Waterpik WP 300 Wisatawan

Wp-300 mangrupikeun modél desktop anu dirancang pikeun pangguna iinditan anu henteu hoyong ngalalaworakeun sungutna basa aranjeunna jauh ti imah.

Kalayan premis ieu aranjeunna parantos ngahasilkeun produk leuwih kompak, kalawan fungsi penting jeung kasaluyuan jeung jaringan listrik nagara béda.

irrigator dental Ieu salah sahiji merek pangalusna sellers sarta boga naon dipikabutuh pikeun a kabersihan lisan lengkep, sanajan parabot na rada dasar.

Tetep maca sareng mendakan sadaya detil produk anu gaduh ADA segel.

Fitur Diulas Waterpik Traveler

Ieu mangrupikeun fitur anu paling penting tina WP-300, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajaga kaséhatan dental anjeun dimana waé anjeun angkat.

  • 3 Tingkat Tekanan nepi ka 80 Psi
  • 4 huluna kaasup
  • 450 ml embung kompak
  • Operasi hening
  • Kasus Angkutan
  • catu daya 100/240 VAC
  • ADA segel
  • Garansi 2 taun

Kaunggulan Utama

  •  Perda kakuatan tilu tingkat na ngamungkinkeun nyaluyukeun kana kabutuhan pamaké, sahingga Ngahindarkeun mungkin ngarareunah dina gusi.
  • The diwangun-di huluna béda mastikeun beberesih éféktif malah keur pamaké anu ngagunakeun alat atawa boga implants dental
  • Operasi quieter ngurangan poténsi ngarareunah lamun batur saré.
  • Panutup anu kalebet dirancang pikeun ngangkut alat aman dina perjalanan.
  • Ieu bisa Powered by plugs ti nagara béda, ka nyandak eta malah luar negeri.
  • ADA segel we ensures efisiensi del alat.

Desain Desktop Portabel

WP 300 nyaéta a irrigator méja nu bisa Anjeun meuli bodas, hideung atanapi pink. Sorotan desain na nyaéta ukuran leutik sareng anjeun tiasa investasi deposit nyandak up kirang spasi gudang.

[su_list ikon = »ikon: cék» icon_color = »# 40c203 ″]

  • Jangkungna: 12,27 cm - Rubak: 13,72 cm - Jerona: 11,18 cm
  • Beurat: Kg 0,447

[/ su_list]

Pangalusna Harga Waterpik WP 300

irrigator lisan ieu harga dianjurkeun ngeunaan 100 euro, sanajan urang bisa manggihan eta kalawan diskon gumantung kana musim. Ieu mangrupakeun produk kalawan harga cukup luhur dina hubungan spésifikasi na.

Panggihan harga pangalusna online nu bisa manggihan di Spanyol, anjeun ngan kudu klik dina tombol.

suku cadang Kaasup

Ieu mangrupikeun asesoris anu anjeun bakal nampi kalayan ngagaleuh WP300 anjeun. Bawa anu adil sareng dipikabutuh pikeun kabersihan lisan anu leres pikeun kaseueuran pangguna.

Upami anjeun teu tiasa hirup tanpa irrigator anjeun, éta mangrupikeun pendamping anu idéal pikeun ngajaga huntu sareng gusi anjeun séhat di luar bumi.

[su_list ikon = »ikon: cék» icon_color = »# 40c203 ″]

  • 2 nozzles baku pikeun pamakéan langsung
  • 1 Corong Husus pikeun Ortodontik
  • 1 Lempeng Seeker Mouthpiece Implants husus

[/ su_list]

Produk Patali

Pencét pikeun ningali analisa lengkep model ieu anu tiasa langkung dipikaresep ku anjeun:

Kumaha Travel Waterpik Gawé?

