Sikat huntu Xiaomi

Nawaran on Xiaomi Sikat huntu ku hideung Jumaah

Xiaomi terus nyieun Ecological diantara merek téhnologi munggaran di sakuliah dunya, sarta pikeun pasar kaséhatan dental presents Xiaomi MI Electric Toothbrush. Un sikat huntu listrik sonic anu mangrupikeun anu paling laris di nagara urang.

Upami anjeun parantos mutuskeun pikeun nunjukkeun seuri anu pangsaéna, tapi anjeun masih teu yakin sikat huntu listrik mana anu badé dipésér, teu luput review kami geus disiapkeun pikeun anjeun modél Xiaomi MI.

Gabung kami sarta manggihan kalawan kami mangpaat tina ciri utama na, pamadegan, harga, dimana meuli eta ... sagalana nu peryogi ku kituna anjeun bisa assess pro jeung kontra ngeunaan sikat huntu Xiaomi MI.

Sikat huntu Xiaomi Highlights

Xiaomi nawiskeun sikat huntu na salaku alat anu éfisién pisan anu ngahontal beberesih anu langkung lengkep, langkung tepat, langkung pinter sareng langkung séhat. Hayu urang tingali naon anu didasarkeun pikeun negeskeun ieu.

Sonic Téhnologi

Sikat huntu listrik ieu ngagaduhan a motor sonic levitasi magnét nu ngahontal Geter frékuénsi luhur leuwih ti 30000 kali per menit sarta laju rotasi 230 gf / cm.

Maksudna nyaéta yén alat ieu ngirimkeun énergi anu dihasilkeun ku geter sacara langsung sareng langkung éfisién kana sirah sikat. Ku kituna, hiji beberesih teleb antara huntu kahontal, nyoplokkeun perséntase gede tina piagam.

Fitur Diulas

Nawaran sikat huntu pinter Xiaomi tilu modus brushing pikeun adaptasi jeung kabutuhan unggal pamaké:

  • Modeu standar
  • Mode lemes
  • Modeu custom

modeu custom ngidinan Anjeun pikeun nyetel waktos brushing, inténsitas jeung fungsi séjén pikeun adaptasi jeung ciri beberesih unggal jalma.

Saterusna, Mi Xiaomi Electric Toothbrush tiasa nyambung via bluetooth sareng aplikasi Mi Home pikeun mantuan ngawas kaséhatan dental Anjeun. Kalayan aplikasi éta, beberesih anu langkung éfisién tiasa dihontal ku ningali data anu parantos log, sapertos lilana unggal brushing, beungeut lisan katutup sarta uniformity unggal beberesih.

Mibanda sistem precision tinggi éta ngadeteksi posisi sikat jeung ngabedakeun antara 6 wewengkon sungut béda. Alat pinter ieu émut waktos nyikat anu dianggo di unggal daérah, sareng ogé eta ngabejaan Anjeun unggal 30 detik pikeun ngarobah posisi.

Anu pamungkas, éta gaduh indikator kakuatan, anu ogé sinyal nalika sambungan bluetooth jalan.

Huluna

The Xiaomi Mi sikat huntu listrik boasts a logam-haratis leutik sareng sirah dénsitas luhur anti korosi.

Bulu sirah geus diatur panas. Sarta saprak euweuh bagian logam saperti dina huluna séjén, euweuh kamungkinan kokotor keur trapped, atawa jenis korosi muncul. Ku alatan éta, urang boga sikat healthier.

Bulu anu dipaké nyaéta filamén kualitas luhur dijieun ku imah DuPont. Aranjeunna nganggo téknologi StaClean, anu nyayogikeun serat-serat ieu kana prosés polishing pikeun kéngingkeun bulu buleud tur lemes.

Ogé, ngabandingkeun sirah sikat MI Xiaomi sareng sirah anu sanés dina permukaan anu sami, meunang nepi ka 40% leuwih dénsitas kalawan filamén tinggi-tech na.

Dahareun jeung Otonomi

Sikat huntu listrik Xiaomi MI gaduh a Batré 700mAh anu tiasa tahan dugi ka 18 dinten. Éta dijieun tina litium, nu Éta nyayogikeun umur jasa anu panjang sareng ogé henteu kaleungitan kapasitasna ku waktos sareng panggunaan.

Aplikasi ogé nembongkeun tingkat ngeusi batre, nu nyegah anjeun ujug-ujug manggihan diri tanpa sikat.

Sikat ngabogaan a Dasar ngecas induksi anu otomatis ngadeteksi nalika alatna aya pikeun neruskeun loading. Ogé boga sistem kaamanan nu nyegah overheating teu kahaja mun anjeun ngarasa objék asing dina dasarna.

Nangtung ngecas ieu ngagaduhan a Sambungan USB universal pikeun ngecas sareng seueur alat sapertos komputer atanapi carjer portabel.

Desain jeung Konstruksi

Desain sikat huntu listrik ieu ngagaduhan estetika anu bersih sareng sederhana, kalayan permukaan bodas matte anu nawiskeun a tékstur nice jeung cekelan non-slip.

Awak sikat didamel nganggo sababaraha prosés suntik anu nawiskeun alat anu teu aya hubunganana, sapertos dasar ngecas, nyayogikeun IPX7 kelas lalawanan cai.

Standar IPX7 hartosna yén alat bisa aman beuleum dina cai salila 30 menit nepi ka jero maksimum 1 méter. Sanajan kitu, henteu disarankeun pikeun dianggo dina pancuran, Kusabab uap tina cai panas bisa nembus awak sikat.

