Waterpik WP900 Perawatan Lengkep

Panggihan anu rentang dua dina hiji waterpik kalayan alat anu paling laris, perawatan lengkep wp-900. Ieu téh modél kalawan Sensonic Professional Plus irrigator sareng sikat batré, kombinasi sampurna pikeun ménta hasilna pangalusna dina kabersihan lisan di imah

Lamun hayang balik hiji hambalan payun dina pangropéa poéan kaséhatan lisan anjeun Anjeun kudu mertimbangkeun model ieu. Penghematan dibandingkeun sareng ngagaleuh nyalira lumayan ageung. Terus maca pikeun terang sagalana brand nawarkeun anjeun kalawan alat lengkep ieu sareng naon alternatif 🙂

*WP900 tos teu aya deui, tapi anjeun tiasa ngagentosna ku Perawatan Lengkep 9.0

Fitur Fitur Waterpik 900 Perawatan Lengkep

Boh irrigator sareng sikat anu kalebet mangrupikeun produk téknologi pangalusna ti brand ngarah sarta kalawan jaminan 2 taun. Di handap ieu anjeun tiasa ningali fitur anu paling penting sareng naon kauntungan anu disayogikeun:

Ngeunaan irigator:

  • 10 Tingkat tekanan nepi ka 100 Psi maksimum
  • 5 huluna kaasup
  • 360 derajat rotasi tip
  • Control Button cecekelan
  • 700 ml embung kalayan tutup sareng wadahna
  • Sadia dina dua kelir
  • Operasi langkung tenang
  • 220 V catu daya utama

Ngeunaan Sikat

  • 2 kagancangan
  • 30500 Ketukan per menit
  • Batré NiMh Rechargeable
  • Sadia Charge Indikator
  • Timer interval
  • 2 huluna kaasup
  • Sikat gudang wadahna

Kaunggulan Utama

  • Tekanan hydropulsor disaluyukeun kana kabutuhan unggal pamaké, sahingga a pamakéan leuwih nyaman jeung Ngahindarkeun ngarareunah pikeun pamaké kalawan gusi leuwih sénsitip.
  • The nozzles béda kaasup nyadiakeun a beberesih éféktif tina sagala jinis dentures, hasilna alat pisan serbaguna.
  • Puteran tip mempermudah aksés ka daérah anu paling hese, meunangkeun beberesih leuwih lengkep dina waktos kirang.
  • Kontrol anu dilebetkeun dina gagang ngamungkinkeun ngaganggu aliran, facilitating beberesih sarta hemat cai.
  • Dua speeds sikat ngidinan nyaluyukeun kana rasa unggal pamaké, hal penting lamun anjeun boga masalah gusi.
  • Hatur nuhun kana batré anu tiasa dicas deui sareng indikator anu dipimpin, urang hilap mésér batré, éta ningkatkeun otonomi sareng salawasna siap dipaké.
  • Timer ngabantosan urang sikat unggal zona pikeun waktos anu diperyogikeun pikeun ngabersihan leres.
  • Dua hulu sikat dina ukuran anu béda-béda ngajantenkeun cocog sareng ukuran naon waé tina gigi palsu pikeun ngahontal wewengkon paling inaccessible.

2-di-1 Tabletop Dental Irrigator

Ieu mangrupakeun alat méja nu Anjeun bisa meuli dina dua kelir béda, bodas atawa hideung. Mibanda desain cukup kompak jeung fitur a wewengkon ditangtayungan pikeun asesoris tur mibanda sagalana dina urutan.

Diménsi sareng beurat alat nyaéta:

  • Jangkungna: 26,29 cm - Rubak: 19,55 cm - Jerona: 12,70 cm
  • Beurat: Kg 1,1

Pangalusna Harga Waterpik WP 900

Produk merek ieu paling dianjurkeun ku dokter gigi Éta gaduh harga perkiraan 130 euro. Éta jumlah anu cukup ketat, tempo yén éta kalebet sikat sareng irrigator tina merek ngarah dina kabersihan dental.

