Irrigators Black Friday

¿Estás buscando Irrigator tawaran kanggo Black Friday? Njaga kesehatan dental sing apik ora mung masalah estetika, sampeyan uga bisa ngindhari mundhut untu lan akeh masalah kesehatan sing asale saka cangkeme sing ora dirawat. Kajaba iku, sampeyan bakal ngirit jumlah gedhe ing tagihan dokter gigi.

Napa njupuk kauntungan saka Black Friday lan nyimpen kaping pindho kanthi tuku irigasi dental, asuransi sing apik kanggo njaga untu lan gusi ...

Black Friday tawaran ing irrigators dental



TOP OFFER Oral-B iO9 Cepillo de Dientes...

TOP OFFER Oral-B iO9 Cepillo de Dientes...

TOP OFFER Oral-B iO9 Cepillo de Dientes...

TOP OFFER Philips Sonicare DiamondClean...

TOP OFFER Philips Sonicare DiamondClean...

TOP OFFER Philips Sonicare DiamondClean...

TOP OFFER Sikat Gigi Oral-B iO8N...

TOP OFFER Sikat Gigi Oral-B iO7N...

TOP OFFER Sikat Gigi Oral-B iO6N...

TOP OFFER Sikat Philips Sonicare...

TOP OFFER Sikat Philips Sonicare...

TOP OFFER Sikat Gigi Oral-B iO5N...

TOP OFFER Oral-B iO4 Cepillo de Dientes...

TOP OFFER Sikat gigi elektrik...

TOP OFFER Oral-B Genius X Sikat Gigi...


TOP OFFER Irigasi Waterpik...

TOP OFFER Irigasi Waterpik...


TOP OFFER Waterpik Water Irigator...

TOP OFFER Waterpik Water Irigator...

TOP OFFER Oral-B Pro 1 790 Sensitif...

TOP OFFER Sikat Gigi Philips Sonicare...


TOP OFFER Oral-B iO Ultimate Clean...

TOP OFFER Philips Sonicare...

TOP OFFER Sikat Gigi Oral-B Junior...

TOP OFFER Sikat Gigi Oral-B Junior...

TOP OFFER Sikat Gigi Oral-B PRO 3...



TOP OFFER Oral-B iO Radiant White...

TOP OFFER Oral-B iO Ultimate Clean...

TOP OFFER Sikat Gigi Oral-B Pro 1 700...

TOP OFFER Sikat gigi elektrik...

TOP OFFER Sikat gigi elektrik...




TOP OFFER Oral-B Sensitive Clean...


TOP OFFER Oral-B iO Gentle Care...

Waca kabeh Deals Irrigator kanggo Black Friday

Black Friday tawaran ing sikat untu

Waca kabeh tawaran ing sikat kanggo Black Friday

Merek perawatan lisan sing nawakake tawaran Black Friday

Akhire, nawakake Black Friday teka menyang merek kondhang kaya ing ngisor iki:

Lisan-B

Iki minangka salah sawijining merek sing paling misuwur ing saindenging jagad babagan apa sing ana gandhengane karo kebersihan gigi. Iki diduweni dening American Procter & Gamble, lan produke kalebu sing paling apik babagan manual, sikat untu listrik, irrigator, flos dental lan pasta gigi. Taun pengalaman ing layanan kanggo njaga tutuk enviable.

waterpik

Iki minangka merek kondhang ing jagad irigasi. Utamane fokus ing kesehatan dental, sanajan uga duwe produk liyane ing njaba lapangan iki. Iki ditondoi kanthi nawakake produk profesional kanggo perawatan tutuk, kanthi kinerja, kualitas, lan teknologi sing wis entuk penghargaan internasional sing penting.

Philips

Raksasa teknologi Eropa sing adhedhasar ing Walanda minangka salah sawijining perusahaan sing paling terkenal ing donya. Iki ditondoi kanthi produk kualitas, inovasi, lan sing cocog karo standar safety sing paling dhuwur. Kajaba iku, merek iki ora mung darmabakti kanggo produk rumah tangga, iku salah siji saka supplier paling bergengsi bahan teknologi kanggo sektor kesehatan. Dheweke uga wis nyedhiyakake pengalaman kasebut kanggo kabeh thanks kanggo irrigator dental.

Xiaomi

Raksasa teknologi China uga pengin nyelidiki jagad perawatan pribadi lan kebersihan gigi. Iki ditindakake liwat merek Mijia, kanthi irigasi lan sikat listrik kanthi rasio kualitas / rega sing apik banget. Kajaba iku, padha menehi asil apik.

Apa dina Jumuah Ireng

Kanggo akeh wong, ing Black Friday Iku ora luwih saka dina tawaran lan nyang-nyangan tanpa witjaksono. Nanging asal ora dadi "cantik", ing kasunyatan, jenenge njupuk Panggonan ing 1961, ing Philadelphia (USA), nalika polisi disebut ana sawise Thanksgiving cara iki amarga gegeran gedhe tenan sing kawangun ing kutha .

Mbayangno dina agen karo kutha ambruk lalu lintas, lan dalan sing rame kanggo njupuk kauntungan saka tawaran sing ditawakake sawetara departemen lan pengecer. Taun-taun, istilah iki dadi populer, nganti dadi normal ing taun 1966. Sawetara taun sabanjure, ing taun 1975, istilah iki uga nyebar menyang negara liya.

Nanging ora mung reputasi ala kanggo ambruk wis nyebar, uga adat nggawe Nawakake amba kanggo miwiti mangsa blanja liburan. Sithik-sithik diadopsi ing negara liya, tekan Spanyol ing taun 2012.

