Irrigators dental Philips

Nawaran on Philips Dental Irrigators ku hideung Jumaah

Pilarian terang kunaon Philips Sonicare nyaeta rentang Irrigators portabel sareng langkung kapribadian Ti pasar.

Anjeun bisa jadi kabetot: Irrigators dental portabel

Hydropulsors nirkabel merek Jerman parantos teu ditandaan tina sesa produk sareng di dieu kami nyarioskeun ka anjeun naon aranjeunna kaunggulan jeung kalemahan leuwih pabrik lianna. Entong kaleungitan jéntré!

Pitur Diulas Philips Dental Irrigators

Pausahaan Jerman mangrupa salah sahiji ti saeutik merek dipikawanoh nu pasar hidro-thrusters, sanajan ngan boga irrigators lisan portabel.

Éta alat pisan béda ti paling, kalawan desain leuwih modern jeung téknologi inovatif, sanajan harga maranéhanana ogé luhur sésana.

nu fitur anu luar biasa Anu ngabédakeunana tina pabrikan sanésna nyaéta:

  • Desain Ergonomis, Modern sareng Minimalis
  • Ukuran kompak
  • Nozzles dipandu pikeun betah pamakéan
  • jet mikrodroplet hawa / cai
  • Cocog jeung ngeusian ku bilas
  • Batré litium anu awét
  • Stasion ngeusian cai

Kaunggulan Numutkeun Philips

Di dieu anjeun tiasa ningali naon mangpaatna tina irrigators airfloss sonicare nurutkeun pausahaan sorangan:

  • Dispense kalawan flossing jeung annoyances na
  • Efisiensi anu sami sareng flossing ngan ukur 60 detik.
  • Ngaleungitkeun 99,9% plak
  • Ningkatkeun kaséhatan gusi dina 2 minggu

Philips Oral Irrigators Range

Kisaran ayeuna gaduh dua vérsi kalayan sababaraha model masing-masing, anu béda dina warna sareng asesoris kalebet:

Sonicare Power Flosser Range

Éta mangrupikeun irrigator kalayan spésifikasi paling dasar tina merek sareng ku kituna paling murah, sanaos aranjeunna nyumponan sadaya ciri anu kami sebutkeun di luhur.

Aranjeunna dianggo kalayan a jet non-adjustable tunggal sarta ngabogaan indikator batré low dipingpin.

Harga irrigator lisan asupna sakitar 80 euro gumantung kana modél khusus. Dina waktos nyerat tulisan ieu, aranjeunna sayogi diskon deukeut 30%.

Klik tombol pikeun ningali harga online diropéa pangsaéna:

Sonicare DiamondClean 9000 rentang

The hydropulsors dina rentang ieu ngawengku kamungkinan set jet ka tilu burst dina otomatis atawa manual jeung hiji indikator tina tingkat batré tingkat.

Salaku logis, ieu perbaikan leutik ngagambarkeun a kanaékan saeutik dina ongkos kalayan hormat ka anu sateuacana.

Model vérsi ieu gaduh harga perkiraan 300 euro, gumantung kana asesoris sareng warna. Sanaos éta harga anu disarankeun, éta biasana aranjeunna ngurangan sabudeureun 30 persen.

Anjeun tiasa ningali ti dieu teh tawaran diropéa kalawan harga online pangalusna:

Pamadegan Philips Dental Irrigator

Philips parantos milih ngabédakeun diri tina merek anu sanés Sedengkeun pikeun irrigators, tapi sigana nu bet teu balik pisan. Penjualan merek Walanda langkung handap tibatan perusahaan sapertos kitu Waterpik, Oral-B atawa malah saeutik-dipikawanoh merek Cina anu nangtung kaluar pikeun nilai alus maranéhanana duit.

Mimitina, éféktivitas boosters maranéhanana delivers sakumaha jangji, tapi reliabiliti produk maranéhanana henteu sigana hirup nepi ka ekspektasi.. Bari pamaké manggihan éta éféktif jeung gampang ngagunakeun, aya loba teuing keluhan ngarecahna diulang diantara pembeli Anjeun.

Tempo deui ulasan dina Amazon

Upami anjeun badé mésér hydropulsor, anjeun henteu kedah sono kana tulisan ieu, aranjeunna pasti bakal ngabantosan anjeun mangpaatkeunana:

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.