Waterpik WF-05EU Whitener

Nawaran on Waterpik WF-05EU Bleach pikeun hideung Jumaah

Panggihan panganyarna ti Water Pik pikeun ménta kabersihan lisan pangalusna sarta pemutihan huntu dina waktos anu sami.

Kalawan téhnologi ieu anjeun bakal ngahontal éliminasi leuwih efisien lebu dahareun jeung baktéri, bari ngurangan unsightly noda huntu dihasilkeun ku pangan sapertos kopi, teh atanapi anggur.

Kapsulna kalayan agén pemutihan hampang, miceun 25% langkung noda ti normal brushing aman di imah sorangan.

Highlights Fitur Waterpik Whitening

Cai mibanda sagalana nu peryogi janten babaturan deukeut pangalusna anjeun a beberesih dental bener jeung pencegahan kasakit lisan.

Fitur utama:

  • 10 Tingkat tekanan nepi ka 100 Psi maksimum
  • 2 fungsi: beberesih sarta Pulsed Pijat
  • Timer
  • Indikator dipingpin
  • 4 huluna kaasup
  • Huntu Whitening System
  • Control Button cecekelan
  • 650 ml embung
  • 220 V baku catu daya stop kontak
  • ADA segel
  • Garansi 2 Taun

Kauntungan utama Whitening Dental Irrigator

waterpik WF-05eu whitening dental irrigator

  • Kalayan 10 tingkat tekanan anjeun tiasa nyaluyukeun kana kabutuhan sadaya pangguna, komo pikeun maranéhanana jeung gusi sénsitip.
  • Salian ngabéréskeun beberesih saatos nyikat unggal dinten, ngaronjatkeun kaséhatan gusi kalawan mode urut.
  • Timer ngamungkinkeun beberesih salila periode dianjurkeun kanggo kéngingkeun hasilna pangsaéna.
  • Lampu indikator ngagampangkeun ningali fungsi naon diaktipkeun dina unggal waktos.
  • Salian nozzles pamakéan baku, alat ieu ngawengku huluna husus pikeun orthodontics sareng implants.
  • Tombol dina cecekelan téh mantuan dina ngatur jumlah cai na nyieun beberesih leuwih gampang.
  • Kalayan agén pemutihan dina tablet, éta ngirangan noda sareng nyegah penampilan aranjeunna.
  • Segel tina ADA ensures efektivitas jeung kaamanan tina modél.

Kompak Benchtop Irrigator

Éta mangrupikeun irrigator tabletop anu sayogi dina warna bodas sareng nangtung pikeun na desain kompak jeung modern.

Tukangeun tank cai boga a departemén pikeun nyimpen 2 nozzles.

Dimensi sareng beurat alat ieu nyaéta:

  • Jangkungna: 27,3 cm - Rubak: 12 cm - Jerona: 9,65 cm
  • Beurat: Kg 0,665

Harga Waterpik WF05

irrigator lisan ieu harga dianjurkeun rada kirang ti 120 euro. Teu utamana mirah, tapi anjeun kudu tetep dina pikiran yén éta téh mangrupa produk inovatif ti brand ngarah di dunya

Tina tombol ieu biasana sayogi diskon:

suku cadang Kaasup

Éta dilengkepan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngarengsekeun kabersihan lisan pangguna mana waé sareng anjeun henteu peryogi anu sanés pikeun ngajaga. beresih jeung bodas huntu anjeun unggal poe.

  • 2 nozzles baku pikeun pamakéan langsung
  • 1 Corong Husus pikeun Ortodontik
  • 1 Lempeng Seeker Mouthpiece Implants husus
  • 1 Case pikeun mouthpieces
  • 30 Tablet pemutihan

Nozzles ngagantian

Nozzle Waterpik WJT-2E ...
  • mouthpiece Tujuan umum pikeun irigasi lisan
  • Pikeun dianggo sareng Waterpik Whitening Oral Irrigator ...
  • Ngidinan beberesih jero antara huntu sareng handapeun ...