Jaringan toko teknologi Jerman MediaMarkt bakal dadi tanggung jawab introduce tradisi iki ing Spanyol. Ing wulan Nopember taun kasebut, dheweke nggawe diskon sing signifikan kanggo produke, kanthi penjualan sing nyapu. Iki ndadekake pasar swalayan gedhe liyane wani nindakake perkara sing padha ing taun-taun sabanjure, nganti taun 2015 wis umum lan wiwit saka department store nganti bisnis cilik.

Nalika Black Friday dirayakake ing irrigators 2022

irrigators black Friday

Nalika aku wis komentar ing crita asal Black Friday, iku Ana sawise Thanksgiving ana. Liburan populer iki dirayakake ing Amerika Serikat, lan uga ing sawetara negara liya, ing Kamis pungkasan November. Saben taun tiba ing dina sing beda-beda, nanging mesthi ana tanggal papat ing Nopember.

Iki minangka tanggal sing cocog kanggo miwiti tawaran kasebut supaya wong tuku sadurunge Natal, nyiapake kabeh utawa sing dibutuhake lan hadiah sing dibutuhake kanggo preian sing bakal teka. Mulane, njupuk akun kasebut, Black Friday 2022 tiba Jumuah, 25 November. Dina iku sampeyan kudu ngelingi.

Wektu kanggo blanja tawaran paling pinunjul Ing Amazon, sanajan sadurunge dina Jumuah iki, sajrone minggu kasebut, sawetara tawaran lampu kilat sing menarik wis diluncurake. Sing misuwur Cyber ​​Senin, Senin sawise Black Friday, nanging pungkasan iki khusus kanggo bisnis online.

Napa iku kesempatan sing apik kanggo tuku irigator utawa sikat untu listrik

Kesehatan untu penting ing sembarang wektu. Yen sampeyan durung duwe sikat untu listrik utawa irrigator sing apik, sampeyan kudu entuk. Kanggo entuk rega sing luwih murah tinimbang sing bakal ditemokake ing wektu liyane ing taun, luwih apik tinimbang njupuk kauntungan saka tawaran Black Friday.

Elinga yen dina iki dirancang khusus kanggo promosi dodolan. Diskon dhuwur banget, asring 20, utawa 30%, lan luwih akeh. Tujuane kanggo nggawe klien weruh yen iku nyang-nyangan nyata sing ora bakal bisa ditemokake ing wektu liyane. Iki cara kerjane dina iki.

Cast muni apik banget, bebener?

Apa produk kanggo kesehatan lisan sampeyan bisa tuku ing Black Friday

irrigators black Friday

Sajrone Black Friday, akeh merek lan model piranti kesehatan lisan, sawetara sing paling misuwur yaiku:

  • Irigator: irrigator dental yaiku piranti kanggo ngilekake banyu, yaiku kanggo nyemprotake cairan (banyu ing kasus iki) untu lan gusi. Ing kasus iki, apa sing ditindakake yaiku nggawe jet kanthi cepet kanggo ngresiki sisa-sisa panganan, plak dental lan bakteri sing ora gampang diresiki kanthi cara reresik liyane. Mulane, iku minangka alat penting kanggo njaga untu lan gusi sing apik ing kondisi sing apik, ngindhari mundhut untu sing nggegirisi lan biaya implan.
  • Sikat untu listrik: sikat untu listrik ngidini sampeyan ngresiki untu nggunakake getaran frekuensi dhuwur, luwih efektif tinimbang sikat manual. Kajaba iku, iku luwih nyaman, amarga baterei lan motor kuat bakal nindakake meh kabeh karya kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin reresik sing luwih efisien, gunakake Black Friday kanggo entuk salah sawijining. Kajaba iku, mung sirah sing bisa dibuang, sing bakal nyegah sampah plastik luwih akeh.
  • Produk Kesehatan Gigi: Saliyane irrigator lan sikat untu, ing Black Friday sampeyan uga bisa nemokake diskon apik kanggo produk liyane kayata pasta gigi, sikat manual, mouthwashes, spare parts kanggo sikat untu listrik, path dental, etc.

Ing ngendi ana dodolan irrigator lan sikat untu listrik sajrone Black Friday:

Yen sampeyan mikir tuku irigasi listrik utawa sikat untu saka kualitas paling apik lan diskon gedhe Sajrone Black Friday iki, aja lali goleki ing toko kayata:

  • persimpangan: loro toko fisik chain Prancis iki, uga website dodolan online, bakal dimuat karo tawaran apik sak Black Friday. Antarane tawaran kasebut bakal ditemokake produk kanggo kebersihan lisan. Cara kanggo ningkatake kesehatan untu lan gusi kanthi luwih murah, kanthi sawetara merek irigasi lan sikat listrik sing paling apik.
  • Amazon: Iki minangka platform penjualan online sing paling disenengi, amarga duwe macem-macem merek lan model irigasi dental lan sikat listrik. Kajaba iku, padha duwe layanan sing nawakake bali njamin, pembayaran aman, lan yen sampeyan pelanggan Perdana, paket bakal teka ngarep banget cepet. Lan yen sampeyan tetep mripat metu ing Black Friday, sampeyan bakal weruh tawaran lampu kilat apik tenan sing ora bisa nolak.
  • Pengadilan Inggris: chain Spanyol iki uga bakal duwe promosi khusus telas kanggo Black Friday, loro ing toko fisik paling cedhak, lan ing web wis dikirim menyang ngarep. Ing bagean piranti kebersihan teknologi sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanthi diskon sing signifikan sing bakal ngirit dhuwit.

Njupuk kit reresik lengkap kanggo rega sing konyol tenan ...