Lisan B PRO 2 2500

Upami anjeun milarian ningkatkeun kabersihan lisan anjeun, anjeun henteu kedah sono kana ulasan ieu ngeunaan Oral B PRO 2 2500, salah sahiji sikat listrik pangalusna sellers sarta dipeunteun pangalusna ku pamaké.

Panggihan sareng kami sikat huntu anu megah ieu: naon mangpaatna, ciri na, harga, pendapat ... sadayana terang kaunggulan sareng kalemahanana.

Lisan B PRO 2 2500 Highlights

Dibandingkeun sareng manual junun ngaleungitkeun nepi ka 100% leuwih lempeng, sarta dina 30 poé ngahontal gusi healthier.

Naha anjeun hoyong terang kumaha ngalakukeunana? Terus maca.

Téknologi 3D

Modél Braun ieu ngagaduhan fitur Téknologi 3d nu nyadiakeun sirah jeung 3 gerakan beberesih:

  • Gerakan Rotary ti kénca ka katuhu kalayan sudut 45 derajat.
  • Pangaruh pulsating kalayan aksi jero-kaluar.
  • Gerakan osilasi anu ngahasilkeun éfék beberesih gurat.

Salaku tambahan, sikat ieu ti pamimpin dunya dina kabersihan lisan ngahontal huntu anu langkung bodas ti dinten kahiji. Ngaleungitkeun teh noda deet whitening huntu ku cara maké cangkir polishing nu nahan teh odol nerapkeun eta dimana diperlukeun.

Fitur Diulas

Modél kieu ngawengku dua modus brushing, "Beresih Sapopoé" jeung "Perawatan Gusi".  Ngeunaan ciri téknis unggal mode, fungsi beberesih ngahontal 45.000 pulsasi sareng 9.900 osilasi per menit sareng fungsi karét osilasi 7.400 kali sareng pulsa 33.000 kali per menit.

Pikeun mantuan ngajaga gusi hipu, incorporates téhnologi tina sensor tekanan. Éta ngalambatkeun laju nyikat sareng ngaluarkeun peringatan nalika ngadeteksi yén nyikatna sesah. Sinyalna aya dina bentuk lampu beureum anu aya di luhur saklar.

oge Éta gaduh timer profésional anu ngatur yén beberesih lisan salami waktos anu disarankeun 2 menit. Éta ogé ngingetkeun anjeun unggal 30 detik pikeun ngagentos daérah sikat sahingga ngahontal beberesih saimbang sapanjang huntu. Sinyal peringatan nyaéta geter pikeun ngarobih daérah, sareng 2 geter nalika waktos anu disarankeun parantos ngahontal.

Huluna

Paket penjualan model ieu fitur sirah CrossAction rounded nu nyaluyukeun jeung unggal huntu. Kéngingkeun beberesih anu langkung jero sareng gusi anu langkung séhat dibandingkeun sareng sikat huntu manual.

Lisan-B ngabogaan a rupa-rupa huluna cocog kalawan alat ieu:

  • CrossAction
  • Sensi Ultrathin
  • 3DBodas
  • Sensitip Bersih
  • FlossAction
  • Precision Beresih
  • TriZone
  • Tip kakuatan
  • Dual Beresih
  • Ortho ngurus

suku cadang ieu téh dirancang kalayan nasehat dokter gigi pikeun ngahontal ciri husus anu ngahontal Hasilna alus pisan. Anjeun tiasa mendakan tina sirah pikeun beberesih ultra-hipu kalayan filamén anu langkung saé, dugi ka sirah kalayan serat condong pikeun ngabersihkeun total antara huntu.

Dahareun jeung Otonomi

The Pro 2 2500 Electric Toothbrush tiasa dicas deui sareng hadir sareng rojongan ngecas induksi pikeun nyambung ka lampu.

Batré butuh 15 jam pikeun ngecas pinuh sareng nganteurkeun leuwih ti 2 minggu otonomi, ngagunakeun eta dua kali sapoé, 2 menit unggal waktu.

Unit ogé ngabogaan warning dina bentuk lampu beureum nu hurung lamun keur low on muatan.

Desain jeung Konstruksi

Desain sikat ieu ngagaduhan éstétika anu elegan hideung bodas kalayan cekelan non-dieunakeun nice.

Awakna dijieun dina salembar disegel pikeun ngalakukeunana tahan cai, tapi produsén henteu nyarankeun neuleumkeun unit dina cai.

garansi

Alat ieu, sapertos sadaya sikat huntu listrik Oral B boga jaminan 2 taun. Dina jangka waktu ieu, pabrikan ngalaksanakeun pikeun ngalereskeun, gratis, sagala cacad anu timbul tina kasalahan manufaktur.