Tombol kakuatan sikat huntu Xiaomi MI didamel di hiji sapotong silicone waterproof na jointless, nu nyegah résidu odol ti adhering.

Ngeunaan desain tempat ngecas, éta ogé gaduh desain anu bersih sareng sederhana. Sajaba ti éta, ngidinan Anjeun pikeun nempatkeun sikat dina 3 posisi béda pikeun mempermudah pamakéan na. Sanaos anjeun henteu nempatkeun éta leres, sikat bakal otomatis posisi sorangan bener keur loading.

Tungtungna, sikat Xiaomi MI gaduh a ring warna ditukeurkeun pikeun bisa ngabedakeun hiji unggal jalma jeung nyingkahan kabingungan.

garansi

Kami ningali bewara garansi resmi merek Xiaomi anu anjeun tiasa mendakan dina halaman wéb resmina:

garansi lasts sarta dibikeun salila dua (2) taun pikeun Unit utama, genep (6) bulan pikeun batré jeung carjer asalna rangkep jeung produk.

Harga Sikat Listrik Xiaomi

Sikat huntu listrik MI gaduh harga sakitar 30 euro. Dina situs wéb resmi anjeun tiasa mendakan éta dina harga anu disarankeun 29,99 euro, tapi upami anjeun hoyong ngahémat sababaraha euro, klik dina tombol di handap, dimana anjeun tiasa ningali harga pangalusna online pikeun alat ieu.

Kalayan diskon
Harga Xiaomi Mi Electric Sikat huntu
3 ulasan
Harga Xiaomi Mi Electric Sikat huntu
  • Paling profésional sikat huntu listrik. buluan,...
  • Buluna nyaéta kawat Sikat DuPont Staclean. Beresih...
  • 4mm sirah sikat ultra-halus. Ukuran nyaman...

Asesoris kaasup

Ngawengku gagang sikat, sirah, pangecas stand sareng terminal USB, cingcin warna, tutup sirah antibakteri, sareng buklet instruksi pangguna.

Kacindekan jeung Pamadegan

Kami nyanghareupan salah sahiji sikat listrik téknologi sonic anu paling laris di Amazon sareng dipeunteun pangalusna ku pembeli. Rupa-rupa fitur anu ditawarkeun ku alat pinter ieu parantos nempatkeun éta diantara merek kaséhatan dental anu paling luhur.

Hayu urang tingali di handap pro jeung kontra utama sikat huntu Xiaomi Mi.

kauntungan

  • Nilai hébat pikeun harga.
  • Kéngingkeun beberesih anu langkung jero sareng langkung pinter berkat sambunganna sareng aplikasi.
  • Éta langkung lemes sareng kirang abrasive kana enamel huntu.
  • Pinuh dikustomisasi berkat 3 modeu operasi na.
  • Sirah langkung séhat sareng langkung éfisién.
  • Batréna nawiskeun otonomi anu saé, tahan dugi ka 18 dinten.
  • Awak sikat hiji-sapotong langkung bersih sareng langkung tahan cai.

kalemahan

  • Aya sababaraha masalah sinkronisasi sareng aplikasi.
  • huluna ngagantian leuwih mahal dibandingkeun brushes listrik lianna.
  • Manual instruksi asalna dina basa Inggris.
  • Teu mawa adaptor kakuatan.
  • Teu gaduh Sénsor Tekanan

ulasan pamaké

Alat ieu ngagaduhan resepsi anu saé pisan diantara konsumen. Lamun klik tombol anjeun boga handap, anjeun tiasa manggihan leuwih ti saratus pendapat ti pembeli, jeung eupan balik sakabéh pisan alus.

Ampir 90% pangguna anu ngagaleuh sareng meunteun produk ieu dina Amazon, Aranjeunna ngoleksi 4 sareng 5 béntang, kéngingkeun rata-rata kelas luar biasa.

Tempo deui ulasan dina Amazon

FAQ

Tungtungna, hayu urang tingali patarosan anu paling sering ditaroskeun ku konsumen ngeunaan sikat huntu listrik ieu:

  • APP dina basa naon?: Dina basa Spanyol
  • Sabaraha lami kanggo ngeusi batre?: Lingkungan ngeunaan 12 jam ti scratch
  • Naha normal pikeun kuring gaduh potongan mikro nalika nyikat?: Leres, aranjeunna mangrupikeun sinyal waktos pikeun ngarobih zona.
  • Naha éta ngan ukur kalebet sirah?: Ngan mawa hiji nu lasts ngeunaan 90 poé sarta aplikasi ngabejaan Anjeun iraha bade ngarobah éta.
  • Naha kuring gaduh sikat numbu ka Smartphone tapi APP henteu mikawanoh éta?: Anjeun kedah gaduh GPS Aktipkeun
  • Sabaraha lami batréna tiasa dieusi deui?: Kalawan pamakéan normal 2/3 kali sapoé batré lasts saminggu.

Dimana mésér sikat huntu Xiaomi Mi Electric?

Upami anjeun hoyong mésér sikat huntu listrik Xiaomi MI kalayan harga anu pangsaéna, Pencét tombol di handap ieu pikeun angkat ka Amazon dimana anjeun tiasa mésér kalayan jaminan pinuh.

Kalayan diskon
Mésér Xiaomi Brushes
3 ulasan
Mésér Xiaomi Brushes
  • Paling profésional sikat huntu listrik. buluan,...
  • Buluna nyaéta kawat Sikat DuPont Staclean. Beresih...
  • 4mm sirah sikat ultra-halus. Ukuran nyaman...
singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaAbu
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 5 sora
brand Ngaran
Xiaomi
Ngaran Produk
Sikat huntu listrik kuring

Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.