Masih henteu terang kumaha ngagunakeunana? Ieu mangrupikeun alat anu jalanna sami sareng anu sanés. Dina pidéo ieu anjeun tiasa ningali WP100 beraksi

FAQ

  • Naha éta leungit cai nalika dipareuman? Ieu normal pikeun uing ditinggalkeun dina selang kaluar
  • Dupi suku cadang jeung asesoris sadia? Leres, suku cadang dijual sapertos nozzles, tank, hoses atanapi gasket
  • Éta ngajalankeun dina batré? Teu boga batré, gawéna plugged kana jaringan listrik.

Pamadegan jeung Kacindekan

WP-300 Traveler Irrigator dimaksudkeun pikeun mempermudah angkutan anjeun jauh ti imah jeung nu naha maranéhna geus ngurangan ukuran sarta beurat dina biaya sababaraha fitur sarta jumlah huluna eta ngawengku.

Sanaos ieu, éta masih produk mujarab pikeun kalolobaan pamaké. Éta ogé cocog sareng nozzles nu teu disadiakeun salaku baku, sangkan bisa meuli nu urang butuhkeun pikeun pamakéan leuwih lengkep.

Mun anjeun paduli kaséhatan lisan anjeun sarta hayang ngajaga a kabersihan lisan sampurna sanajan dina perjalanan anjeun, nyaeta model nu peryogi. Éféktivitasna dina ngaleungitkeun piagam, lebu interdental sareng baktéri kabuktian, janten ulah ragu mésér modél ieu atanapi anu sanés tina merek ngarah.

ulasan pembeli

waterpik wp 300 pangumbara

kapuasan pamaké praktis saratus persen, anjeun bisa maca dina Eupan balik ti leuwih 150 pembeli ti tombol ieu.

Tempo deui ulasan dina Amazon

"Ieu langkung saé, langkung gampang sareng langkung lengkep tibatan flossing! Kuring ngarasa kawas kuring kaluar ti kantor dental sanggeus beberesih! »

"Éta disarankeun ka kuring ku baraya ti AS sabab kuring ngalaman sagala rupa masalah dental. Kuring ngagaleuh produk online sababaraha minggu ka tukang sareng mimiti nganggo éta rutin. Masalah dental utama kuring parantos ngaleungit. Dina pamanggih kuring, éta produk anu pohara kapaké pikeun ngeureunkeun sareng nyegah masalah dental diturunkeun tina partikel dahareun anu napel antara huntu sareng / atanapi gusi.

"Kuring resep irrigator cai perjalanan saeutik ieu. Éta leutik, dirancang kalayan saé, sareng gaduh jumlah cai anu pas. Abdi resep langkung seueur tibatan modél anu didamel batré anu kuring gaduh, anu langkung rumit sareng ngan ukur 7 bulan. Saé pisan anjeun gaduh kantong perjalanan."

Mésér Waterpik WP 300 Traveler

Tina tombol ieu anjeun tiasa kéngingkeun modél dina harga pangsaéna online sareng nampi éta kalayan nyaman di bumi.

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaAbu
Rating Penagihan
3 dumasarkeun kana 5 sora
brand Ngaran
waterpik
Ngaran Produk
WP-300

Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

3 Komentar dina «Waterpik WP 300 Traveler»

  1. Kuring nganggap mésér irrigator waterpik sareng kuring resep anu ngumbara tapi henteu jelas naha éta cocog sareng sirah sikat.
    Maksudna, éta ngan ukur irigasi atanapi tiasa dianggo salaku sikat huntu?
    hatur nuhun

    jawaban
    • Wilujeng enjing Angie. Modél ieu cocog sareng nozzles sikat waterpik TB-100E, sanajan teu kaasup aranjeunna. Bisi wae, nozzles ieu teu jalan kawas sikat listrik, sabab ngaluarkeun cai dina waktos anu sareng anjeun kudu mindahkeun aranjeunna sacara manual sabab teu muterkeun atawa ngageter. Upami anjeun hoyong sikat sareng irrigator, anjeun kedah milih modél sapertos wl wp-900 atanapi b oral. salam

      jawaban
  2. Abdi bagja sareng Waterpik Traveller abdi, tapi abdi hoyong salinan garansi sareng abdi henteu terang kumaha kéngingkeun éta

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.