Kepiye Gunakake Irrigator Dental? kanggo apa serves lan keuntungan

Nawakake Cara Nggunakake Irigator Dental? Apa iku kanggo lan keuntungan kanggo Black Friday

irrigator lisan apa iku

Yen sampeyan ora jelas apa a Irigator, kanggo apa, carane digunakake lan apa keuntungane, kita bakal pitutur marang kowe kabeh iki lan akeh liyane. Dheweke bisa dadi modis ing taun-taun pungkasan, nanging wis dadi modis sawetara dekade ningkatake kebersihan lisan saka ewu wong karo efficiency gedhe.

Mungkin Sampeyan Tertarik ¡¡: Irrigators Dental paling apik

Kepiye cara nggunakake irigator lisan kanthi efektif?

Nggunakake hydropulsor ing omah gampang banget, sanajan sampeyan kudu ngetung sajrone sawetara panggunaan pisanan kanggo entuk sawetara asil sampurna lan ora cipratan kakehan.

Efektivitas hydropulsors luwih saka bukti, nanging yen digunakake kanthi bener.

Ing pandhuan iki kita nerangake langkah dening langkah carane padha bisa lan kita menehi sawetara tips lan bebaya sing kudu njupuk menyang akun.

Umume Waterpik, Oral b, Lacer, Philips utawa merek apa wae digunakake kanthi cara sing padha. Ing pungkasan sampeyan bisa ndeleng demonstrasi VIDEO!

Tips kanggo nggunakake

  • Irigasi Oral dudu pengganti sikatan lan sampeyan kudu nindakake kanthi bener sawise gosok untu kanggo entuk kabersihan dental sing luwih lengkap.
  • Sampeyan bisa nggunakake saben sampeyan nyikat untu, anggere sampeyan ora ngluwihi 5 menit panggunaan saben rong jam.
  • Sampeyan ora kudu nggunakake irigasi yen sampeyan duwe thrush utawa tatu mbukak ing ilat utawa tutuk.
  • Tansah takon manual panggunaan piranti sadurunge digunakake pisanan
  • Nalika ngrampungake irigasi aja lali mateni hydropulsor, kosongake tank lan copot nozzle lan nyimpen.
  • Gawe a ngresiki irigasi oral paling saben 3 sasi kanggo nambah umur migunani

Kepiye cara kerja Irrigator Dental?: Pandhuan Panganggo Langkah-langkah

Langkah 1:

Isi wadhah kasebut kanthi banyu tap sing anget lan priksa manawa ana ing panggonane.

 

ngisi reservoir irigasi dental

Langkah 2:

Pilih mouthpiece sing paling cocok kanggo sampeyan lan pas. Umume piranti mung mencet nganti sampeyan krungu klik.

milih lan masang nozzle menyang nangani irrigator

Langkah 3:

Kaping pisanan sampeyan kudu nyetel tekanan maksimal lan arahake menyang sink nganti banyu metu sawetara detik.

pisanan nggunakake waterpik irrigator

Langkah 4:

Sadurunge miwiti irigasi lisan, atur tekanan kanthi minimal kanggo nyegah rasa ora nyaman lan setel sithik-sithik sing dikarepake.

tekanan irigasi oral minimal

Langkah 5:

Selehake pucuk cangkem ing untu kanthi sudut 90 derajat. Tutup cangkeme supaya ora cipratan nanging tetep mbukak supaya banyu bisa metu. Miringake menyang sink lan uripake piranti kanggo miwiti ngresiki lisan.

carane nggunakake irrigator

Langkah 6:

Mulai saka untu mburi lan mindhah pucuk muncung ing ndhuwur garis permen karet, ngaso sedhela ing antarane untu. Mung sawetara menit tutuk bakal resik lan seger.

aplikasi irigasi

VIDEO-GUIDE kanggo nggunakake irrigator Panjenengan

Keuntungan saka Dental Irrigator

Irigasi lisan akeh banget dianjurake dening dokter gigi lan ana macem-macem studi klinis sing nuduhake efektifitase mbusak plak lan ningkatake kesehatan gusi

  • Padha aman, gampang digunakake lan luwih efektif tinimbang dental floss.
  • Nyuda inflamasi lan getihen gusi.
  • Ngilangi plak, bakteri lan lebu panganan ing wilayah sing angel digayuh
  • Efisiensi sing luwih apik ningkatake kesehatan gusi ing sekitar implan.
  • Luwih efektif kanggo mbusak plak ing sekitar braces.
  • Nyuda lan nyegah ambegan ala
  • Nyegah pembentukan tartar
  • Rasa luwih resik lan seger

Kesimpulan lan Pitakonan

Saka apa kita wis katon, kombinasi saka nyikat saben dina kanthi nggunakake irigasi punika kombinasi sampurna diwenehi a kesehatan dental banget ing omah kita dhewe. Rekomendasi saka dokter gigi, studi ilmiah, lan segel saka American Dental Association katon njamin efektifitas sing cukup.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan fungsi irrigator lisan aran gratis kanggo takon kita ing komentar.

Kanggo nggedhekake informasi:


Pira sampeyan pengin mbuwang irigasi dental?

Kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik karo anggaran sampeyan

50 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

8 komentar babagan «Cara Gunakake Irigator Dental? kanggo apa sing dilayani lan entuk manfaat »

  1. Aku mung tuku Waterpik 100 lan aku nindakake tes wiwitan kanthi daya sing luwih dhuwur lan aku kaget yen kabeh piranti kedher banget. Aku ora ngerti apa iku normal utawa duwe masalah lan aku durung miwiti nggunakake. Apa sampeyan bisa ngomong yen iki normal? Matur nuwun.

    jawaban
  2. Bebener iku irrigator lisan wis nggawe tutuk, gums lan reresik luwih lengkap! Cangkemku krasa resik sawise nggunakake irigasi lisan banjur nyikat untu! Iku wis mbantu tartar lan aku nggunakake mbilas lenga klapa kanggo 20 menit saben dina tanpa gagal! Kuncine yaiku konsistensi lan aku njamin yen sampeyan bakal weruh bedane gedhe ing gusi lan untu sing luwih putih lan sehat !!

    jawaban
  3. Aku mung entuk irigasi oral waterpik lan dina pisanan meh kabeh awakku teles hahaha, nanging investasi paling apik amarga aku duwe hibrida unggul, kebersihan katon lan mung digunakake ing wayah wengi.

    sewu sih

    jawaban
  4. Halo, aku duwe pitakon, sampeyan kudu copot saben dina sawise digunakake utawa kudu dipasang kanthi permanen.
    Gracias

    jawaban

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.