Aquapik 100 Dental Irrigator

Nawakake ing Aquapik Dental Irrigator 100 kanggo Black Friday

Apa Aquapik worth iku? Dina iki kita njlentrehake kabeh keraguan babagan Irrigator Gigi Murah bakul paling ing Spanyol. Kanggo iki, kita nganalisa karakteristik, kaluwihan lan kekurangane, regane kanggo dhuwit lan ing panemu pangguna sing wis nyoba model oralteck iki.

Nanging iki ora kabeh, kita uga mbandhingaké karo Waterpik WP-100, model paling laris saka merek terkemuka. Temokake sapa sing menang perbandingan kasebut!

Aquapik 100 Highlights

Kita ngadhepi a model karo specifications banget lengkap sing ana ing tingkat Irrigators Dental paling apik. Fitur sing paling pinunjul yaiku:

  • 10 Tingkat Tekanan nganti 130 Psi
  • Tombol kontrol ing Magno
  • 7 Kepala Klebu
  • 600 ml reservoir
  • Mati otomatis
  • Warning Wektu
  • Kompartemen Mouthpiece
  • ADA disetujoni
  • Daya Utama 220 V
  • Garansi 5 Taun

Kaluwihan utama

aquapik 100 dental irrigator

  • Regulasi nganti sepuluh tingkat ngidini nyetel kanggo kabutuhan saben pangguna ing saben wayahe.
  • Tombol kasedhiya ing nangani ngidini gampang ngganggu aliran banyu, nambah ease saka nggunakake piranti.
  • Iki hydropulsor Iki ngelingake 30 detik yen kita kudu ngganti zona reresik lan sawise rong menit kanthi otomatis mateni supaya ora ngluwihi maksimum wektu dianjurake.
  • Model iki yaiku cocok kanggo sembarang pangguna, minangka kalebu kabeh jinis nozzles kanggo macem-macem kabutuhan saben.
  • Segel saka American Dental Association sertifikat efektifitas saka Aquapik Irrigator.
  • Kauntungan penting liyane saka produk iki yaiku Garansi 5 taun marang cacat manufaktur ditawakake Oralteck Usa.

Desain Desktop

Hydropulsor Oralteck iki minangka a model desktop ora cocok kanggo digantung ing tembok kanthi desain kompak sing mung kasedhiya ing warna putih. Ukuran piranti yaiku:

  • Dhuwur: 20 cm - Jembar: 14 cm - Dhuwur: 9 cm
  • Bobot: 0.330 Kg

Harga Irigator Aquapik Kab

Senajan RRP diumumake dening perusahaan Amérika punika 125 euro, sawijining rega biasanipun punika € 39,9. Kanthi iki Diskon 60% hydropulsor iku salah siji saka pilihan kualitas-rega paling apik Saka pasar.

Aksesoris kalebu karo Oral Irrigator

Merk Oralteck menehi 7 nozzles panggantos kanthi tuku irigasi bintang sampeyan:

  • 3 Nozel standar warna sing beda
  • 1 Pengikis lingual
  • 1 Corong periodontal kanggo gusi getihen
  • 1 Mouthpiece kanggo Ortodontik lan Piranti Maxillofacial

Produk sing gegandhengan

Panemu lan kesimpulan

Yen sampeyan nggoleki a alternatif sing luwih murah kanggo Waterpik Wp 100 Kanggo entuk siji kesehatan dental lengkap ing omahmu dhewe, model iki katon kanggo kita salah siji pilihan sing luwih apik.

Punika a piranti lengkap banget, kanthi asil bukti ilmiah lan uga nduweni a njamin unggul kanggo kompetisi.

Ing sawetara rega padha sampeyan uga bisa milih kanggo Pro-Hc Water System, sing kalebu luwih akeh macem-macem kepala nanging kanthi teknologi luwih dhasar. Pilihan gumantung kabutuhan lan prioritas.

Aquapik utawa Waterpik 100 mbandhingake

Desain
Waterpik WP-100 - Produk saka ...
Aquapik 100 - Irigasi Gigi ...
Brand
waterpik
Oralteck USA
Model
WP-100 Ultra
Aquapic 100
Simpenan
650 ml
600 ml
Potencia Máxima
100 Psi
130 Psi
Tingkat tekanan
10
10
Warning Wektu
Jinis Nozzles
6
5
Warranty
2 taun
5 taun
ADA segel
Nilai
Rega
105,53 €
39,90 €
Desain
Waterpik WP-100 - Produk saka ...
Brand
waterpik
Model
WP-100 Ultra
Simpenan
650 ml
Potencia Máxima
100 Psi
Tingkat tekanan
10
Warning Wektu
Jinis Nozzles
6
Warranty
2 taun
ADA segel
Nilai
Rega
105,53 €
Desain
Aquapik 100 - Irigasi Gigi ...
Brand
Oralteck USA
Model
Aquapic 100
Simpenan
600 ml
Potencia Máxima
130 Psi
Tingkat tekanan
10
Warning Wektu
Jinis Nozzles
5
Warranty
5 taun
ADA segel
Nilai
Rega
39,90 €

Ulasan pangguna

cunt luwih saka 500 ulasan, prodhuk iki nduweni skor rata-rata 4 nilai metu saka 5 antarane para panuku saka amazon Spanyol.

Umume ing kedhaftar banget wareg karo prodhuk, lan mung watara 15 persen wis rego iku negatif, sanajan paling mau amarga masalah ing unit sing.

"Aku pangguna irrigator dental kanggo masalah periodontitis, nganti saiki aku tansah nggunakake merek Waterpik, sing yen ora salah iku salah siji pionir ing konsumsi massal, masalah karo merek iki, sanajan padha nggawe produk kualitas. rega dhuwur lan sawise 2 taun sawetara break Piece kritis.

Iki wis kedadeyan karo aku karo rong irigasi lan aku wis maca menyang pangguna liyane manawa kedadeyan sing padha. Mulane, wektu iki aku mutusake kanggo nang ing merek liyane, ing kasus iki, model iki minangka salinan langsung saka Waterpik WP-100.

Aku kudu ngomong sing bahan sing ora kualitas dhuwur nanging luwih saka sabdho dening rega kurang (50 euro), uga misale jek sing wis gaweyan kanggo nggawe desain apik lan nambah asli. Aku kudu ujar manawa tekanan kasebut luwih murah tinimbang sing diarepake nanging daya reresik apik. Kanggo regane lan garansi 5 taun, kudu dicoba.

Waca review liyane ing Amazon

Tuku Aquapik Dental Irrigator

Seneng keuntungan lan keuntungan saka irigasi saiki kanthi tuku online kanthi rega paling apik saka tombol iki:

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikawerna abu-abu
Aggregate Rating
5 adhedhasar 3 votes
Brand Name
boston-tech
Jeneng Product
aquapik100

3 komentar ing «Aquapik 100 Dental Irrigator»

  1. Aku wis duwe irigator iki rong dina, lan sing bener aku ora ngerti yen iku normal, nanging nalika reresik ngeculake akeh banyu saka muncung.

    jawaban

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.