Waterpik WP-450 Tanpa Kabel Ditambah Wireless

Nawarkeun on Waterpik WP-450 Cordless Plus Wireless ku hideung Jumaah

Kami nampilkeun Waterpik WP 450 Cordless Plus, irrigator tanpa kabel anu paling laris ti merek anu terkemuka. Modél ieu mangrupikeun solusi anu saé pikeun kamar mandi kalayan rohangan anu terbatas atanapi pikeun ngalaksanakeun perjalanan urang.

Diantara alat nirkabel anu dipasarkan ku merek, Ieu téh mangrupa paling saimbang sarta kalawan nilai pangalusna duit. Éta gaduh spésifikasi sareng alat anu lengkep meets kaperluan sagala pamaké. Tetep maca, kami bakal nyarioskeun ka anjeun sorotan produk ieu sareng ogé titik lemah na.

* 450 henteu deui dijual, tapi anjeun tiasa ngagentos ku 560 énggal

Waterpik 450 Sorotan

Di handap ieu mangrupakeun fitur pangpentingna tina WP-450 tanpa kabel. Éta gaduh spésifikasi anu dipikabutuh pikeun anjeun pikeun kéngingkeun kabersihan dental anu leres upami anjeun ngagabungkeun unggal dinten sareng nyikat.

  • 2 Tingkat tekanan nepi ka 75 Psi maksimum
  • 4 huluna kaasup
  • 360 derajat rotasi tip
  • 210 ml embung
  • Operasi leuwih sepi
  • batré rechargeable
  • Sadia dina dua kelir
  • ADA disertipikasi
  • Garansi 2 Taun

Kaunggulan Utama

  • Éta gaduh a kakuatan puncak cukup luhur, utamana tempo yén éta téh modél nirkabel.
  • Kamampuhan pikeun milih dua tingkat penting pisan nyingkahan ngarareunah ka pamaké kalawan gusi leuwih sénsitip.
  • Sajaba ti huluna baku ngawengku tips husus pikeun dentures kalawan orthodontics atanapi implants, jadi éta modél serbaguna.
  • Sirahna puteran ngagampangkeun beberesih sareng aksés ka daérah anu paling hese dina rohangan lisan.
  • Waduk mangrupikeun salah sahiji gadget portabel panggedéna, ngurangan jumlah refills salila pamakéan.
  • Tingkat bising anu dipancarkeun langkung handap tina tingkat hidro-thrusters tabletop, janten éta kirang bangor.
  • Desain batré-Powered na embung terpadu ngahemat loba spasi tur ngidinan gampang nyandak eta dina perjalanan mungkin.
  • Éta diproduksi ku merek anu terkemuka sareng gaduh segel tina Asosiasi Dental Amérika, nu ngajamin efektivitasna.
  • jaminan anjeun nyertakeun defects manufaktur salami dua taun munggaran.

Irrigator dental tanpa kabel tanpa kabel

WP 450 gaduh desain anu sami sareng sikat huntu listrik, hasilna pisan ergonomic jeung kompak dibandingkeun model desktop.

Éta sayogi dina warna bodas atanapi hideung sareng ukuranana nyaéta:

  • Jangkungna: 29,59 cm - Rubak: 6,95 cm - Jerona: 9,65 cm
  • Beurat: Kg 0,337

Pangalusna Harga Waterpik WP 450

Irrigator lisan tanpa kabel ieu ngagaduhan harga anu disarankeun sakitar 68 euro, langkung luhur tibatan merek sanés. Panggihan harga pangalusna online nu bisa manggihan di Spanyol ngalakukeun klik tombol ieu:

Suku Cadang Kalebet sareng Waterpik Portabel ieu

Anjeun bakal nampa waterpik WP450 anjeun kalawan kabéh asesoris ieu kaasup. Éta cukup pikeun kalolobaan pangguna, bahkan pikeun anu nganggo alat.

  • 2 nozzles baku pikeun pamakéan langsung
  • 1 Corong Husus pikeun Ortodontik
  • 1 Lempeng Seeker Mouthpiece Implants husus
  • 1 carjer

Disarankeun Case

Kasus pikeun WP-450
98 ulasan
Kasus pikeun WP-450
  • tas hermitsell anyar
  • EVA semi-kaku cai registant iPega Mawa Case
  • Dirancang pikeun nyocogkeun Waterpik Waterflosser Cordless ...

