Philips Sonicare Inten Beresih

Merek Philips nyaéta pamingpin dunya dina rarancang jeung pabrik sikat huntu listrik, sabab dieusian ku téknologi canggih pikeun ngajamin kaséhatan lisan anu saé. Sapertos kasus model sikat Sonicare Diamond Clean HX9352 / 04, a alat kuat anu janji whiten huntu anjeun sarta ngajaga gusi anjeun cageur.

SAbdi hoyong ngagem seuri saukur sampurna sarta dazzling sarta ngarasakeun kabersihan lisan lengkep, lajeng anjeun kabetot dina sikat huntu listrik ieu nu ogé dieusian ku kejutan pikaresepeun.

Sangkan anjeun terang eta dina jero, anjeun manggihan naon pikir pamaké sarta nyaho dimana meuli eta kalawan harga pasar pangalusnaKami ngajak anjeun neraskeun maca tulisan ieu dimana kami nampilkeun anjeun inpormasi anu paling lengkep.

Keunggulan Philips Diamond Clean

Philips ngajamin yén kalayan ngagunakeun sikat huntu listrik tingkat luhur ieu anjeun bakal ngahontal kabersihan lisan anu sampurna, kalayan gusi healthier jeung huntu whiter dina waktu anu singget. Ieu kahontal berkat sababaraha fitur luar biasa anu bagian tina Sonicare Diamond Clean HX9352 / 04 sareng éta. Kami langsung nunjukkeun ka anjeun:

Philips dipaténkeun téhnologi sonic

Téknologi sonik Philips anu dilaksanakeun dina sikat ieu didasarkeun kana motor 2W anu kuat anu ngahasilkeun geter frekuensi tinggi ka luhur 62.000 gerakan per menit nu digabungkeun jeung speed hébat, ka miceun nepi ka 7 kali leuwih plak dibandingkeun jeung sikat huntu manual.

Téknologi ieu ngamungkinkeun beberesih anu jero sareng dinamis anu ngadukung gerakan cairan antara huntu ogé sapanjang garis gusi, sahingga ngaleungitkeun sagala najis sareng ningkatkeun kaséhatan lisan ti mimiti dianggo.

Fitur Sikat Diulas

HX9352 / 04 gaduh 5 modus brushing hébat pikeun nyayogikeun beberesih lisan anu lengkep sareng anu anjeun tiasa milih kalayan ngan ukur tombol daya:

  • Mode beresih: Idéal pikeun ngabersihkeun huntu sapopoé, sabab gerakanna ngabersihan jero antara aranjeunna sareng garis karét tanpa ngarusak aranjeunna.
  • Mode bodas: Ngabantosan éfisién ngaleungitkeun noda tina permukaan huntu.
  • Mode Polandia: Poles huntu anjeun sangkan ngagurilap.
  • modeu Kamanusaan sarta Studi Gum: Nyayogikeun urut anu lembut kana gusi anjeun supados tetep séhat.
  • Mode sensitip: Éta idéal pikeun deeply ngabersihan huntu jeung gusi leuwih gently.

Nya kitu ogé boga 2 fungsi timer, fungsi Smartimer, nu ngamungkinkeun pikeun ménta waktos brushing optimal nurutkeun mode nu dipilih jeung Eta ngabejaan Anjeun iraha ahirna geus datang. Sarta di sisi séjén timer interval Quadpacer, nu nunjukkeun iraha bade ngarobah kuadran jero sungut salila prosés, pikeun ngahontal brushing optimal

Sonicare DiamondClean Huluna

The bristles anu mangrupa bagian tina sirah sikat ieu geus dirancang husus dina bentuk inten pikeun ngarojong téhnologi sonic Philips. Ieu kusabab cut inten ngamungkinkeun hiji enveloping meresihan huntu dina sagala sisi, ngahontal brushing jero.

The sows geus ketat diuji pikeun mastikeun kinerja luhur jeung umur panjang. Éta ogé ngagaduhan sapasang bulu biru anu janten bodas salaku indikasi yén éta téh waktu pikeun ngaganti sirah.

Nya kitu, eta boga susunan idéal rada sudut pikeun ngahontal éta rohangan kalayan aksés anu paling hese. Sirahna gampang dirobih sareng cocog sareng sikat huntu listrik Philips nganggo téknologi. Pencét Dina.

Dahareun jeung Otonomi

La Lila-hirup batré Li-ion méré alat otonomi tina 84 menit ku kituna anjeun bisa nyikat huntu salila 3 minggu berturut-turut samemeh Anjeun kudu ngecas batré. Hal anu pangsaéna nyaéta sanajan batréna gaduh sakedik kapasitas, sikat teu leungit kakuatan brushing.

Ngeunaan sistem loading, éta sagemblengna praktis, basajan tur mangpaat, saprak ngecas lumangsung ku induksi ngaliwatan kaca kristal atawa hal perjalanan. Sapasang basa ieu disambungkeun ka jaringan listrik sarta boga tanggung jawab ngirimkeun énérgi kana batré tina sikat listrik, ngaliwatan deteksi otomatis na. Kasus perjalanan dicolokkeun ngaliwatan port USB mini pikeun ngeusi batre sikat huntu nganggo komputer atanapi nganggo pangecas smartphone.

Lampu indikator batré anu aya dina gagang sikat nunjukkeun tingkat muatan nalika dianggo, upami nuju ngecas atanapi upami parantos réngsé ku kelir béda jeung flashes. 

