Aquapik 100 Dental Irrigator

Naha Aquapik patut? Dinten ieu kami netelakeun sagala mamang anjeun ngeunaan Irrigator Gigi Murah panglakuna di Spanyol. Pikeun ieu kami nganalisis ciri na, kauntungan sareng kalemahanana, nilai na duit jeung pamadegan pamaké anu parantos nyobian model oralteck ieu.

Tapi ieu teu kabeh, urang ogé ngabandingkeun éta kalayan Waterpik WP-100, modél laris tina merek ngarah. Panggihan mana nu meunangna babandingan!

Aquapik 100 Sorotan

Kami nyanghareup a model kalawan spésifikasi pisan lengkep anu aya dina tingkat Irrigators Dental pangsaéna. Fitur anu paling luar biasa nyaéta:

  • 10 Tingkat Tekanan nepi ka 130 Psi
  • Tombol kontrol dina Magno
  • 7 Huluna Kaasup
  • 600 ml embung
  • Pareum otomatis
  • Perhatosan waktos
  • Kompartemen mouthpiece
  • ADA disatujuan
  • 220 V kakuatan Mains
  • Garansi 5 Taun

Kaunggulan Utama

irrigator dental aquapik 100

  • Perda na nepi ka sapuluh tingkat ngamungkinkeun nyaluyukeun kana kabutuhan unggal pamaké dina unggal waktos.
  • Tombol sadia dina cecekelan ngamungkinkeun gampang ngaganggu aliran cai, ngaronjatkeun betah pamakéan alat.
  • Ieu hydropulsor Éta ngingetkeun 30 detik yén urang kedah ngarobih zona beberesih sareng saatos dua menit éta otomatis diputus ku kituna teu ngaleuwihan maksimum waktu dianjurkeun.
  • Modél ieu nyaéta cocog pikeun sagala pamaké, sakumaha eta ngawengku sagala jinis nozzles pikeun kaperluan béda masing-masing.
  • Segel tina Asosiasi Dental Amérika ngajamin efektivitas tina Aquapik Irrigator.
  • Kauntungan penting séjén tina produk ieu nyaéta 5-taun jaminan ngalawan defects manufaktur ditawarkeun ku Oralteck Usa.

Desain Desktop

hydropulsor Oralteck ieu mangrupa modél desktop teu cocog pikeun gantung témbok kalawan desain kompak nu ngan sadia dina bodas. Diménsi alat nyaéta:

  • Jangkungna: 20 cm - Rubak: 14 cm - Jerona: 9 cm
  • Beurat: Kg 0.330

Harga Aquapik Irrigator

Sanajan RRP dinyatakeun ku parusahaan Amérika nyaéta 125 euro, na harga biasa nyaeta sabudeureun € 39,9. Jeung ieu Diskon 60% hydropulsor mangrupa salah sahiji pilihan kualitas-harga pangalusna Ti pasar.

Asesoris kaasup sareng Irrigator Lisan

Merk Oralteck nyadiakeun 7 nozzles ngagantian kalawan meuli irrigator béntang anjeun:

  • 3 Nozzles standar tina warna anu béda
  • 1 Jurus lingual
  • 1 Corong periodontal pikeun gusi berdarah
  • 1 Corong pikeun Ortodontik sareng Alat Maxillofacial

Produk Patali

Pamadegan jeung conclusions

Upami anjeun milarian hiji alternatif langkung mirah pikeun Waterpik Wp 100 Pikeun kéngingkeun hiji kabersihan dental lengkep di imah anjeun sorangan, model kieu sigana urang salah sahiji pilihan hadé.

Ieu téh hiji alat lengkep pisan, kalawan hasil kabuktian ilmiah sarta éta ogé boga a ngajamin unggul ti kompetisi.

Dina kisaran harga anu sami anjeun ogé tiasa milih Sistim Cai Pro-Hc, nu ngawengku leuwih rupa huluna tapi technologically leuwih dasar. Pilihan gumantung kana kabutuhan sareng prioritas anjeun.

Aquapik atanapi Waterpik 100 ngabandingkeun

rarancang
Waterpik WP-100 - Produk tina ...
Aquapik 100 - irigasi dental ...
Marca
waterpik
Oralteck AS
model
WP-100 Ultra
Aquapic 100
Simpenan
650 ml
600 ml
Potencia Máxima
100 Psi
130 Psi
Tingkat tekanan
10
10
Perhatosan waktos
Jenis Nozzles
6
5
garansi
2 taun
5 taun
ADA segel
Nilai
harga
98,50 €
37,00 €
rarancang
Waterpik WP-100 - Produk tina ...
Marca
waterpik
model
WP-100 Ultra
Simpenan
650 ml
Potencia Máxima
100 Psi
Tingkat tekanan
10
Perhatosan waktos
Jenis Nozzles
6
garansi
2 taun
ADA segel
Nilai
Tawaran
harga
98,50 €
rarancang
Aquapik 100 - irigasi dental ...
Marca
Oralteck AS
model
Aquapic 100
Simpenan
600 ml
Potencia Máxima
130 Psi
Tingkat tekanan
10
Perhatosan waktos
Jenis Nozzles
5
garansi
5 taun
ADA segel
Nilai
Tawaran
harga
37,00 €

ulasan pamaké

con leuwih ti 500 ulasan, produk ieu boga skor rata-rata 4 nunjuk tina 5 diantara pembeli amazon Spanyol.

Sacara umum dina pamaké pisan wareg kalawan produk, sarta ngan sabudeureun 15 persen geus hargana négatip, najan kalobaannana alatan masalah dina Unit maranéhna.

"Abdi mangrupikeun pangguna irrigator dental pikeun masalah periodontitis, dugi ka ayeuna kuring kantos nganggo merek Waterpik, anu upami teu lepat mangrupikeun salah sahiji pelopor konsumsi masal, masalah merek ieu nyaéta sanajan aranjeunna ngadamel produk anu berkualitas. harga na tinggi na sanggeus 2 taun sababaraha ngarecah sapotong kritis.

Ieu parantos kajantenan ka kuring sareng dua irrigator sareng kuring parantos maca ka pangguna anu sanés yén hal anu sami parantos kajantenan ka aranjeunna. Ku alatan éta, waktos ieu kuring geus mutuskeun bet on brand sejen, dina hal ieu, model ieu nu salinan langsung tina Waterpik WP-100.

Kuring kudu nyebutkeun yén bahan maranéhanana henteu kualitas luhur tapi leuwih ti diyakinkeun ku harga low maranéhanana (50 euro), eta oge sigana yen aranjeunna geus usaha nyieun desain alus tur ningkatkeun aslina. Kuring kedah nyebatkeun yén tekananna rada langkung handap tina anu disangka tapi kakuatan beberesihna saé. Pikeun hargana sareng garansi 5 taunna, éta patut dicobian.

Tempo deui ulasan dina Amazon

Mésér Aquapik Dental Irrigator

Ngarasakeun kaunggulan sareng kauntungan tina irigasi ayeuna ku ngagaleuh milik anjeun online dina harga pangalusna tina tombol ieu:

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaAbu
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 3 sora
brand Ngaran
boston-tech
Ngaran Produk
aquapik100

3 komentar dina «Aquapik 100 Dental Irrigator»

  1. Abdi parantos ngagaduhan irigasi ieu dua dinten, sareng kaleresan kuring henteu terang upami éta normal, tapi nalika ngabersihkeun éta ngaluarkeun seueur cai tina nozzle.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.