Suku Cadang Waterpik Asli

Kami ngarékoméndasikeun anjeun salawasna meuli suku cadang aslina waterpik pikeun mastikeun kinerja sareng hasil anu pangsaéna dina kabersihan lisan anjeun. Merek éta ngagaduhan katalog suku cadang anu ageung sapertos selang, bak, nozzles, sikat sareng seueur deui.

Para ngajaga efisiensi tina waterpik anjeun disarankan pikeun ngalakukeun éta parobahan nozzles dina période dianjurkeun ku produsén. Dina unggal bagian anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi ngeunaan wates waktu ieu.

NOZZLES WATERPIK cadang

nu mouthpieces baku sarta lingual eta disarankeun pikeun ngaganti aranjeunna unggal genep bulan alatan résiko akumulasi mineral tina cai. Sesa nozzles disarankeun pikeun diganti unggal tilu bulan ku deterioration tina sows.

Kalayan diskon
JT-100E Standar Irrigator Nozzles
893 ulasan
JT-100E Standar Irrigator Nozzles
  • Huntu anu langkung bersih - irrigator dental 50% langkung efektif ...
  • Ngaleungitkeun plak - ngaleungitkeun dugi ka 99,9% tina ...
  • Aman sareng hipu - optimal pikeun saha waé anu ngagaduhan ...

JT-70E Standar nozzles pikeun Wp-70
126 ulasan
JT-70E Standar nozzles pikeun Wp-70
  • 2 tips Waterpik JT- 70E jet

PP-100E Pik nozzles saku pikeun wewengkon periodontal
502 ulasan
PP-100E Pik nozzles saku pikeun wewengkon periodontal
  • optimal pikeun braces sareng alat ortodontik - khususna ...
  • Huntu anu langkung bersih - kabuktian sacara klinis, ngaleungitkeun 3 ...
  • Gampang ngahapus plak - ngaleungitkeun dugi ka 99,9% ...

Kalayan diskon
PS-100E Special seeke piring mouthpiece pikeun implants na crowns
7.648 ulasan
PS-100E Special seeke piring mouthpiece pikeun implants na crowns
  • Pikeun implants, makuta, sasak sareng restorasi sanésna - ...
  • Huntu anu langkung bersih - floss nganggo cai nyaéta 50% ...
  • Gampang ngahapus plak - ngaleungitkeun dugi ka 99,9% ...

TS-100E Travel Box kalawan nozzles
9.366 ulasan
TS-100E Travel Box kalawan nozzles
  • Set tina 6 nozzles ngagantian pikeun irrigator dental ...
  • Huntu anu langkung bersih - floss nganggo cai nyaéta 50% ...
  • Kasus plastik tahan: mouthpieces dina kasus plastik ...

JT-450E ngagantian nozzle WP450
7.740 ulasan
JT-450E ngagantian nozzle WP450
  • Diménsi: 7,9 x 17,2 x 1,5 cm
  • Ngandung pakét
  • Beban kanula baku.

OD-100E mouthpieces orthodontic husus
373 ulasan
OD-100E mouthpieces orthodontic husus
  • Ngagantian Tips Othodontic pikeun Waterpik WP450 atanapi WP100
  • Cabut piring tina sadaya alat ortodontik
  • Ngandung dua tip kode warna

TC-100E Lingual Irrigator Mouthpiece
830 ulasan
TC-100E Lingual Irrigator Mouthpiece
  • Ngaleungitkeun baktéri - tindakan scraping lembut sareng ...
  • Nyegah halitosis - dianggo salaku bagian tina rutinitas harian anjeun ...
  • Huntu anu langkung bersih: flosser cai 50% langkung...

SELANG cadang

Alatan operasi kalawan cai pressurized jeung gerakan kontinyu salila pamakéan, hoses mangrupakeun salah sahiji elemen kalawan resiko pangluhurna pegatna. Warta anu saé nyaéta aranjeunna gaduh suku cadang janten anjeun henteu kedah ngarobih sadayana alat.

Selang sareng gagang pikeun Waterpik WP660
805 ulasan
Selang sareng gagang pikeun Waterpik WP660
  • ✅ Ngagantian Selang / Handle Mounting Kit / Ngaganti ...
  • ✅ Kit Perbaikan Standar Cocog sareng Waterpik ...
  • ✅ Nalika selang / gagang aslina retak atanapi ...

Irrigator selang jeung cecekelan Kit WP250 / WP350
1.269 ulasan
Irrigator selang jeung cecekelan Kit WP250 / WP350
  • ★ Set selang / kit perbaikan gagang...
  • ★ UNBEATABLE - Kinerja Luhur Handle Mount Kit...
  • ★ Investasi leutik, balik maksimum: kami nyarankeun ...