Tablet pemutihan

Kalayan diskon
Tablet Waterpik ...
208 ulasan
Tablet Waterpik ...
  • Huntu anu langkung bodas sareng langkung terang - ngaleungitkeun 25% langkung ...
  • Daérah anu sesah dihontal - ngaleungitkeun noda tina ...
  • Rasa seger - rasa mint anu nyegerkeun ninggalkeun sungut anjeun ku ...

Produk Patali séjén

Kumaha WF 05 jalan?

Operasina sami sareng alat-alat merek sanés, kecuali tambihan agén pemutihan anu henteu penting pikeun dianggo.

Dina pidéo ieu anjeun tiasa ningali kumaha éta dianggo model sejen ti parusahaan sarua.

FAQ

  • Naon rujukan tina suku cadang? Standar pamakéan langsung nyaéta WJT-2E
  • Sabaraha kagunaan hiji pél? Unggal lozenge kanggo beberesih wungkul
  • Naon rujukan pikeun whitening capsules? Éta WT-30EU
  • Naha éta tiasa dianggo tanpa ngabodaskeun? Leres, anjeun tiasa nganggo éta tanpa nempatkeun pil
  • Dupi anjeun gaduh batré? Henteu, éta tiasa dianggo dipasang kana kakuatan.
  • Naha tiasa dianggo ku seueur jalma? Pasti, masing-masing nganggo mouthpiece sorangan.

Pamadegan jeung Kacindekan

The WP-05 Whitening irrigator profésional nyaéta a irrigator lisan anu saé kalawan téknologi pangalusna tina merek, nu ogé incorporates novelty of whitening huntu.

alat-alat na éksténsif, modus pamakéan sarta jaminan brand ngarah Aranjeunna ngesahkeun éta, sajaba segel ADA.

Lamun Anjeun keur pilari produk lengkep nu nyadiakeun meresihan sareng ningkatkeun éstétika huntu anjeun anjeun bakal sagemblengna wareg.

Éta idéal pikeun masalah noda huntu, janten poho ngeunaan remedies imah tina efektivitas diragukeun, kawas hidrogén péroxida, nu ogé ngabahayakeun kaséhatan gusi Anjeun.

Kakurangan WF-05

  • Teu cukup waduk pikeun beberesih jero.
  • Noise dina kakuatan pinuh
  • Pangsaeutikna nozzles ti wp660 atanapi wp100

ulasan pembeli

Kalolobaan pamaké pisan senang jeung alat jeung utamana jeung efisiensi eta nawarkeun, meunangkeun a Skor rata-rata 4.1 tina 5.

Anjeun tiasa maca éta ulasan pembeli tina tombol ieu:

Tempo deui ulasan dina Amazon

"Kuring parantos nganggo Waterpick Whitening ngan langkung ti dua minggu sareng perhatikeun sakedik bédana. Abdi nginum kopi beurat janten huntu abdi patri. Abdi perhatikeun yén huntu abdi langkung bodas »

"Malah dokter gigi kuring nyarios ka kuring kumaha bersihna huntu kuring, teu aya plak atanapi karang anu ngawangun. Éta parantos ngagentos flossing pikeun kuring, sareng kuring resep kana setélan urut. Kapsul pemutihan mangrupikeun tambihan anu ageung, sareng kuring henteu ngagaduhan rasa anu goréng dina sungut kuring. Resep pisan!"

"Kuring parantos nganggo irrigator Whitening sababaraha minggu ayeuna sareng kuring resep éta. Abdi jalma anu teu resep floss tapi mesin ieu ngajadikeun eta pisan gampang. Kuring parantos ningali hasil anu saé dugi ka ayeuna sareng huntu kuring katingali langkung bodas sareng bersih pisan.

Beuli Waterpik WF-05EU

Beuli di harga pangalusna online nu bisa manggihan di Spanyol ku ngaklik on tombol di handap.

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaéta
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 1 sora
brand Ngaran
waterpik
Ngaran Produk
WF-05

Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

2 komentar ngeunaan "Waterpik WF-05EU Whitener"

  1. Abdi peryogi ngalereskeun modél irrigator WP-70E anu kaleungitan cai sareng kuring henteu terang dimana Layanan Téknis di Madrid

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.