Lisan B PRO 750

Kami nampilkeun anjeun sikat huntu listrik Oral-B Pro 750 CrossAction, salah sahiji sikat huntu éléktronik bestseller di nagara urang. Miluan kami sareng terang naha urang nyanghareupan salah sahiji alat beberesih dental anu paling berharga ku pangguna.

Entong luput ulasan ieu sareng mendakan ciri, harga, pendapat para klien ... sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun meunteun kaunggulan sareng kalemahan modél ieu ti pamimpin dunya dina kabersihan lisan.

Fitur Oral B PRO 750

Ieu model listrik rechargeable anu gerakan 3D dinamis ngahontal beberesih dental leuwih éféktif tinimbang sikat huntu manual.

Hayu urang tingali kumaha anjeunna ngalakukeun!

Téknologi 3D

La Téknologi 3d nyadiakeun gerakan sirah nu nawarkeun a osilasi, puteran sarta aksi pulsating, ngahontal ngaleupaskeun lempeng nepi ka 100% leuwih ti sikat biasa.

Pikeun peminat fitur sareng spésifikasi, éta kedah disebatkeun yén éta ngagaduhan frékuénsi 20.000 osilasi sareng 8.800 rotasi per menit.

Fitur Diulas

Sikat ieu nawiskeun anu unik modeu disebut "beresih sapopoé", dituduhkeun pikeun kabersihan lengkep pikeun perawatan lisan sapopoé.

Pikeun mantuan Anjeun sikat huntu Anjeun leuwih éfisién geus dilengkepan timer a. Timer praktis sareng mangpaat ieu nunjukkeun jeda pondok unggal 30 detik pikeun nunjukkeun pindah ka wewengkon sungut salajengna. Jeda anu langkung panjang nunjukkeun yén beberesih dua menit anu disarankeun parantos réngsé.

Sikat huluna

Dina pak jualan, model ieu incorporates sirah «CrossAction», tapi kompatibel jeung lima huluna deui pikeun nawiskeun beberesih dental anu nyumponan kabutuhan anu béda.

  • Ngabodaskeun
  • Wijaksana
  • Perawatan karét
  • Mersihan létah
  • beberesih intensif

Ulah hilap yén duanana Lisan B sareng dokter gigi nyarankeun ngarobah sirah sikat huntu listrik unggal 3 nepi ka 4 bulan, atawa lamun serat anu dipaké atawa discolored.

Dahareun jeung Otonomi

Modél Braun ieu gaduh a batré rechargeable sarta stop kontak carjer.

Alat tiasa nyandak muatan lengkep nepi ka 22 jam, sarta ngidinan nepi ka 7 poé otonomi ngalakukeun 2 cleanings poean 2 menit unggal.

Unit ngabogaan lampu héjo nu blinks nalika ngecas, sarta tetep ajeg lamun pinuh recharged.

Éta ogé ngingetkeun urang nalika batréna lemah ku lampu beureum dina cecekelan nu flashes nunjukkeun yen eta perlu dicas.

Pikeun ngamangpaatkeun kapasitas pinuh batré sareng ngahontal prestasi maksimal, bari manjangkeun umur mangpaatna, produsén nyarankeun solokan tur ngecas pinuh batré sakali unggal genep bulan, sahenteuna.

Desain jeung Konstruksi

Ngeunaan desain sikat, Oral B nyarioskeun yén éta dirancang diideuan ku instrumen beberesih dental profésional.

Logis awak semet bisa baseuh keur nyeuseuh eta tanpa masalah, tapi Disarankeun teu neuleumkeun eta dina cai pikeun nyegah karuksakan mungkin.

garansi

Sikat huntu listrik Pro 750 CrossAction boga jaminan 2 taun. Dina periode ieu, pabrikan bakal ngalereskeun, gratis, sagala cacad anu disababkeun ku lepat dina bahan atanapi manufaktur.

Lisan B PRO 750 CrossAction Harga

Sikat ieu biasana hargana sakitar 35-40 euro, gumantung kana dimana anjeun badé mésér. Upami anjeun hoyong mésér dina Internét, Anjeun tiasa mendakan harga pangsaéna online ku ngaklik tombol di handap ieu.

Nawiskeun Oral B PRO 750
2 ulasan
Nawiskeun Oral B PRO 750
  • ORAL-B Pro 750 Hideung Design Edition + Travel Case

Asesoris kaasup

Pek ieu kalebet awak sikat, sirah CrossAction, carjer, wadah perjalanan sareng buklet instruksi.

Kacindekan jeung Pamadegan

Produk anu dibéntangan dina ulasan kami mangrupikeun salah sahiji sikat huntu listrik anu paling laris di Amazon. Oral B terus jadi patokan teguh dina hal higiene lisan prihatin, sarta kualitas téhnologi 3D tina runtuyan PRO boga ratings pohara alus diantara pamaké na.

Teras urang marios pro jeung kontra pangpentingna tina alat ieu:

kauntungan

  • Alat anu sederhana sareng efektif pikeun ngabersihkeun dental
  • kualitas luhur bahan
  • Nilai alus pikeun duit
  • Hirup batré hébat
  • Ngawengku wadah pikeun nyimpen sikat

kalemahan

  • Charger teu pas dina kasus perjalanan
  • Ngan ngawengku hiji sirah
  • Butuh waktu lila pikeun ngeusi batre

ulasan pamaké

Oral-B 750 Pro geus dikumpulkeun ulasan customer alus teuing. Ku ngaklik tombol di handap ieu, anjeun tiasa maca leuwih ti 1500 pamadegan jalma anu geus meuli produk ieu.

The assessment umum nyaeta beredar na leuwih ti 90% konsumén Aranjeunna parantos nyitak éta kalayan catetan 4 sareng 5 tina 5. Naon deui anu bisa disebutkeun?

Tempo deui ulasan dina Amazon

FAQ

  • Naha modél ieu kalebet sensor tekanan?: No.
  • Naha normal anjeunna nangtung bari nyikat?: Leres, éta ngajadikeun mikro-stop pikeun nunjukkeun parobahan daérah sungut sareng nalika waktos nyikat anu disarankeun parantos dugi.
  • Éta cocog pikeun jalma anu ngagem orthodontics?: Leres, éta tiasa dianggo ku jalma anu gaduh kawat gigi. Naon deui, aya sirah husus, «Ortho Care», nu husus dijieun pikeun pamaké sapertos.
  • Nalika henteu dianggo, naha éta sasaena gaduh sikat dina tempat ngecas?: Henteu aya bédana pikeun ngajaga sikat dina dasarna nalika henteu dianggo, atanapi ngantepkeunna lengkep unggal waktos dicas.
  • Sabaraha lami kabel carjer?: Éta ukuran 60 cm.

Dimana mésér Oral-B PRO 750 CrossAction?

Upami anjeun parantos mutuskeun mésér OralB Pro 750 CrossAction anjeun di toko online kalayan harga anu pangsaéna, klik dina tombol di handap pikeun ngamangpaatkeun tawaran pangalusna.

Mésér Sikat
2 ulasan
Mésér Sikat
  • ORAL-B Pro 750 Hideung Design Edition + Travel Case

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaAbu
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 1 sora
brand Ngaran
Braun Lisan-B
Ngaran Produk
PRO 750

Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.