Pangalusna Portabel Dental Irrigators

¿Anjeun milarian Irrigator Lisan Portabel na anjeun teu yakin kana nu salah sahiji pangalusna keur anjeun? Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun anu pangsaéna dina pasar sareng urang analisa ciri na, pamadegan pamaké anu parantos nyobian aranjeunna sareng dimana mésérna kalayan harga pangsaéna online.

Tetep maca na manggihan hiji nu pangalusna cocog kabutuhan Anjeun tur anggaran.

rarancang
No 1 dina Penjualan
Irigator Panasonic EW1211W845 ...
Brand ngarah
Irigasi Waterpik ...
Desktop
Irigasi Waterpik ...
Tumpukan Lipatan
Panasonic EW-DJ10-A503 ...
mirah
Morpilot Dental Irrigator...
Marca
Panasonic
waterpik
waterpik
Panasonic
hyggeland
model
EW1211W845
Wp-560 Tanpa kabel
Wp-300 pangumbara
EWDJ10
FC159
Tipo
Tanpa kabel
Tanpa kabel
Travel Desktop
Batré nirkabel
Tanpa kabel
batré rechargeable
Simpenan
130 ml
210 ml
450 ml
165 ml
200 ml
Tekanan Max.
85 Psi
75 Psi
80 Psi
76 Psi
100 Psi
Modeu pamakean
3 tingkat
2 tingkat
3 tingkat
2 tingkat
2 tingkat
Jenis Nozzles
1
3
3
1
1
Nilai
harga
44,25 €
108,26 €
54,99 €
30,09 €
31,99 €
No 1 dina Penjualan
rarancang
Irigator Panasonic EW1211W845 ...
Marca
Panasonic
model
EW1211W845
Tipo
Tanpa kabel
batré rechargeable
Simpenan
130 ml
Tekanan Max.
85 Psi
Modeu pamakean
3 tingkat
Jenis Nozzles
1
Nilai
Tawaran
harga
44,25 €
Brand ngarah
rarancang
Irigasi Waterpik ...
Marca
waterpik
model
Wp-560 Tanpa kabel
Tipo
Tanpa kabel
batré rechargeable
Simpenan
210 ml
Tekanan Max.
75 Psi
Modeu pamakean
2 tingkat
Jenis Nozzles
3
Nilai
Tawaran
harga
108,26 €
Desktop
rarancang
Irigasi Waterpik ...
Marca
waterpik
model
Wp-300 pangumbara
Tipo
Travel Desktop
batré rechargeable
Simpenan
450 ml
Tekanan Max.
80 Psi
Modeu pamakean
3 tingkat
Jenis Nozzles
3
Nilai
Tawaran
harga
54,99 €
Tumpukan Lipatan
rarancang
Panasonic EW-DJ10-A503 ...
Marca
Panasonic
model
EWDJ10
Tipo
Batré nirkabel
batré rechargeable
Simpenan
165 ml
Tekanan Max.
76 Psi
Modeu pamakean
2 tingkat
Jenis Nozzles
1
Nilai
Tawaran
harga
30,09 €
mirah
rarancang
Morpilot Dental Irrigator...
Marca
hyggeland
model
FC159
Tipo
Tanpa kabel
batré rechargeable
Simpenan
200 ml
Tekanan Max.
100 Psi
Modeu pamakean
2 tingkat
Jenis Nozzles
1
Nilai
Tawaran
harga
31,99 €

Naon Dupi Pangalusna Portabel Dental Irrigator?

Ieu mangrupikeun 2 alat harga kualitas pangsaéna sareng 2 alat anu murah. Di handap ieu anjeun bakal mendakan tautan ka sadaya nganalisa anu kami laksanakeun dina sababaraha modél sareng tip pikeun ngabantosan anjeun leres mésér.

Bisa jadi kapentingan anjeun-> Irigator dental

Pangalusna Portabel Irrigators Quality Harga

Ayeuna ku reliabilitas, pangalaman sareng pamor produsén sareng pangajen para pembeli, urang tinggalkeun dua model:

Panasonic EW1211W845

Dina pamadegan urang, pikeun kalolobaan pamaké model Panasonic ieu pilihan pangalusna dina harga jual ayeuna.

Ieu mangrupakeun alat kalawan kakuatan alus tur tilu modus operasi nu ngidinan pikeun ménta hasilna pohara alus dina kabersihan lisan. Hijina disadvantage dibandingkeun model sejen nyaeta kapasitas low tina tanki, nu merlukeun ka dieusian leuwih kali.

Analisis lengkep -> Irigator Panasonic

Keunggulan Panasonic:

  • Tekanan nepi ka 85 Psi sareng 1400 pulsa per menit
  • 3 modeu (AIR IN NORMAL, AIR IN SOFT, JET)
  • 2 Huluna Kaasup
  • 360 derajat puteran tip
  • Tombol dina cecekelan
  • 130 ml embung
  • batré rechargeable

Waterpik WP-560

alat sejen nu Sigana mah a pilihan hébat dina watesan harga kualitas nyaeta WP 450, model tina Merek unggulan anu disertipikasi ku ADA. Éta nawiskeun langkung seueur kamungkinan dina hal nozzles husus pikeun orthodontics atawa malah implants dental.

