Sikat huntu listrik pangalusna

Pilihan sikat huntu anu cocog, kitu ogé téknik nyikat, penting pisan pikeun ngahontal beberesih anu efektif sareng aman dina waktos anu sami. Éta pisan sababna naha urang geus mutuskeun pikeun nulis pituduh komprehensif ieu sareng ngabantosan anjeun milih sikat huntu listrik pangsaéna.

Supados anjeun suksés kalayan pameseran anjeun, kami bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana; téknologi, kaunggulan, kalemahan, rekomendasi dokter gigi sareng anu sanésna ... Kami yakin yén berkat dirina Anjeun bakal jelas pisan ngeunaan naon anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun seuri anu pangsaéna sareng séhat.

Jeung saolah-olah éta teu cukup, kami geus kaasup a Pilihan sareng 6 Sikat Gigi Listrik Pangalusna Kualitas harga anu anjeun tiasa mendakan ayeuna di pasar Hayu urang balik kalawan eta!

Naon anu langkung saé, sikat listrik atanapi manual?

Sateuacan terang langkung jero ngeunaan sikat huntu listrik anu béda, kami hoyong netelakeun patarosan anu ngulang deui dina seueur pangguna nalika milih hiji atanapi anu sanés.

Naon Anu Disarankeun Dokter Gigi?

Numutkeun kana rupa-rupa kajian ilmiah sigana atra yén sikat huntu listrik nyadiakeun hasil hadé ti manual, anu ogé pohara efektif upami dianggo leres. Dina jangka sedeng, reductions nepi ka 21% leuwih piagam baktéri sareng 11% langkung gingivitis.

Studi ieu ogé nyimpulkeun yén jalma anu dianggo ku téhnologi Rotary osilasi leuwih hadé luhureun mékanisme séjén.

Data ieu sanés hartosna yén hasil anu saé henteu tiasa dimeunangkeun ku sikat manual, sabab perbaikan alat éléktronik tiasa janten akibat tina aranjeunna langkung gampang dianggo kalayan leres sareng biasana dianggo 20-40% langkung lami.

Salaku kacindekan, bisa disebutkeun yen paling pamaké bakal ngalakukeun hadé jeung alat éléktronik jeung, kalawan sababaraha iwal, éta pilihan pangalusna.

Dina kasus naon éta henteu kedah dianggo?

Dina sababaraha kasus, sapertos perawatan bedah atanapi orthodontic, dokter gigi bisa nyarankeun pamakéan brushes manual husus atawa nuturkeun precautions tangtu kalawan listrik.

Kaunggulan tina Electric Brushes

  • Kurang Abrasive (Numutkeun téknologi)
  • Gampang Paké
  • Leuwih nyaman
  • Merlukeun Kurang Usaha
  • Leuwih éféktif

Kakurangan Sikat Listrik

  • Aranjeunna langkung Mahal tibatan Manual
  • Aranjeunna gumantung kana énergi listrik
  • Aranjeunna gaduh résiko gagal
  • Nyokot leuwih spasi

Sikat Gigi Listrik Naon anu Dibeuli? Kamungkinan sarta Tips

Lamun hayang nyieun beuli alus, tetep maca, kami ngabejaan Anjeun naon nu kudu néangan sarta kami masihan anjeun sababaraha tips pikeun milih.

Jenis Sikat: Sonic sareng Rotary

Sanajan geus biasa ngobrol ngeunaan sikat huntu jeung téhnologi sonic atanapi RotaryAyeuna aya model nu incorporate kombinasi sababaraha kalawan rotations, pulsations na vibrations, kayaning Oral-B.

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, model rotary ngamangpaatkeun rotasi sirah, boh lengkep atanapi osilasi dina duanana arah, pikeun ngalakukeun beberesih. Téknologi ieu tindakan ku aksi mékanis, kawas manual, sanajan leuwih éfisién alatan speed na luhur. Ieu kudu dicatet yén maranéhna ogé leuwih abrasive kalawan enamel huntu ti manual tur sonic.