Desain jeung Konstruksi

Desain sikat huntu ieu saukur spektakuler, sabab ngagabungkeun dina hiji sapotong tunggal méwah, elegance, kesederhanaan jeung luhureun sakabeh desain avant-garde nu nyandak brushing ka tingkat sejen tina gaya.

Ieu aya dina 4 kelir (bodas, hideung, wungu jeung pink) rengse ku hoop pérak Chrome nu mere eta sophistication hébat.

Mibanda Pakem lemes jeung kuat, sabab cecekelan design kompak téh ditutupan ku bahan lemes anu teu leueur nu nyadiakeun rojongan hébat sarta total ergonomics. Di sisi séjén, cecekelan ieu dijieun dina sapotong tunggal pikeun bisa beuleum dina cai tanpa karuksakan sarta ngabogaan cahaya pikeun nyorot mode brushing dipilih.

Ngeunaan desain dasar ngecas, anu kahiji nyaéta a kaca kristal nu linggih dina dasar krom elegan jeung nu ngagabungkeun kacida alusna jeung sikat. Di sisi anu sanésna, aya kasus perjalanan, anu méwah murni, sabab Ieu presents rengse sampurna, panutupanana magnét sarta lalawanan hébat.

garansi

Philips ngajadikeun sadia pikeun pamaké na a 2 taun jaminan kawates, anu anjeun tiasa diaksés upami aya cacad dina operasi sareng pembuatan produk.

Harga Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Sikat ieu tiasa dipendakan di pasar sareng dina halaman wéb Phillips resmi kalayan harga anu kisaran antara 170 sareng 200 Euro, kumaha oge, upami anjeun hoyong kéngingkeun harga khusus sareng ngahémat artos, klik tautan di handap ieu sareng nikmati mangpaat beberesih sonic.

Harga sikat Philips DiamondClean
  • Ngaleungitkeun plak 7 kali langkung seueur tibatan sikat huntu ...
  • Ningkatkeun kaséhatan gusi dina ngan 2 minggu
  • Ngabodaskeun huntu nepi ka dua kali leuwih panjang batan sikat huntu ...

Asesoris Kaasup sareng Sikat Listrik

Kit kalebet gagang sikat huntu, 2 huluna, carjer ngawangun kaca jeung base jeung travel case jeung port USB.

Kacindekan jeung Pamadegan HX9352

Inten Bersih HX9351 / 04 sikat geus dirancang pikeun paling nuntut anu merlukeun brushing sengit pikeun mantuan aranjeunna ngaronjatkeun kaséhatan lisan maranéhanana sarta anu ogé ménta alat nu presents kinerja optimal sapanjang pamakéan na. Sikat ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling laris sarta ngabogaan assessment éndah ku konsumén na, sabab nangtung kaluar utamana ti sikat huntu listrik lianna pikeun ciri na, kauntungan sarta hasil eta nawarkeun.

Tapi pikeun masihan anjeun ide anu langkung saé ngeunaan rating produk ieu, hayu urang nalungtik kaunggulan sareng kalemahanana.

kauntungan

  • Ngaleungitkeun plak 7 kali langkung seueur tibatan sikat manual.
  • Whiten huntu dina hiji minggu pamakéan.
  • 5 modus brushing na ngagambarkeun beberesih jero.
  • Otonomi nepi ka 3 minggu.
  • Case kalawan sistem ngecas
  • Jero beberesih ngurus gusi.
  • Cekelan anu nyaman sareng aman.
  • Désain sareng bérés
  • Operasi jempé
  • 2 taun jaminan.
  • Ngawengku hiji sirah tambahan.

kalemahan

  • harga
  • Piala carjer rapuh pikeun Curug
  • Ngagantian lulugu Harga

ulasan customer

sikat ieu geus jadi sensasi diantara pamaké, saha masihan rating anu luhur sareng masihan tanggapan anu saé ngeunaan fungsina sareng hasil beberesih anu ditawarkeunana.

Aya ratusan pendapat jalma anu nganyatakeun naha alat ieu geus jadi favorit ti nasabah paling nuntut. Anu paling dipikaresep ku pangguna nyaéta aranjeunna ngahontal kaséhatan lisan anu saé dina waktos anu singget. Naha anjeun hoyong terang naon anu parantos nyarios ngeunaan Inten Bersih? Klik dina link di handap sarta manggihan.

Tempo deui ulasan dina Amazon

FAQ

Tinjau bagian ieu patarosan anu sering ditaroskeun sareng ngajawab mamang anjeun kalayan gampang sareng gancang:

Sabaraha lami kanggo ngeusi batre?: Pertama kali disarankeun pikeun ngecas 24 jam, teras waktos ngecas dipotong satengah.

Sabaraha lami 1 sirah tahan?: Sakitar 3 bulan, saatos waktos éta efisiensi tiasa dikirangan.

Dimana Meuli Philips Sonicare DiamondClean

Anjeun tiasa mésér sikat ieu dina rupa-rupa toko, tapi upami anjeun hoyong ngagaleuh pinter, ulah ragu angkat ka Amazon.com; platform aman, nu bisa Anjeun ngakses ti kanyamanan asal anjeun, nyandak waktos Anjeun pikeun review sarta éta nawarkeun harga paling kalapa dina pasaran.

meuli Philips Inten Beresih sikat
  • Ngaleungitkeun plak 7 kali langkung seueur tibatan sikat huntu ...
  • Ningkatkeun kaséhatan gusi dina ngan 2 minggu
  • Ngabodaskeun huntu nepi ka dua kali leuwih panjang batan sikat huntu ...

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaAbu
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 1 sora
brand Ngaran
Philips
Ngaran Produk
Sonicare Inten Beresih

Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.