Anjeun biasana bisa meuli eta kalawan harga malah leuwih handap, saprak biasana aya diskon ti dieu.

Parabot 2-in-1 séjén

Anjeun oge bisa meuli nu WP-950sakumaha eta boga spésifikasi sarua, eta ngaronjatkeun rarancang jeung ngawengku dua sirah sikat gedé. Salaku tambahan, kami ngantepkeun anjeun tautan alat anu langkung modern anu dijual ku merek.

Meunangkeun harga pangalusna online nu bisa manggihan di Spanyol ku ngaklik on tombol.

pilihan sejen alus nyaeta Lisan b, nu model 2-di-1 nyaeta panglobana dijual di nagara urang pikeun nilai alus teuing pikeun duit. Di handap anjeun gaduh tautan ku kituna anjeun bisa nempo alat pangalusna brand ieu.

suku cadang Kaasup

Kalayan ngagaleuh Wp-900 anjeun bakal nampi sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngahontal kabersihan lisan anu paling lengkep di bumi anjeun nyalira:

  • 2 nozzles baku pikeun pamakéan langsung
  • 1 Corong Husus pikeun Ortodontik
  • 1 Lempeng Seeker Mouthpiece Implants husus
  • 1 Pik Pocket mouthpiece husus pikeun wewengkon Periodontal
  • 2 Hulu sikat huntu

Produk Patali séjén

waterpik wp900 perawatan lengkep

FAQ

  • Aya suku cadang pikeun sikat kompetisi? Ayeuna ngan ukur merek asli
  • Naha kabel listrik pikeun Spanyol? Leres, éta valid pikeun stop kontak standar
  • Kumaha kuring ngecas sikat? Anjeun kedah nempatkeun éta dina dasarna sareng pasang irigasi.

Pamadegan jeung Kacindekan

hydropulsor Ieu alat idéal pikeun ngahontal hiji kabersihan lisan anu efektif sareng lengkep kalawan alat tunggal jeung harga lumrah.

La kabuktian efficacy tina irrigators brand urang, bareng jeung sikat SR-3000 nyieun kombinasi sampurna pikeun miceun lebu dahareun jeung baktéri unggal poé.

Meuli model ieu mangrupa kasuksésan alatan na ratio harga parabot hébat lamun urang bandingkeun jeung akuisisi misah.

Anjeun oge boga jaminan brand éta Éta gaduh segel ADA.

ulasan pembeli

Sacara umum, pamaké anu geus diusahakeun eta ditémbongkeun pisan wareg jeung hasil diala sarta aranjeunna mairan yén éta minuhan jangji. Sedengkeun pikeun efektivitas na teu aya mamang tur aya ngan sababaraha keluhan ngeunaan masalah ngarecahna.

Anjeun tiasa maca éta ulasan pembeli ngaklik tombol.

Tempo deui ulasan dina Amazon

«Kuring geus kungsi eta pikeun 2 bulan jeung Abdi bogoh eta. Éta pasti ngalaksanakeun tugasna sareng kuring bakal nyarankeun ka sadayana. Ieu sapuluh kali langkung saé tibatan flossing sareng henteu nyeri pisan."

"Kadua pamajikan kuring sareng kuring nganggo Waterpik 900 sareng parantos nyumponan sareng ngaleuwihan ekspektasi urang."

"Hadé pisan mun aya flosser cai jeung sikat huntu listrik jadi merenah disimpen babarengan. Desain anu pikaresepeun tur pohara efektif. Kuring wareg pisan ku pameseran panganyarna kuring. «

Beuli Waterpik WP-900

Pikeun meuli anjeun dina harga pangalusna online sareng parantos dikirim ka bumi anjeun, klik tombol ieu:

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaAbu
Rating Penagihan
2.5 dumasarkeun kana 3 sora
brand Ngaran
waterpik
Ngaran Produk
WP-900

Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.