Lisan B Waterjet Irrigator

Kami nampilkeun anjeun anu sanés Oral-B Irrigator, nu dimekarkeun kalawan téhnologi Braun. Éta perkawis modélna Waterjet MD16, alat basajan tapi efisien éta nangtung kaluar pikeun dua jenis jet na, hiji normal jeung hiji husus pikeun perawatan gusi sénsitip.

Teras kami nganalisis ciri utama sareng hargana, ku kituna anjeun bisa evaluate maranéhna kaunggulan jeung kalemahan sareng bandingkeun sareng produk anu sami dina merek anu sami atanapi dina kompetisi. Ngahiji sareng Kami!

* Waterjet henteu deui kanggo dijual, tapi anjeun tiasa ngagentos ku Oxyjet énggal.

Oral-B Waterjet MD16 Highlights

Pikeun ngamimitian kami ninggalkeun anjeun daptar kalawan fitur pangpentingna sareng kauntungan anu anjeun pikahoyong berkat spésifikasina:

  • 5 Tingkat Tekanan
  • 18 W kakuatan nyadiakeun 51 PSI
  • 2 Jenis Jet: Jet Tunggal sareng Multi Jet
  • 4 mouthpieces kaasup
  • Tombol kontrol dina cecekelan
  • Bak cai 600ml
  • Liang pikeun nyimpen huluna
  • Catu daya sareng colokan 220V
  • Tembok Gunung
  • Garansi 2 taun sareng uji coba 30 dinten

Kaunggulan Utama

irrigator lisan b waterjet

  • Kamungkinan nyaluyukeun 5 tingkat tekanan ngamungkinkeun urang pikeun balik ti panglemesna ka pangkuatna nurutkeun pangabutuh urang, nu idéal pikeun jalma anu teu wawuh jeung pamakéan irrigator nu.
  • Sanajan potency maksimum na leuwih handap tina merek sejen, Oral-B geus assured kami yén éta dianjurkeun ku studi panganyarna na pikeun meunangkeun beberesih éféktif tanpa resiko.
  • Dua jet na ngajadikeun eta leuwih serbaguna saprak éta monochorro dirancang pikeun miceun sésa-sésa dahareun sarta mastikeun kabersihan lisan bari multi-jet jalan ku massaging jeung stimulating kaséhatan gusi.
  • Tombol dina cecekelan ngamungkinkeun urang pikeun ngadalikeun momen nalika aliran cai diaktipkeun. facilitating beberesih sarta nyimpen cai salila pamakéan.
  • The nozzles kaasup ngaku eta janten dipaké nepi ka 4 anggota kulawarga, bisa meuli leuwih misah.
  • Salian jaminan dua taun wajib aya Uji coba 30 dinten kalayan kamungkinan ngabalikeunana lamun teu nyugemakeun anjeun.

Jinis sareng Desain Irigator

MD16 Waterjet Irrigator nyaéta a model tabletop kompak, dina bulao bodas. Sanajan anjeunna teu diantara nu pangleutikna éta salah sahiji ti saeutik hydropulsors nu urang bisa ngagantung dina témbok, nyimpen spasi di kamar mandi urang.

Diménsi pasti model ieu nyaéta:

  • Jangkungna: 18.5 cm - Lebar: 15 cm - Jerona: 16 cm
  • Beurat: Kg 0.98

Oral B Waterjet Perawatan Profesional Harga

Harga normal tina Waterjet nyaeta sabudeureun 75 euro, sanajan biasana diobral kalawan diskon nepi ka 30 persen. Harga aslina tiasa rada luhur, sabab dina skala éta kami gaduh alat Waterpik anu langkung saé, tapi kalawan diskon éta pilihan alus.

Sanaos aya alat anu langkung dilengkepan sareng langkung mirah, urang ngobrol ngeunaan hiji merk kalawan pangalaman jeung kualitas kabuktian. Anjeun tiasa ngagaleuh online dina harga panghandapna di pasar ku ngaklik di dieu:

Asesoris kaasup sareng Irrigator Lisan ieu

Aya sakedik anu disorot dina bagian ieu, sabab éta ngan ukur kalebet nozzles normal anu tiasa dianggo pikeun sababaraha pangguna atanapi salaku suku cadang pikeun sataun sakabeh pamakéan ku pamaké tunggal.

  • Set tina 4 nozzles

Produk Patali

Patarosan sering:

  • Naha éta tiasa dianggo dina batré? Henteu, éta kedah tetep dipasang pikeun operasi.
  • Naha éta ngaleungitkeun karang? Henteu aya irrigator anu ngaleungitkeun karang, tapi aranjeunna nyegah kabentukna.
  • Naha éta kedah dianggo sateuacan atanapi saatos nyikat? The irrigators dipaké sanggeus brushing, salaku gaganti floss dental.

Pamadegan jeung Kacindekan

Upami anjeun hoyong a irrigator tabletop basajan tapi éféktif ti merek anu gaduh pangalaman sareng reputasi di dunya kaséhatan lisan ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna. Sanajan éta modél kalawan sababaraha inovasi jeung asesoris, gaduh naon anu diperyogikeun pikeun kalolobaan pangguna, malah keur nu boga gusi sénsitip.

Ayeuna eta meureun salah sahiji ti saeutik alternatif pikeun Waterpik pikeun anu henteu hoyong merek anu teu dipikanyaho tapi henteu peryogi kauntungan anu kalebet merek terkemuka sareng anu naékkeun harga alatna sacara signifikan.

Éta ogé pilihan anu saé pikeun anu milari modél desktop tapi aranjeunna gaduh sakedik rohangan di kamar mandi, Kusabab éta salah sahiji ti saeutik nu bisa ngagantung dina témbok.

Pamadegan pembeli

Tina leuwih ti 500 pamadegan yén modél ieu ngagaduhan langkung ti 80% langkung luhur 4 béntang, meunangkeun rata-rata 4,4 ti 5 béntang.

Sanaos sababaraha pangguna ngawadul ngeunaan tekanan rendah alat, leres yén anu sanés nganggap yén tingkat tekanan 4 sareng 5 kuat pisan, janten sigana hiji persepsi subjektif.

Luhureun aspék éta, sigana nu pembeli percanten brand, sabab tetep antara salah sahiji pangalusna sellers ti Amazon Spanyol.

Tempo deui ulasan dina Amazon

Beuli Waterjet Oral B

Di dieu kami ninggalkeun anjeun tombol ku kituna anjeun bisa meuli anjeun online dina harga anu pangsaéna sareng kalebet pengiriman barang.

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaAbu
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 3 sora
brand Ngaran
Braun Lisan-B
Ngaran Produk
Waterjet

Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.