Di sisi séjén, téhnologi sonic jalan ku Geter frékuénsi luhur pisan nu ngahasilkeun dua éfék, gerakan bulu jeung émisi gelombang akustik. Kombinasi duanana sacara téoritis ningkatkeun beberesih sabab dilaksanakeun ku cara aksi mékanis jeung aksi hidrodinamik.

Dahareun jeung Otonomi

Di pasar urang bisa manggihan model Powered by accu rechargeable atawa accu na masing-masing boga kaunggulan jeung kalemahan.

Lamun anjeun milih batré Anjeun bakal salawasna gumantung kana carjer, kalawan naon eta entails: Kamungkinan ngarecahna, nu nyokot up leuwih spasi tur nu kudu mawa eta lamun make sikat sarua dina lalampahan anjeun. Naon deui, Upami batréna internal, henteu tiasa diganti, anjeun kedah ngagentos sadaya alat upami gagal., janten anjeun kedah milih Litium atawa Ni-Mh pikeun nyegah sahenteuna pangaruh memori Ni-Cd.

Batré anu kirang praktis, tapi anjeun henteu gumantung kana carjer atanapi batré anu khusus. Anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha anu tiasa dicas deui kualitas pikeun dianggo sacara normal sareng upami peryogi mésér anu sanés atanapi nganggo anu alkali anu anjeun tiasa mésér dimana waé.

Huluna

Nalika milih sikat anjeun kami nyarankeun anjeun tumut kana akun harga suku cadang sarta yén maranéhna bisa kapanggih pikeun dijual gampang. Aya merek sapertos Oral-B atanapi philips anu anjeun tiasa mendakan sacara gampil di seueur perusahaan sareng aya anu sanés anu anjeun henteu terang dimana mendakanana.

Fitur penting

Dina pangalaman urang, dua fungsi ieu pohara kapaké pikeun ngaronjatkeun efisiensi brushing huntu anjeun:

Timer

Kabiasaan sikat anu disarankeun ku para ahli sok nyarioskeun waktos minimal, janten mangpaat pisan gaduh timer pikeun ngabantosan anjeun ngadalikeunana.

Sénsor tekanan

Tip sejen pikeun brushing bener teu exert tekanan kaleuleuwihan, sabab ngabahayakeun pikeun enamel sareng gusi. Dina sikat puteran, anu langkung abrasive, Disarankeun pisan mésér modél nganggo sénsor tekanan pikeun ngahindarkeun karusakan.

Fitur pinter

Kalawan kamajuan téhnologis, pabrik anu incorporating fungsi anyar pikeun sikat huntu, sanajan loba di antarana bener gunana sarta ngan nyieun produk leuwih mahal.

Modeu beberesih

Ngabogaan sababaraha speeds tiasa mangpaat, sanajan Henteu penting sareng seueur deui modeu sanés anu ditambahan, kayaning urut.

Bluetooth sareng Aplikasi

Sambungan ka smartphone pikeun ngawas beberesih huntu anu sejen tina fungsi anyar nu bisa Anjeun manggihan. Kanyataan yén éta téh lain Tambahan unhelpful nu meakeun leuwih énergi jeung ngajadikeun eta leuwih sénsitip kana breakdowns.

Naon merek sikat listrik pangsaéna?

Dina taun anyar, loba merek geus dibawa sikat huntu listrik maranéhna pikeun pasar, tapi Tilu ieu masih paling dianjurkeun pikeun pangalaman maranéhanana dina widang kaséhatan lisan.

  • Braun Lisan-B: Pausahaan Jerman meureun paling dijual di pasar jeung hiji jeung katalog pangbadagna sadia dina rentang harga béda. Éta mangrupikeun perusahaan anu Aranjeunna parantos di industri kaséhatan lisan mangtaun-taun, aranjeunna gaduh pangalaman sareng suku cadang anu gampang dipendakan.
  • Philips: Philips teu boga katalog éksténsif saperti, tapi bogaÉta ogé ngalaman tur anjeun bisa manggihan huluna maranéhna gampang. Teu kawas Braun, nu leuwih museurkeun kana téhnologi Rotary, kiwari aranjeunna bet dina model sonic.
  • waterpik: Waterpik nyaeta a pausahaan husus dina kasehatan dental, sanajan leuwih difokuskeun kana irrigators lisan. Katalog sikat parusahaan teu pisan éksténsif jeung di Spanyol aranjeunna henteu sakumaha populér salaku dua leuwih Jerman.