Irrigator selang jeung cecekelan Kit WP900
1.269 ulasan
Irrigator selang jeung cecekelan Kit WP900
  • ★ Set selang / kit perbaikan gagang...
  • ★ UNBEATABLE - Kinerja Luhur Handle Mount Kit...
  • ★ Investasi leutik, balik maksimum: kami nyarankeun ...

Kalayan diskon
Selang sareng gagang pikeun Waterpik WP100 sareng WP900
204 ulasan
Selang sareng gagang pikeun Waterpik WP100 sareng WP900
  • ✌Gampang dipasang sareng awét dianggo: Set selang...
  • ✌Selang perakitan kit / ngagantian gagang / selang assembly kit...
  • ✌Nalika selang/cecekelan aslina retak atanapi janten...

SPARE PARTS BRUSHES

Bulu sikat huntu dipisahkeun sareng dianggo, kaleungitan éféktivitas beberesih. Merek nyarankeun ngarobih sirahna unggal tilu bulan.

SRRB sirah sikat huntu sensonic
519 ulasan
SRRB sirah sikat huntu sensonic
  • Ngabersihkeun daérah anu susah dijangkau - buluna anu lembut sareng ...
  • Ngahapus plak - desain canggih tina ...
  • Ngabersihkeun: buluna anu lembut ngaleungitkeun plak tina huntu...

2SBR-2W huluna sirah lega pikeun sensonic SR1000, SR300 na WP900
566 ulasan
2SBR-2W huluna sirah lega pikeun sensonic SR1000, SR300 na WP900
  • Desain kompak - sirah sikat huntu ieu ...
  • Ngahapus plak - desain canggih tina ...
  • Ngabersihkeun: buluna anu lembut ngaleungitkeun plak tina huntu...

AKSESORI LAIN

Waterpik ogé boga kasus, tas travel jeung tank diantara asesoris na suku cadang.

Tablet pikeun whitening irrigator lisan
246 ulasan
Tablet pikeun whitening irrigator lisan
  • Huntu anu langkung bodas sareng langkung terang - ngaleungitkeun 25% langkung ...
  • Daérah anu sesah dihontal - ngaleungitkeun noda tina ...
  • Rasa seger - rasa mint anu nyegerkeun ninggalkeun sungut anjeun ku ...

Rojongan témbok pikeun sikat
35 ulasan
Rojongan témbok pikeun sikat
  • 【Bahan Kualitas Tinggi】 Panyekel pikeun sikat huntu...
  • 【Panyekel Sikat Sikat Self-Adhesive】Ieu...
  • 【Desain Industri Modern】Desain slot tina ...

Kasus pikeun Wp-450
109 ulasan
Kasus pikeun Wp-450
  • Kantong hermitshell.
  • Semi-kaku, waterproof, karét Eva mawa bisi ...
  • Dirancang pikeun nyocogkeun kana flosser dental ...

Kantong Travel TP300 pikeun Irrigator WP300
225 ulasan
Kantong Travel TP300 pikeun Irrigator WP300
  • Hermitshell Hard Travel Panyimpenan Case Kantong
  • Jaga alat karesep anjeun tina nabrak, penyok sareng...
  • dirancang pikeun nyocogkeun Waterpik WP-560EU / WP-562EU /...

Waterpik Power Flosser FLW-220 ...
5.827 ulasan
Waterpik Power Flosser FLW-220 ...
  • Kabuktian sacara klinis épéktip sapertos flossing manual.

Bouge Charger Cai Flosser...
4 ulasan
Bouge Charger Cai Flosser...
  • 【Kompatibilitas】 Waterpik WF-13CD010: Nirkabel Bodas...
  • 【Kompatibilitas】 Waterpik WP-440: irrigator dental...
  • 【Kaamanan】 adaptor catu daya ieu ngagaduhan ...

❤ PRODUK FEATURED CAI PIK

Waterpik WP 100 Ultra

Sikat huntu Waterpik

❤ PERTANYAAN REMEN

- Naha sababaraha urang tiasa nganggo irigasi anu sami?

Sadaya anggota kulawarga tiasa nganggo irigasi anu sami. Unggal pamaké kudu make mouthpieces maranéhanana, nu bisa jadi tina kelir béda pikeun mempermudah idéntifikasi.

- Kumaha nozzles robah?

Unggal irrigator gaduh tombol pikeun ngaleupaskeun tip sareng tarik kaluar. Nalika anjeun nyelapkeun nozzle énggal anjeun kedah mastikeun yén éta henteu bocor.

- Kumaha mun nozzles cleaned?

Pikeun ngajaga nozzles bersih, anjeun ngan kudu neuleumkeun aranjeunna dina cai cuka salila lima menit lajeng bilas aranjeunna ku cai haneut.


Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga