Dental Pro HC Water System Irrigator

Nawakake Pro HC Water System Dental Irrigator dening Black Friday

Sampeyan kene amarga kanggo sampeyan ana sing penting,  Jaga mulut!! Lan kanggo nambah, kita saiki sampeyan produk Fantastic sing bisa kanggo nutupi kabutuhan ngresiki tutuk kanthi efektif.

Iku babagan Oral Irrigator Pro-HC Water System… Lan apa sing kita entuk? Ayo menyang wilayah kasebut ing ngendi sikat normal ora bisa kanggo nindakake lan mbusak bakteri lan lebu sing dumunung ing wong-wong mau.

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan hydropulsor iki?, banjur ayo nuduhake ciri, desaine, regane lan regane panemu pangguna sing wis nyoba. Ayo menyang!

Fitur Fitur Irrigator Pro HC

Hydropulsor iki wis fitur paling lengkapAyo ndeleng sing paling luar biasa lan kaluwihan sing diwenehake kanggo panggunaan saben dina:

  • 5 Tingkat tekanan nganti 75 Psi
  • Regulator ing Handle
  • 11 Kepala Klebu
  • Tangki 1100 ml
  • Irigasi Oral lan Nasal
  • sumber daya 220 V
  • Kompartemen nozzle
  • Garansi 2 taun + 6 wulan Pro-HC

Kaluwihan utama

pro hc irigasi premium

  • Kanthi limang tingkat meksa sampeyan ora bakal duwe masalah adaptasi daya kanggo kabutuhan lan ngindhari rasa ora nyaman yen gusi sensitif.
  • Regulator ing nangani dhewe nggampangake beda-beda tekanan sajrone nggunakake luwih cepet.
  • Thanks kanggo nomer kepala kalebu, iku salah siji saka hydropulsors paling lengkap lan Versatile. Saliyane ngrampungake kabersihan dental, uga ngidini decongest saluran irung.
  • Kapasitas tank njamin 3 menit terus-terusan reresik, kang ngindhari kudu ngisi kaping pirang-pirang saben panggunaan. Uga nduweni fungsi pindho lan tumindak minangka tutup kanggo transportasi gampang.
  • Merek nawakake a tambahan 6 babar pisan sasi sajrone sampeyan bisa ngasilake produk yen sampeyan ora puas karo asil.

Kompak Benchtop Oral Irrigator

Pro-HC yaiku a model desktop ing putih lan transparent kang padha wis dijupuk a desain cukup kompak, njupuk menyang akun sing simpenan luwih saka rata-rata.

Ukuran sing tepat yaiku:

  • Ukuran 18,5 x 11 x 22 cm.

Pro HC Oral Irrigator Price

Senajan rega dianjurake watara 80 euro, biasane wis a diskon meh 40%. Kanthi RRP normal, kita bakal menehi rekomendasi produk liyane kanthi regane dhuwit sing luwih apik, nanging kanthi diskon kasebut salah siji opsi ekonomi paling apik.

Sampeyan bisa ndeleng rega paling online wayahe saka tombol:

Aksesoris kalebu

Salah sawijining kekuwatan artikel iki yaiku peralatan lengkap kang kalebu minangka standar. Iki kabeh sing bakal ditampa nalika tuku hydropulsor:

  • 4 nozzles standar kanggo kulawarga kabèh
  • 2 sirah ilat kanthi warna sing beda
  • 2 Nozel irung: Diffuser lan Cleaner
  • 1 Corong khusus kanggo ortodontik
  • 1 Nozzle kanggo perawatan periodontal
  • 1 Nozzle nganggo sikat untu
  • Tas sing disegel panas

Produk sing gegandhengan

FAQ

  • Apa jet intermiten? Iku terus-terusan
  • Carane kuat iku? 45 W
  • Apa uga bisa digunakake minangka sikat untu listrik? Ora muter utawa kedher, sampeyan kudu mindhah kanthi manual
  • Carane akeh wong bisa nggunakake? Reresik standar nampung papat
  • Suwene kabel listrik? Ukurane 1.30 meter
  • Suwene selang? Dawane 90 sentimeter

Panemu lan Kesimpulan

Ing kesimpulan kita bisa ngomong iku piranti dhasar ing syarat-syarat specifications lan teknologi nanging sing nindakake tugas utama kanthi apik, mbusak lebu lan bakteri sing isih ana sawise sikat.

Kanggo sing pengin a irigasi murah Iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo entuk reresik lisan sing luwih lengkap ing omah.

Nanging, sadurunge milih model iki, disaranake sampeyan mriksa apa sing paling murah hydro-propellant, Aquapik 100.

  • Ngapikake kesehatan lisan: Gigi Palsu, Gusi, Ilat
  • Nyegah penyakit lisan lan dental
  • Ngurangi kunjungan menyang dokter gigi

Kekurangan Irrigator Oral

  • Banter lan kedher banget
  • Spesifikasi dhasar
  • Tekanan ora paling dhuwur

Panuku Reviews

Ulasan pangguna apik banget lan sampeyan entuk siji ing Amazon skor rata-rata 4,4 saka 5 antarane para panuku, manggonke iku antarane paling rego.

Paling pangguna rampung wareg karo efektifitas lan mung ana keluhan sok-sok amarga padha nampa unit risak, soko sing mengkono ing kabeh merek.

Waca review liyane ing Amazon

Tuku Dental Irrigator Pro Hc

Apa sampeyan pengin entuk duweke kanthi rega paling apik kanthi online lan dikirim menyang omah sampeyan? Klik tombol ing ngisor iki lan entuk reresik sing luwih jero.

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikawerna abu-abu
Aggregate Rating
5 adhedhasar 4 votes
Brand Name
ProHC
Jeneng Product
Sistem banyu

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.