Pangalusna Toothbrushes Babandingan

rarancang
Lisan-Pro 2 2500N Listrik...
Philips Sonicare DiamondClean ...
Perawatan Lengkep Waterpik 9.0 -...
Xiaomi Sikat Gigi MI ...
Oral-B Pro 1 750 Sikat huntu ...
Marca
Lisan-B
Philips
waterpik
Xiaomi
Lisan-B
model
Lisan B PRO 2 2500 CrossAction
Sonicare Inten Beresih HX9352
Sensonic SR-3000
Sikat huntu listrik kuring
Lisan-B PRO 750 CrossAction
teknologi
Rotary + Pulsed
Sonic
Sonic
Sonic
Rotary + Pulsed
Modeu
2 kagancangan
5 modus
2 kagancangan
2 + Adat
1
Kadaharan
Batré Litium Rechargeable
Batré Litium Ion
Batré litium
Batré litium
batré rechargeable
Timer
Sénsor tekanan
Nilai
-
-
harga
64,20 €
-
159,99 €
34,95 €
41,00 €
rarancang
Lisan-Pro 2 2500N Listrik...
Marca
Lisan-B
model
Lisan B PRO 2 2500 CrossAction
teknologi
Rotary + Pulsed
Modeu
2 kagancangan
Kadaharan
Batré Litium Rechargeable
Timer
Sénsor tekanan
Nilai
tawaran
harga
64,20 €
rarancang
Philips Sonicare DiamondClean ...
Marca
Philips
model
Sonicare Inten Beresih HX9352
teknologi
Sonic
Modeu
5 modus
Kadaharan
Batré Litium Ion
Timer
Sénsor tekanan
Nilai
-
tawaran
harga
-
rarancang
Perawatan Lengkep Waterpik 9.0 -...
Marca
waterpik
model
Sensonic SR-3000
teknologi
Sonic
Modeu
2 kagancangan
Kadaharan
Batré litium
Timer
Sénsor tekanan
Nilai
-
tawaran
harga
159,99 €
rarancang
Xiaomi Sikat Gigi MI ...
Marca
Xiaomi
model
Sikat huntu listrik kuring
teknologi
Sonic
Modeu
2 + Adat
Kadaharan
Batré litium
Timer
Sénsor tekanan
Nilai
tawaran
harga
34,95 €
rarancang
Oral-B Pro 1 750 Sikat huntu ...
Marca
Lisan-B
model
Lisan-B PRO 750 CrossAction
teknologi
Rotary + Pulsed
Modeu
1
Kadaharan
batré rechargeable
Timer
Sénsor tekanan
Nilai
tawaran
harga
41,00 €

Naon Harga Sikat Listrik Kualitas Terbaik?

Di dieu anjeun gaduh pilihan kami sareng model kalayan nilai pangsaéna pikeun artos dina pasar ayeuna. Kami yakin yén anjeun moal kuciwa, Anjeun tiasa ningali pendapat anu saé tina pangguna ku ngaklik tombol.

1 – Lisan-B PRO 2 2500

Fitur utama sikat Lisan-B ieu nya éta ngagunakeun Téknologi 3D, anu ngamungkinkeun sirah pikeun ngalakukeun beberesih jero dina 3 gerakan: rotasi ti kénca ka katuhu ku 45 °, pulsation ti jero ka luar jeung gerakan osilasi pikeun beberesih samping.

Parantos 2 modeu beberesih hébat (Beberesih Sapopoe jeung Karét Care) pikeun brushing ditangtoskeun. Éta ogé ngagaduhan fungsi sensor tekanan nu emits sinyal nalika brushing keur kuat pisan. Sajaba ti éta, nya 2 menit timer profésional ngidinan Anjeun pikeun sikat ngan jumlah waktu katuhu.

