Dental Pro HC Cai System Irrigator

Nawarkeun di Pro HC Water System Dental Irrigator ku hideung Jumaah

Anjeun di dieu sabab pikeun anjeun aya hal anu penting,  Jaga mulut!! Sareng pikeun ningkatkeun éta, kami nampilkeun anjeun produk anu saé anu tiasa nyukupan kabutuhan beberesih sungut éféktif.

Éta ngeunaan Oral Irrigator Pro-HC Cai System… Sareng naon anu urang kéngingkeun? Ogé meunang ka eta wewengkon dimana sikat normal henteu mampuh pikeun ngalakukeunana sareng ngaleungitkeun baktéri sareng lebu anu netep dina aranjeunna.

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan hydropulsor ieu?, teras hayu urang nunjukkeun ka anjeun ciri-cirina, desainna, hargana sareng hargana pendapat pamaké anu geus diusahakeun eta. Hayu angkat!

Fitur Diulas Irrigator Pro HC

hydropulsor ieu boga fitur paling lengkepHayu urang tingali anu paling luar biasa sareng kauntungan anu disayogikeun ku panggunaan sapopoé:

  • 5 Tingkat tekanan nepi ka 75 Psi
  • Regulator dina cecekelan
  • 11 Huluna Kaasup
  • Tangki 1100 ml
  • Irigasi Lisan sareng Nasal
  • catu daya 220 V
  • Kompartemen nozzle
  • Garansi 2 taun + 6 bulan Pro-HC

Kaunggulan Utama

irrigator premium pro hc

  • Kalawan lima tingkat tekanan na anjeun moal boga masalah adapting kakuatan ka kabutuhan Anjeun tur ulah ngarareunah bisi gusi sénsitip.
  • The regulator dina cecekelan sorangan facilitates variasina tekanan salila pamakéan leuwih gancang.
  • Hatur nuhun kana jumlah huluna kaasup, éta salah sahiji hydropulsors paling lengkep jeung serbaguna. Salian ngalengkepan kabersihan dental, éta ogé ngamungkinkeun decongest saluran irung.
  • Kapasitas tank ngajamin 3 menit kontinyu beberesih, anu Ngahindarkeun kedah ngeusian sababaraha kali unggal panggunaan. Ogé boga fungsi ganda na tindakan minangka tutup pikeun transportasi gampang.
  • merek nawarkeun a tambahan 6 jaminan bulan salila anjeun bisa balik produk lamun anjeun teu puas ku hasilna.

Kompak Benchtop Lisan Irrigator

Pro-HC nyaéta a modél desktop dina bodas tur transparan nu aranjeunna geus diala a desain anu cukup kompak, bearing dina pikiran nu deposit anjeun leuwih luhur ti rata.

Diménsi anu tepat nyaéta:

  • 18,5 x 11 x 22 cm.

Pro HC Lisan Irrigator Harga

Sanajan harga dianjurkeun nyaéta sabudeureun 80 euro, biasana mibanda a diskon ampir 40%. Kalawan RRP normal na kami bakal nyarankeun produk lianna kalayan nilai hadé duit, tapi ku diskon eta boga salah sahiji pilihan ékonomi pangalusna.

Anjeun tiasa ningali harga pangalusna online momen tina tombol:

Asesoris kaasup

Salah sahiji kaunggulan artikel ieu teh parabot lengkep nu ngawengku salaku standar. Ieu sadayana anjeun bakal nampi kalayan ngagaleuh hydropulsor:

  • 4 nozzles baku pikeun sakabeh kulawarga
  • 2 hulu létah dina warna anu béda
  • 2 nozzles nasal: diffuser jeung cleaner
  • 1 Corong khusus pikeun ortodontik
  • 1 Nozzle pikeun perawatan periodontal
  • 1 Nozzle sareng sikat huntu
  • Kantong disegel panas

Produk Patali

FAQ

  • Dupi jet intermittent? Éta kontinyu
  • Kumaha kuatna? 45 W
  • Naha éta ogé tiasa dianggo salaku sikat huntu listrik? Sanes rotates atanapi ngageter, anjeun kedah mindahkeun sacara manual
  • Sabaraha jalma tiasa nganggo éta? beberesih baku nampung opat
  • Sabaraha lami kabel listrik? Ukuranna 1.30 méter
  • Sabaraha lami selang? Ukuran 90 séntiméter

Pamadegan jeung Kacindekan

Dina kacindekan urang bisa disebutkeun yen eta mangrupakeun alat dasar dina watesan spésifikasi jeung téhnologi tapi éta ngalaksanakeun tugas utama kalayan saé, miceun lebu jeung baktéri nu tetep sanggeus brushing.

Pikeun maranéhanana anu rék a irigasi murah Ieu salah sahiji pilihan pangalusna pikeun ngahontal beberesih lisan leuwih lengkep di imah.

Nanging, sateuacan milih modél ieu, kami nyarankeun anjeun ningali naon anu panginten hidro-propelan murah anu pangsaéna, Aquapik 100.

  • Ningkatkeun kaséhatan lisan: Gigi Palsu, Gusi, Lidah
  • Nyegah panyakit lisan sareng dental
  • Ngurangan kunjungan ka dokter gigi

Kelemahan Irrigator Lisan

  • Nyaring sareng rada ngageter
  • spésifikasi dasar
  • Tekanan teu pangluhurna

ulasan pembeli

Ulasan pangguna saé pisan sareng anjeun nampi hiji di Amazon skor rata-rata 4,4 tina 5 diantara pembeli, nempatkeun eta diantara nu pangalusna hargana.

Paling pamaké téh sagemblengna wareg jeung efektivitas na tur aya ukur keluhan occasional sabab geus narima Unit cacad, hal anu lumangsung dina sakabéh merek.

Tempo deui ulasan dina Amazon

Mésér Dental Irrigator Pro Hc

Naha anjeun badé kéngingkeun milik anjeun dina harga pangsaéna online sareng dikirimkeun ka bumi anjeun? Klik tombol di handap tur meunangkeun beberesih deeper.

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaAbu
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 4 sora
brand Ngaran
ProHC
Ngaran Produk
System cai

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.