Lisan B Oxyjet Irrigator

Nawarkeun di Lisan B Oxyjet Irrigator ku hideung Jumaah

Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan a Braun Lisan-B Irrigator, nu nangtung kaluar pikeun ngabogaan sistem beberesih nu ngagabungkeun jet cai pressurized jeung hawa dimurnikeun, nu ngajadikeun parabot a pilihan alus teuing pikeun jalma kalawan gusi sénsitip.

Kami bakal ngalakukeun analisa anjeun ciri utama, kaunggulan jeung harga, sareng kami bakal nunjukkeun ka anjeun naha modél ieu salah sahiji hydropulsors laris. Ulah sono!

Oral-B Oxyjet MD20 Highlights

Di handap anjeun tiasa ningali mana anu spésifikasi pangpentingna incorporating Braun kana irrigator lisan oxyjet ieu sareng kauntungan anu aranjeunna bawa ka pangguna:

  • 5 Tingkat Tekanan
  • 18 W kakuatan nyadiakeun 51 PSI
  • 2 Jenis Jet: jet tunggal sareng gelembung mikro
  • Tombol kontrol dina cecekelan
  • 4 huluna kaasup
  • Saringan hawa
  • Liang sirah
  • 600 ml embung
  • 220V Power Supply
  • Tembok dipasang
  • Garansi 2 taun sareng uji coba 30 dinten

Kaunggulan Utama

  • Lima tingkat tekanan ngidinan Anjeun pikeun nyaluyukeun gaya jet ka kabutuhan unggal pamaké, nepi ka maksimum dianjurkeun ku studi dilaksanakeun ku pausahaan.
  • Modeu microbubble enriches cai kalawan hawa dimurnikeun éta nyerang baktéri sarta nyadiakeun cleansing hipu gusi sénsitip.
  • Hatur nuhun kana tombol on cecekelan kami boga a kontrol aliran cai leuwih gede, sahingga pamakéan leuwih nyaman jeung hemat cai.
  • Ieu salah sahiji ti saeutik model nu ngamungkinkeun instalasi ku ngagantung dina témbok, idéal pikeun nyimpen spasi di kamar mandi.
  • Salian jaminan légal aranjeunna nawiskeun Uji coba 30 dinten kalayan kamungkinan ngabalikeunana lamun teu ngayakinkeun anjeun.

Jinis sareng Desain Irigator

Oxyjet MD20 nyaéta a irrigator lisan tabletop dirancang kalayan garis lempeng tur beresih jeung ngan sadia dina Bodas sareng biru.

Merek ngajaga garis anu sami dina sadaya modélna, sareng sanaos henteu kompak, éta ogé henteu ageung sareng gaduh pilihan pikeun nyepetkeun kana témbok.

Diménsi pasti tina hydropulsor ieu nyaéta:

  • Jangkungna: 18.5 cm - Lebar: 15 cm - Jerona: 16 cm
  • Beurat: Kg 0.98

irrigator dental oxyjet

Lisan B OxyJet Harga Perawatan Profesional

Sanajan harga dianjurkeun rada luhur ti 100 euro, biasana mibanda a diskon hébat sarta bisa dibeuli pikeun ngeunaan 60 euro.

Kalayan pangurangan ieu mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun dina merek anu kualitasna kabuktian, sanaos leres ogé aya model anu langkung mirah sareng langkung dilengkepan.

Anjeun tiasa mésér online dina harga panghandapna ayeuna ti dieu:

Asesoris kaasup

Dina hal ieu, pausahaan Jérman rada katinggaleun kompetisi, sabab lolobana merek ngawengku leuwih rupa-rupa suku cadang:

  • 4 Oxyjet nozzles pikeun beberesih dental

Produk Patali

Patarosan sering:

  • Naha éta tiasa dianggo sareng Orthodontics?: Éta tiasa dianggo sareng alat sareng implants, sanaos henteu kalebet sirah khusus.
  • Naha sababaraha jalma tiasa nganggo anu sami?: Éta tiasa dianggo ku jalma anu béda-béda salami aranjeunna masing-masing nganggo mouthpiece na.
  • Dupi anjeun gaduh sikat huntu?: Henteu kalebet sikat atanapi sirah sikat.
  • Dupi éta ngagantikeun floss dental?: irigasi lisan dirancang pikeun dispense kalawan floss dental

Pamadegan jeung Kacindekan

oral b oxyjet dental irrigator

Ieu irrigator dental idéal pikeun pamakéan kulawarga, saprak éta boga 4 nozzles ditukeurkeun, nu boga cadang jeung anjeun bisa meunang leuwih lamun perlu.

Di sisi séjén, desain na dimaksudkeun pikeun desktop jeung karya plugged kana jaringan listrik, ieu ngajadikeun produk salawasna ngajaga kakuatan Anjeun Teu kawas irrigators batré-Powered séjén, nu kakuatan nurun nalika ngabogaan beban low. Éta ogé nyayogikeun panggunaan jangka panjang tanpa hariwang ngeunaan ngecas atanapi mésér batré.

Dina pilihan sadia Ieu mangrupikeun alternatif anu saé upami anjeun milari anu saderhana sareng anjeun gaduh gusi anu sénsitip, sajaba ti dijieun ku a merek sareng pangalaman dina kasehatan lisan.

Hargana rata-rata, sanaos aya alternatif sanés anu gaduh asesoris anu pikaresepeun sapertos mouthpieces khusus pikeun orthodontics sareng kakuatan anu langkung ageung, Ieu kalebet téknologi microbubble proprietary.

ulasan pembeli

irrigator lisan ieu salah sahiji model laris di Amazon Spanyol, dimana eta boga leuwih ti 950 Peunteun jeung meunang peunteun rata-rata 4 leuwih 5.

Catetan ieu rada low sabab aya loba pamaké nu teu puas kalawan tekanan alat sarta aranjeunna geus hargana produk pisan négatip.

Ieu keluhan paling nyebar, sanajan éta ogé bener leuwih ti 70% tina undian ieu pohara positif.

Tempo deui ulasan dina Amazon

Mésér Oral B Oxyjet Dental Irrigator

Pencét tombol ieu Upami anjeun hoyong mésér modél ieu sareng dikirim ka bumi anjeun pikeun harga pangsaéna online.

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaAbu
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 3 sora
brand Ngaran
Braun Lisan-B
Ngaran Produk
oxyjet

Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

2 komentar ngeunaan «Oral B Oxyjet Irrigator»

  1. Wilujeng siang, mugia tiasa ngawartosan, dimana abdi tiasa mendakan tabung panggantian anu mawa cai tina mesin kana gagang sikat irigasi?
    Modelna nyaéta Oxyjet Profesional Care de Braun 3719. Hatur nuhun pisan, ikhlas Montserrat

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.