aku seneng. Iku mesthi nindakake tugas lan aku bakal menehi rekomendasi kanggo kabeh wong. Iku kaping sepuluh luwih apik tinimbang flossing lan kurang nglarani."

"Aku lan bojoku nggunakake Waterpik 900 lan wis ketemu lan ngluwihi pangarepan."

"Apik banget yen flosser banyu lan sikat untu listrik dipasang kanthi gampang. Desain kasebut atraktif lan efektif banget. Aku banget wareg karo tuku anyar.

Tuku Waterpik WP-900

Kanggo tuku sampeyan ing rega paling online lan kirim menyang omah sampeyan, klik tombol iki:

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikawerna abu-abu
Aggregate Rating
2.5 adhedhasar 3 votes
Brand Name
waterpik
Jeneng Product
WP-900

Pira sampeyan pengin mbuwang irigasi dental?

Kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik karo anggaran sampeyan

50 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.