Waterpik WP-660 Aquarius Profesional

Waterpik Aquarius Professional mangrupikeun modél tingkat éntri kana alat-alat anu luhur brand kalawan leuwih pangalaman dina irrigators lisan.

Tanpa ragu éta salah sahiji model jeung nilai pangalusna duit dina pasaran. Di dieu kami ngabejaan Anjeun naha jeung anjeun bakal manggihan sagalana eta bisa nawiskeun Anjeun pikeun ménta beberesih lisan pangalusna di imah anjeun sorangan.

Fitur Fitur Waterpik 660 Irrigator

The waterpik wp-660eu incorporates téknologi brand panganyarna, sakumaha anjeun tiasa ningali dina daptar di handap ieu. Katuhu handapna Urang ngajelaskeun mangpaat aranjeunna nyadiakeun anu paling penting pikeun kaséhatan lisan anjeun.

  • 10 Tingkat Tekanan nepi ka 100 Psi
  • ADA disertipikasi
  • 2 fungsi: beberesih sarta Pulsed Pijat
  • Timer
  • 7 Huluna Kaasup
  • 360 Gelar Puteran Tip
  • Control Button cecekelan
  • 650 ml embung
  • Indikator LED
  • Tilu Kelir Sadia
  • Catu daya sareng 220 V Mains
  • 2 taun garansi

Kaunggulan Utama

  • Hatur nuhun kana tingkat tekanan anu béda éta nyaluyukeun sampurna kana rasa sareng kabutuhan pangguna mana waé. Anjeun tiasa ngamimitian nganggo éta dina tingkat anu langkung handap di awal sareng ningkatkeun nalika gusi anjeun ningkat.
  • téhnologi modulasi pulsa anyar nyadiakeun maksimum panyabutan plak (mode floss) jeung stimulasi karét ningkatkeun sirkulasi (mode urut hydropulse).
  • Timer ngamungkinkeun kadali beberesih anu langkung ageung, nerapkeun jet ngan waktu katuhu pikeun meunangkeun hasil alus tur ngamangpaatkeun kapasitas tank.
  • Hatur nuhun kana indikator Led urang bakal terang unggal waktos anu fungsina dipilih, beberesih atawa urut.
  • hydropulsor Ieu sampurna pikeun sagala pamaké, sabab ngawengku sirah baku sarta husus pikeun kaperluan béda kayaning orthodontics, implants, jsb ...
  • Sistim nozzle puteran mempermudah aksés ka sadaya daérah rohangan lisan, meunangkeun beberesih leuwih lengkep kalawan usaha kirang.
  • cecekelan na incorporates a tombol push anu ngamungkinkeun urang pikeun ngadalikeun aliran jet nu, nyederhanakeun pamakean sareng ngajantenkeun langkung nyaman.
  • Waterpik mangrupikeun merek anu paling pangalaman dina pribadi sareng nyepeng seueur patén-patén sareng parantos nampi segel Amérika Dental Association.
  • Garansi anjeun ngajamin kami bebas perbaikan atawa ngagantian pikeun 24 bulan alatan defects manufaktur anu mungkin timbul.

Jinis sareng Desain Irigator

WP 600 nyaéta a irrigator méja nu bisa meuli di tilu kelir béda, bodas, biru atawa hideung, jeung nu nangtung kaluar pikeun na desain kompak jeung modern.

Tukangeun bak cai aya a aréa gudang pikeun 2 nozzles sareng diménsi sareng beurat alat nyaéta:

  • Jangkungna: 26 cm - Rubak: 12 cm - Jerona: 9,65 cm
  • Beurat: Kg 0.66

Pangalusna Harga Waterpik WP 660

irrigator lisan ieu harga dianjurkeun ngeunaan 90 euro, sanajan Di dieu aranjeunna biasana gaduh diskon sapanjang taun. Ayeuna, sigana pilihan anu saé, sabab hargana sami sareng wp-100 sareng fitur anu langkung saé.

Meunangkeun harga pangalusna online nu bisa manggihan di Spanyol, anjeun ngan kudu klik dina tombol ieu na ningkatkeun seuri anjeun kalayan salah sahiji hydropulsors pangalusna momen.

nyatet: Tingali dina Harga dina Warna Béda, Anjeun bisa nyimpen loba duit

Pamadegan jeung Harga WP-660Eu
10.801 ulasan
Pamadegan jeung Harga WP-660Eu
  • Huntu anu langkung bersih - irrigator dental 50% langkung efektif ...
  • Ngaleungitkeun plak dental - ngaleungitkeun dugi ka 99,9% ...
  • Aman sareng hipu - optimal pikeun saha waé anu ngagaduhan ...

suku cadang Kaasup

Ieu mangrupakeun asesoris anjeun bakal nampa kalawan meuli WP660 Aquarius Anjeun. Bawa sagalana nu peryogi pikeun kabersihan lisan lengkep pikeun sagala pamaké, tur anjeun teu butuh nanaon sejenna pikeun ngajaga huntu anjeun beresih jeung cageur unggal poe.

  • 3 nozzles baku pikeun pamakéan langsung
  • 1 Corong khusus pikeun Ortodontik
  • 1 Lempeng Seeker Mouthpiece Implants husus
  • 1 Corong Pocket Pik Husus pikeun Zona Periodontal
  • 1 Nozzle kalawan sirah sikat huntu

Produk Patali

Kumaha Dupi WP660 Gawé?

