Lacer Hydro Lisan Irrigator

Nawarkeun di Lacer Hidro Oral Irrigator ku hideung Jumaah

Kami nampilkeun Lacer Hidro Oral Irrigator, hydropulsor merek Spanyol husus dina kaséhatan lisan.

A priori, model desktop ieu nyatakeun sababaraha spésifikasi cukup lengkep, tapi sigana teu kabeh nawiskeun hasil nu dipikahoyong.

Panggihan kaunggulan jeung kalemahan model ieu, pamadegan pamaké anu geus diusahakeun tur dimana meuli eta kalawan harga pangalusna. Ulah leungit jéntré!

Pangalusna Models Babandingan -> Irrigators dental

Fitur Fitur Lacer dental irrigator

Numutkeun merek sorangan, Hydro kalawan 6 huluna ngagabungkeun dina sistem tunggal brushing pangalusna, éta beberesih interdental leuwih lengkep jeung urut gusi mangpaatna.

Ieu sababaraha ciri, sanajan leres yen parusahaan Catalan teu nawiskeun loba informasi ngeunaan sababaraha spésifikasi penting, kayaning tekanan atawa kapasitas tank.

  • 7 tingkat tekanan
  • 6 huluna kaasup
  • Téknologi hidrodinamika
  • Ngareureuhkeun kontrol dina cecekelan
  • tanki kapasitas luhur
  • Catu daya 220 V
  • 2 taun jaminan

Tempo tawaran dinten ieu

Kaunggulan Utama

lacer irrigator dental

  • Nepi ka 7 tingkat tekanan pikeun adaptasi kana kabutuhan pangguna unggal waktos.
  • Téknologi geter hidrodinamik sareng pulsasi cai ningkatkeun efisiensi hydropulsor.
  • 5 jinis nozzles pikeun unggal kabutuhan: Irigasi, Massager Gum, Sikat, Ngabersihan Lingual sareng Pembersih Subgingiva.
  • Tombol dina cecekelan ngamungkinkeun urang pikeun ngeureunkeun aliran cai iraha wae, facilitating pamakéan alat jeung nyimpen cai.

Lacer Hydra Irrigator Harga

Harga biasa tina Hydropulsor ieu biasana sakitar 75 euro. Numutkeun kami, éta harga anu rada luhur dibandingkeun sareng merek sanés anu gaduh fitur anu sami atanapi langkung saé. Di handap anjeun tiasa ningali alternatif metot kalawan sababaraha paling dianjurkeun.

Meunangkeun harga pangalusna online nu bisa manggihan di Spanyol, anjeun ngan kudu klik dina tombol.

suku cadang Kaasup

Ieu mangrupikeun asesoris anu anjeun bakal nampi kalayan ngagaleuh modél Hidra anjeun pikeun kéngingkeun beberesih lisan anu efektif.

  • 1 nozzles baku pikeun pamakéan langsung
  • 1 Subgingival beberesih Nozzle
  • 1 Nozzle beberesih lingual
  • 1 Karét Pijat Kepala
  • 2 Sirah jeung sikat huntu

suku cadang sadia

Lacer gaduh a bungkusan nozzle ngagantian harga lumrah, najan nozzles teu bisa dibeuli misah.

Sanaos anjeun henteu nganggo sadayana sareng anjeun ngan ukur kedah ngagentos hiji khusus, anjeun kedah mésér sadayana.

Teu aya produk anu kapendak.

Produk Patali séjén

Sakumaha anu kami nyarios, pikeun harga anu sami atanapi langkung handap anjeun gaduh ieu alternatif anu sigana pilihan anu langkung saé:

Patarosan sering:

Pencét kana patarosan pikeun ngajawab patarosan anu paling umum ngeunaan hydropulsors:

Pamadegan jeung Kacindekan

Sanaos irigasi lisan anu anjeunna tawarkeun sigana mujarab, dina pendapat urang aya pilihan anu langkung saé boh dina kualitas sareng harga.

Pikeun anu peryogi modél tanpa sikat, Waterpik Wp-660eu sigana pilihan anu langkung saé, pamingpin undisputed tur kalawan harga sarupa.

Sanajan aranjeunna geus kaasup sirah sikat, sigana nu teu nawiskeun hasil pohara alus. Pikeun anu hoyong modél 2 dina 1 éta seueur leuwih recommendable sababaraha Irigasi Lisan B, kalayan sikat listrik kualitas luhur khusus.

Pamaké Rating

Rata rating on Amazon pamaké anu geus meuli Lacer hydropulsor nyaeta 3,9 ti 5. Sanajan teu catetan goréng, aya alat nu hargana hadé ti modél brand Spanyol.

Anjeun tiasa maca koméntar anu ditinggalkeun ku pangguna tina tombol ieu.

Tempo deui ulasan dina Amazon

Mésér Lacer Dental Irrigator

Naha anjeun badé kéngingkeun alat ieu pikeun ningkatkeun kaséhatan lisan anjeun sareng nampi di bumi? Pencét tautan ieu

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaAbu
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 3 sora
brand Ngaran
lacer
Ngaran Produk
hidro

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.