Ieu incorporates sirah CrossAction rounded éta nyaluyukeun sampurna kana huntuSalaku tambahan, sikat ieu ngadukung sirah Oral-B anu béda-béda dumasar kana kabutuhan sikat anjeun.

Kalayan muatan induksi 15 jam anjeun bakal nampi a otonomi leuwih ti 2 minggu. Mibanda desain modern jeung cecekelan cekelan aman tur ergonomic.

Tingali ulasan lengkep: Lisan B Pro 2500

2 - Philips Sonicare Inten Bersih HX9352 / 04

Sikat huntu éléktronik anu berkinerja tinggi ieu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun kaséhatan lisan sareng ngamutihkeun huntu ti mimiti dianggo, sapertos ngaluarkeun 7 kali leuwih piagam ti sikat huntu manual.

Su motor kuat kalawan téhnologi sonic ngajamin beberesih anu jero sareng hipu, sabab cairanna nembus antara huntu sareng garis karét. Sedengkeun bristles sirah ngawangun inten ngidinan sikat huntu dina sakabéh beungeutna.

Cai mibanda 5 modus beberesih (Beresih, Bodas, Polandia, perawatan Gum, Sensitip) sarta ogé kalawan 2 timer (Smartimer na Quadpacer) pikeun brushing optimal.

ngecas induksi dipigawé ngaliwatan tumbler kaca lucu jeung hal perjalanan mewah tur ngamungkinkeun pikeun a otonomi nepi ka 84 menit. Pakem ergonomis sareng bahan kualitasna ngajantenkeun Diamond Clean HX9352 / 04 sikat mantap, méwah jeung aman.

Tempo Review Full: Philips Sonicare Inten Beresih

3 - Perawatan Lengkep Waterpik

The Waterpik ngagabungkeun nu téhnologi sonic kalawan sirah lemes, bristles rounded pikeun nembus jero antara huntu pikeun panyabutan plak, beberesih optimal, sarta kaséhatan lisan alus teuing.

Cai mibanda 2 speeds adjustable mun sikat nurutkeun pangabutuh anjeun, éta ogé ngawengku 2 menit timer jeung 30 sinyal detik pikeun ngarobah posisi jero sungut sahingga ménta brushing sampurna.

Ngawengku 5 sirah kalayan cingcin warna pikeun kaperluan béda, a 2 di 1 (sikat huntu listrik sarta irrigator dental), aranjeunna ogé bisa disilihtukeurkeun jeung huluna séjén cocog pikeun pamakéan maksimum téhnologi sonic motong-ujung maranéhna.

Desain na basajan tur presents a cecekelan ergonomic ditutupan ku karét lemes pikeun nahan nyaman jeung aman. Sedengkeun pikeun muatan batré, eta geus dicas dina sababaraha jam jeung mere otonomi nepi ka 20 menit.

4 - Sikat huntu listrik Xiaomi Mi T500

Xiaomi parantos ngarobih pasar kaséhatan lisan kalayan sikat huntu listrik ieu anu gaduh motor levitasi magnét anu kuat téhnologi sonic pikeun ngahontal beberesih jero antara huntu.

sus 3 modeu beberesih (Standar, lemes, Adat) anu alus teuing, utamana adat, yén anjeun ngidinan Anjeun pikeun ngonpigurasikeun brushing nu nurutkeun pangabutuh anjeun.

Cai mibanda sensor éta ngadeteksi posisi sikat di unggal wewengkon sungut jeung ngageter unggal 30 detik yén éta waktuna pikeun ngarobah éta. Ogé via Bluetooth nyambung ka aplikasi Mi Home pikeun mariksa beberesih lisan sareng status batre.

Sirah dénsitas luhur téh logam bébas jeung anti korosi ngamungkinkeun beberesih jero tur hipu. Ngecas dipigawé ku induksi ngaliwatan carjer nu ngadeteksi sikat, achieving otonomi 18 poé. Desain basajan tur elegan jeung cekelan nyaman jeung aman.