Sajaba ti éta, lamun ngadaptar dina ramatloka ngeunaan tanda Kalayan sikat anyar anjeun anjeun nampi garansi sataun deui. Maksudna, total garansi 3 taun.

Harga Sikat Gigi Listrik Lisan-B PRO 2 2500

Sikat huntu listrik ieu hargana antara 35-45 euro gumantung dimana anjeun mésér. Lamun hayang manggihan harga pangalusna online, klik dina tombol di handap pikeun ngakses toko online pangbadagna.

Panawaran Oral B Pro 2 2500
217 ulasan
Panawaran Oral B Pro 2 2500
  • Gerakan téknologi Oral-B 3D: kapala ...
  • Jaga gusi sénsitip anjeun: sensor tekanan gusi...
  • Ti dinten 1: Gently whitens huntu ti ...

Asesoris kaasup

Bungkusan penjualan kalebet awak sikat, pangkalan pangecas, sirah ngagantian, wadah perjalanan sareng manual instruksi.

Kacindekan jeung Pamadegan

Protagonis analisis urang Éta mangrupikeun sikat huntu listrik anu paling seueur penjualan di Amazon, sareng kalayan rating ku pangguna anu wates sareng kaunggulan.. Saeutik deui bisa ditambahkeun. Ku sabab kitu, Oral B terus janten merek munggaran dina kabersihan lisan di Spanyol.

Urang ayeuna ningali pro jeung kontra utama:

kauntungan

  • Hubungan anu saé antara kualitas sareng harga
  • Beberesih jero
  • Otonomi hébat batré litium tanpa pangaruh mémori
  • Dua modus beberesih
  • Rupa-rupa Suku Cadang Sadia
  • Sénsor tekanan
  • Kasus perjalanan

kalemahan

  • Ngawengku hiji sirah tunggal
  • Butuh sababaraha jam pikeun ngamuat

ulasan pamaké

Sikat huntu ieu gaduh evaluasi anu luar biasa pikeun pangguna, pikeun hal anu paling laris di Amazon. Upami anjeun ngaklik tombol di handap ieu, anjeun bakal tiasa maca ampir sarébu pendapat para nasabah anu parantos ngagaleuh.

Tempo deui ulasan dina Amazon

FAQ

1.-Naon bédana jeung Oral B Pro 2000 ?: Pro 2500 dasarna mangrupikeun pembaruan ka 2000 kalayan fitur anu sami sareng modeu beberesih. Beda utama perenahna di batréna, nu dina model 2000 nyaeta NiMH, sedengkeun model 2500 boga batré Li-Ion generasi panganyarna, salian kaasup kasus perjalanan.

2.-Naha batréna bisa dirobah?: Batréna teu tiasa digentos kumargi disegel supados kedap cai.

3.-Naha kedah dianggo sateuacan ngamuat heula?: Produsén nyarankeun ngalaksanakeun muatan pinuh sateuacan dianggo munggaran.

3.-Naha sikat ieu cocog sareng sirah Sonic?: Henteu, sadaya sirah Oral B cocog sareng sadaya sikat huntu listrik merek anu sami ieu kecuali kakuatan CrossAction, Sonic sareng Pulsonic.

5.-Naha murangkalih tiasa dianggo?: Henteu disarankeun pikeun murangkalih di handapeun umur 14 taun sabab kuat pisan pikeun ngembangkeun huntu murangkalih. Modél Oral-B Junior sayogi pikeun murangkalih langkung umur 6 taun.

6.-Naha éta sasaena ninggalkeun base disambungkeun ka ayeuna permanén?: Éta acuh. Nangtung ngecas tiasa terus-terusan dihubungkeun sareng arus, tapi kedah diperhatoskeun yén produsén nyarankeun ngaleungitkeun sikat sahenteuna sakali unggal 6 bulan.

Dimana mésér Sikat Oral-B PRO 2 2500?

Lamun geus mutuskeun pikeun manggihan tingkat luhur di kabersihan lisan kalayan produk ieu, klik tombol pikeun manggihan pangalusna tawaran online pikeun sikat ieu.

Beuli Oral B Pro 2500
217 ulasan
Beuli Oral B Pro 2500
  • Gerakan téknologi Oral-B 3D: kapala ...
  • Jaga gusi sénsitip anjeun: sensor tekanan gusi...
  • Ti dinten 1: Gently whitens huntu ti ...

singgetan
gambar produk
Author Peunteun
xnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaétaxnumxst nyaéta
Rating Penagihan
5 dumasarkeun kana 2 sora
brand Ngaran
Braun Lisan-B
Ngaran Produk
PRO2 2500

Sabaraha anu anjeun badé béakeun pikeun irigasi dental?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan pangsaéna sareng anggaran anjeun

50 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.