Kinerja Wp 560:

  • 2 Tingkat Tekanan nepi ka 75 Psi
  • 4 Huluna Kaasup
  • 360 derajat puteran tip
  • 210 ml embung
  • batré rechargeable
  • ADA segel

Pangalusna Irrigators Portabel Murah

Kami geus milih dua tina sellers pangalusna, nu salian ti ekonomis, boga a evaluasi alus teuing pembeli sarta ogé ngasupkeun sababaraha fitur anyar kalawan hormat ka kompetisi.

Panasonic EWDJ10

Panasonic Ieu a babaturan deukeut sampurna pikeun paling travelers saprak desain na nangtung kaluar ti model sejen tur ngamungkinkeun eta jadi "narilep" nyandak up pisan saeutik spasi. Ogé kudu dicatet yén batré dioperasikeun, nu keur sababaraha pamaké bisa jadi kaunggulan jeung batur sabalikna.

Ieu téh hiji irrigator efisien kalayan harga anu dikandung anu gaduh pendapat anu saé ti para pembeli sareng éta laris pisan. Anjeun tiasa ningali harga sareng maca pendapat pangguna tina tautan ieu:

Nirkabel Hangsun

Di sisi séjén kami boga model kieu, nu situated salaku salah sahiji alat cheapest di pasar tapi nu nawarkeun parabot paling lengkep. Salian modeu pamakean anu béda, éta kalebet memori panungtungan dipaké sarta timer.

Saolah-olah éta teu cukup, nya Manufaktur BPA bébas jeung sistem gelembung hawa Aranjeunna ngabantosan ngaleungitkeun baktéri.

Fitur unggulan:

  • 3 Modeu sareng Tekanan dugi ka 90 Psi
  • Sistem microbubble
  • Mémori Mode Panungtungan
  • Timer
  • 4 Mouthpieces Kaasup
  • 360 derajat puteran tip
  • 300 ml embung
  • batré rechargeable
  • Indikator muatan
  • IPX7 Certified

Irrigators dental portabel komparatif

Kumaha carana milih hiji Travel Dental Irrigator?

Kami masihan anjeun sababaraha tip sareng saran anu tiasa ngabantosan anjeun milih:

Naon merek anu pangsaéna?

ayeuna waterpik sarta hususna Panasonic nangtung kaluar luhureun sésana dina irrigators dental portabel jeung pendapat urang dua pilihan pangalusna, gumantung kana kabutuhan unggal pamaké. Sanaos aya merek anu langkung mirah kalayan fitur sareng pendapat anu saé, bédana harga biasana sakedik berkat nawaran anu biasana aya dina Amazon. 

Naon Jenis Irrigators Portabel Aya?

Irrigator lisan tabletop teu nyaman pisan pikeun pangguna anu hoyong nyandak hydropulsor nalika iinditan, atanapi pikeun anu ngagaduhan spasi ketat di kamar mandi. Pikeun ngajawab ieu, pausahaan pasar dua jinis ti maranéhanana dipikawanoh pikeun "irrigators dental perjalanan".

  1. Irrigators batré: Éta mangrupikeun alat anu tiasa dianggo batré rechargeable atawa accu sarta yén maranéhna boga a Desain ergonomis sarupa jeung sikat huntu listrik. Ieu jenis hydropulsors portabel ayeuna teh bestseller.
  2. Boosters Bangku Kompak: Sanajan aranjeunna kirang umum, sababaraha pausahaan kayaning waterpik jeung Wp-300 pangumbara, gaduh model desktop husus pikeun lalampahan. Aranjeunna gadget leuwih kompak ti biasa na anu desain panginten nyandak saeutik spasi nalika nyimpen.

Naon Kalemahan Model Portabel?

Sanajan aranjeunna pohara efektif Pikeun ngahontal kabersihan dental lengkep, Anjeun desain leutik wates spésifikasi rada jenis ieu aparat:

  • Tangki kapasitas leutik, anu peryogi langkung seueur ngeusian salami beberesih.
  • tekanan outlet umumna leuwih handap model benchtop kuat.
  • Pangsaeutikna tingkat pangaturan tekanan sareng pangsaeutikna modus pamakean.
  • hirup kirang mangpaat ti desktop a

Dimana mésér Irigator Lisan Portabel kalayan harga anu pangsaéna?

En Amazon bakal mendakan ratusan boosters dina harga pangsaéna online. Raksasa e-commerce pastina toko dimana anjeun tiasa manggihan leuwih rupa kalawan jaminan pikeun nyieun beuli aman tur nyugemakeun.

Naon anu laris?

Ieu mangrupikeun daptar anu diropéa sacara otomatis sareng anu paling laris ayeuna:

Top Penjualan No 1 Irigator Lisan Portabel ...
Top Penjualan No 2 Irigasi Voinee Care...
Top Penjualan No 3 Irrigator Lisan Portabel sareng ...
Top Penjualan No 4 Mini Portabel Lisan Irrigator ...

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.