Tingali ulasan lengkep: Sikat huntu Xiaomi

5 - Oral-B Pro 750

Oral-B Smart 4 ngagabungkeun gerakan dinamis sareng kuat sareng sirah cross-bristled pikeun ngahontal a beberesih jero kalawan téhnologi 3D (osilasi, rotasi, pulsation), miceun nepi ka 100% tina piagam dibandingkeun sikat manual.

Modeu "Pembersih Sapopoe" ngamungkinkeun nyikat intensif anu nyertakeun sadaya sisi huntu pikeun ngajaga kaséhatan lisan anu optimal. Incorporates a 2 menit timer nu mangrupakeun waktos brushing dianjurkeun ku dokter gigi sarta emits a alarm unggal 30 detik pikeun ngarobah posisi.

Ngecas induksi sareng batréna ngamungkinkeun pikeun ngahontal a otonomi nepi ka 2 minggu. Cai mibanda ogé desain basajan tur modern, jeung cecekelan coated pikeun cekelan aman tur nyaman.

Tingali inpormasi lengkep: Lisan B Pro 750

 

6 - Philips Sonicare HX6830 / 24

Sikat ieu ngagunakeun a mesin jeung téhnologi sonic anu ngamungkinkeun cairan pikeun nembus jero kana kelim interdental sareng garis karét pikeun ngaleungitkeun plak 2x langkung seueur sareng ngahapus langkung ti 90% noda dibandingkeun sikat manual.

sus 2 modeu beberesih (Beresih jeung Beresih & Bodas) jeung maranéhna 2 jinis timer (Smartimer sareng Quadpacer) ngajamin sikat optimal dina waktos anu pas. Ieu téh bisa ngaleungitkeun ti pamakéan kahiji noda umum dihasilkeun ku kopi, anggur atawa bako, ninggalkeun whiter jeung huntu caang.

Sirahna tiasa ditukeurkeun (cocog sareng sistem Klik Dina) ku kituna anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi sonic. Cincin warna anu tiasa ditukeurkeun ngajantenkeun sikat anu sampurna pikeun sadayana kulawarga.

Ngecas dipigawé via Lawu tur ngamungkinkeun Sonicare HX6830 a otonomi nepi ka 2 minggu. Éta sikat huntu listrik anu hampang sareng gagang karét pikeun cengkraman anu aman sareng mulus.

Tingali inpormasi lengkep: Philips Sonicare Sehat Bodas

FAQ

Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu teu acan kami kaungkabkeun, tinggalkeun dina koméntar sareng kami bakal ngabéréskeunana.

Sakumaha sering sirah sikat listrik robih?

Kalawan ngagunakeun bristles leungit sipat sarta huluna kudu diganti pikeun ménta hiji brushing éféktif. Durasina béda-béda gumantung kana produsén, karasa sareng dianggo, janten anjeun kedah nuturkeun saran merek.

Naha Sababaraha Jalma Nganggo Sikat Anu Sarua?

Ku ngabogaan sirah ditukeurkeun, sikat huntu listrik bisa dipaké ku sababaraha pamaké.

Naha Barudak Nganggo Sikat Gigi Listrik?

Dianjurkeun yén barudak diajar sikat jeung manual tur ulah ngamimitian listrik nepi ka 8 atawa 9 taun.

Pangalusna Jual Brushes Listrik Barudak

Kalayan diskonTop Penjualan No 1 Sikat Gigi Oral-B Junior ...
Kalayan diskonTop Penjualan No 2 Oral-B Sikat Gigi Barudak ...

Naon Anu Ngajual Sikat Listrik Anu Pangalusna?

Dina Pilihan kami geus kaasup naon anggap we sababaraha nilai pangalusna duit, tapi Produk anu paling laris ayeuna nyaéta:

Top Penjualan No 1 Oral-B PRO 3 Sikat huntu ...
Kalayan diskonTop Penjualan No 2 Oral-B Vitality 100 Sikat huntu ...
Kalayan diskonTop Penjualan No 3 Oral-B Pro 3 3900N Sikat huntu...
Kalayan diskonTop Penjualan No 4 Oral-B PRO 3 Sikat huntu ...
Top Penjualan No 5 Oral-B Vitality PRO Sikat Gigi...

Ulah sono Item ieu


Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.