Produk Patali

waterpik wp 450 irrigator nirkabel

Pencét pikeun ningali analisa lengkep model ieu anu tiasa langkung dipikaresep ku anjeun:

Model Wireless Waterpik séjén

WP-450 mangrupikeun flosser tanpa kabel anu paling laris di Waterpik, tapi merekna ngalaksanakeun flusher portabel anu sanés. Upami anjeun hoyong alat anu langkung lengkep, atanapi anu langkung mirah, tong kantun model ieu:

Kalayan diskon
Irigasi Waterpik ...
3.637 ulasan
Irigasi Waterpik ...
  • Huntu anu langkung bersih - irrigator dental 50% langkung efektif ...
  • Ngaleungitkeun plak dental - ngaleungitkeun dugi ka 99,9% ...
  • Aman sareng hipu - optimal pikeun saha waé anu ngagaduhan ...
Irigasi Waterpik ...
588 ulasan
Irigasi Waterpik ...
  • Idéal pikeun perjalanan - irigasi cai hampang ieu sareng ...
  • Huntu anu langkung bersih - floss nganggo cai nyaéta 50% ...
  • Gampang ngahapus plak - ngaleungitkeun dugi ka 99,9% ...

Kumaha Wireless Waterpik Gawé?

Di dieu urang tinggalkeun anjeun a video dina basa Spanyol kalawan step by step pikeun ngagunakeun modél ieu kalayan leres sareng kéngingkeun hasil anu maksimal:

FAQ

  • Naha tiasa dianggo ku seueur jalma?: Tangtosna, masing-masing kedah nganggo cangkéngna.
  • Dupi éta gaduh indikator ngeusi batre?: Modél ieu henteu, éta kaasup kana modél WP-552 anu anjeun tiasa tingali dina bagian luhur.
  • Dupi aya batré cadangan?: Teu dijual misah
  • ¿Naha carjer gaduh colokan pikeun Spanyol ?: Leres, éta mangrupikeun pangecas colokan 220V
  • Naha anjeun tiasa nganggo cai keran?: Sampurna, sanaos cai dina botol tiasa manjangkeun umurna upami seueur kapur di daérah anjeun.
  • Sabaraha lami batréna?: Kira-kira saminggu
  • Naha deposit cukup pikeun beberesih?: Kapasitas asalna pikeun beberesih deet gancang, hal normal nyaéta ngagunakeun sahenteuna dua beban cai.

Pamadegan jeung Kacindekan

The irrigator WP-450 plus mangrupakeun cara paling nyaman pikeun ngalengkepan kabersihan lisan anjeun di bumi sareng dina perjalanan. Henteuna kabel sareng selang ngajantenkeun panggunaanana langkung gampang.

Pikeun janten produk tanpa kabel sareng ukuran anu dikirangan, kakuatan jetna héran. Hatur nuhun kana tekanan sarta aplikasi pulsed langsung anjeun bakal kéngingkeun hasil anu saé. Dina ngan sababaraha detik ngaleungitkeun baktéri sareng lebu di daérah anu paling hese sareng teu tiasa diaksés.

Hiji-hijina tapi henteuna mouthpiece saku pik, utamana pikeun masalah gusi. Dina naon waé, éta mangrupikeun gaganti anu cocog anu urang tiasa mésér nyalira.

Kabuktian kauntungan anu disayogikeun ku panggunaan anu terus-terusan:

  • Ningkatkeun kaséhatan lisan umum; huntu, létah jeung gusi
  • Nyegah panyakit lisan
  • Ngahemat anjeun kunjungan ka dokter gigi

Pamadegan Pembeli Waterpik 450

Kapuasan pembeli produk ieu kacida luhurna sareng mangpaatna kabuktian. Di dieu anjeun tiasa maca sababaraha pendapat, upami anjeun hoyong ningali sadayana klik kana tombol.

Tempo deui ulasan dina Amazon

"Kuring parantos gaduh tambang salami 2 taun sareng nembé mesen unit kadua kuring. Hiji-hijina masalah nyaéta teu aya lampu ngecas sareng akibatna anjeun henteu terang upami unit nuju dicas atanapi parantos réngsé. Hal anu sami tiasa ditingali dina modél hareup "

"Kuring milih ieu kusabab kuring henteu ngagaduhan kamar di kamar mandi pikeun modél anu langkung ageung. Kuring ngagaduhan modél anu langkung ageung sareng dipikacinta ku kituna nalika waktosna ngagentos éta kuring hoyong anu langkung alit. Konsepna saé, tapi henteu sekuat desktop "

"Kuring wareg pisan sareng produk ieu, tiasa dianggo saé sareng gampang dianggo."

Beuli Waterpik WP-450

Upami anjeun parantos dugi ka ieu sareng anjeun resep ngabersihkeun sungut anjeun ka tingkat salajengna nganggo alat ieu, klik tombolna:

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaAbu
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 7 sora
brand Ngaran
waterpik
Ngaran Produk
WP-450

Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.