Dina video ieu anjeun tiasa ningali kumaha eta dipaké, naon hadé ti démo visual pikeun bener ningali kumaha gawéna 🙂

FAQ

  • Éta ngajalankeun dina batré? Henteu, éta kedah tetep dipasang pikeun operasi.
  • Naha éta ngaleungitkeun karang? Henteu aya hydropulsor anu ngaleungitkeun skala, tapi aranjeunna nyegah skala ngawangun.
  • Naha éta kedah dianggo sateuacan atanapi saatos nyikat huntu? Éta dianggo saatos nyikat, salaku gaganti floss dental.
  • Dupi abdi tiasa ngabagikeunana sareng pangguna bumi sanés? Tangtosna, sadayana tiasa nganggo mouthpiece sareng cincinna dina warna anu béda.
  • Dupi éta tiasa dianggo sareng mouthwash? Anjeun tiasa éncér saeutik mouthwash dina cai.

Pamadegan jeung Kacindekan

waterpik wp 660 dental irrigator

The WP-660 Aquarius irrigator profésional nyaéta salah sahiji irrigators dental pangalusna dina pasaran kalawan harga affordable. Alat-alat anu saé, modeu operasina sareng dukungan merek anu unggul ngajamin éta. nilai na duit pisan tinggi na anjeun bakal kéngingkeun kauntungan anu saé kalayan dianggo sapopoé.

Upami anjeun milarian alat anu lengkep anu nyayogikeun beberesih anu pangsaéna sareng ningkatkeun kaséhatan lisan anjeun, anjeun bakal wareg pisan. Éta idéal pikeun jalma anu ngagaduhan masalah gusi, kawas gingivitis, sarta kalawan eta anjeun bakal meunang ngurangan peradangan sarta perdarahan ti aranjeunna.

Pamadegan pembeli

Modél ieu dina warna anu béda-béda mangrupikeun salah sahiji produk anu paling laris di Amazon sareng accumulates leuwih ti 1000 ulasan pembeli. Rata kelas biasana sabudeureun 4,4 béntang kaluar lima, nu nembongkeun kapuasan umum tina pangguna.

Di dieu anjeun tiasa ningali sababaraha testimonial, upami anjeun hoyong ningali sadayana klik kana tombol.

Tempo deui ulasan dina Amazon

"Kuring bagja yén dokter gigi kuring nyarankeun éta ka kuring sabab éta leres-leres nyalametkeun kaséhatan dental sareng gusi kuring. Abdi nyarankeun ka saha. Hiji-hijina hal anu kuring henteu resep nyaéta cai anu ngumpulkeun handapeun handapeun."

"Kuring resep ngabersihkeun sareng ngaleungitkeun lebu dahareun. Huntu karasa saé saatos dianggo. Aya kurva diajar pikeun nyegah splashing. Kuring moal pernah tanpa Water-Pik deui."

"Kanggo kuring, sareng kuring yakin seueur anu sanés, flossing mangrupikeun tugas anu sesah, janten anjeun henteu pernah yakin yén anjeun ngalakukeun éta leres. Éta robih sareng produk ieu, ayeuna langkung gampang "

Mésér Waterpik WP-660EU

Naha anjeun parantos jelas yén ieu mangrupikeun alat anu anjeun milarian pikeun ningkatkeun kaséhatan sareng kabersihan sungut anjeun? Aksés ti dieu ka toko online kalayan langkung seueur variasi sareng harga anu langkung saé:

Beuli Waterpik WP 660 EU
10.801 ulasan
Beuli Waterpik WP 660 EU
  • Huntu anu langkung bersih - irrigator dental 50% langkung efektif ...
  • Ngaleungitkeun plak dental - ngaleungitkeun dugi ka 99,9% ...
  • Aman sareng hipu - optimal pikeun saha waé anu ngagaduhan ...

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaéta
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 5 sora
brand Ngaran
waterpik
Ngaran Produk
WP-660

Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

6 komentar dina "Waterpik WP-660 Aquarius Profesional"

  1. Hai, kuring gaduh irrigator sareng parantos lirén damel. Cai eureun kaluar, naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun ngalereskeunana? hatur nuhun

    jawaban
    • Halo. Bisa jadi alesan béda kayaning leaks, macet atawa malah ngarecahna mesin. Upami umurna kirang ti dua taun, ngawadul ka anu ngajual sareng upami langkung seueur, hubungi jasa téknis. Data SAT aya dina situs wéb kami. salam

      jawaban
  2. Dina 14 Juni taun ieu kami ngagaleuh modél ieu di Amazon. Sanggeus tilu bulan cecekelan geus ruksak, anjeun moal bisa nempatkeun nozzles.
    Kuring henteu weruh lamun ngagantian katutupan ku jaminan tapi kuring pangjurung Anjeun pikeun masihan kuring solusi
    hatur nuhun

    jawaban
    • Hello Manuel. Upami anjeun gaduh invoice, écés yén éta aya dina garansi. Hubungi Amazon anu pasti bakal ngabéréskeunana. salam

      jawaban
  3. Kuring gaduh Waterpik WP669 éta mangrupikeun investasi pangsaéna anu kuring kantos dilakukeun. Éta mangrupikeun produk anu saé.

    jawaban
  4. Buenas tardes. Kuring boga WATERPIK WP-60E, motor gawéna kacida alusna tapi hiji klep jero cecekelan mana cecekelan selang ngagabung peupeus, lamun bisa meunang eta anjeun bakal ngalakukeun kuring hiji ni'mat hébat atanapi ngabejaan ka kuring dimana meunang eta. hatur nuhun.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.