Naha anjeun badé kéngingkeun hasil anu pangsaéna dina Kabersihan Gigi? Poho ngeunaan nyikat normal atanapi flossing sareng mimitian nganggo Dental Irrigator. Éta efektif, aman, gampang dianggo sareng tiasa nyalametkeun anjeun seueur kunjungan ka dokter gigi.

Di dieu anjeun bakal mendakan inpormasi anu paling lengkep sareng teu bias dina irrigator lisan: Babandingan, analisa, pendapat sareng harga tina model sareng merek pangsaéna supados anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng kabutuhan sareng anggaran anjeun. Ulah leungit jéntré tur meunang seuri pangalusna anjeun!

Pangalusna Irrigators Lisan Babandingan

Bandingkeun fitur anu paling penting tina desktop pangsaéna atanapi alat tanpa kabel sakedapan sareng dua tabel ieu.

Pangalusna Tabletop Irrigators Babandingan

rarancang
Panglakuna
Waterpik Irrigator ultra WP100
Kualitas harga
Irigasi Cai Waterpik ...
Gusi sénsitip
Oral-B Oxyjet Dental Irrigator...
harga low
Aquapik 100 Ultra - Irigator...
Ékonomi
Irrigator Lisan atanapi Dental ...
Marca
waterpik
waterpik
Braun Lisan-B
Oralteck Usa
Pro-HC
model
WP-100 Ultra
WP-660
Oxyjet MD20
Aquapic 100
System cai
Tipo
Desktop
Desktop
Desktop
Desktop
Desktop
Simpenan
650 ml
650 ml
600 ml
600 ml
1100 ml
tekanan maksimum
100 Psi
100 Psi
ND
130 Psi
75 Psi
Tingkat kakuatan
10
10
5
10
5
Jenis Nozzles
6
4
1
5
6
Nilai
-
harga
99,90 €
99,99 €
49,95 €
39,90 €
53,87 €
Panglakuna
rarancang
Waterpik Irrigator ultra WP100
Marca
waterpik
model
WP-100 Ultra
Tipo
Desktop
Simpenan
650 ml
tekanan maksimum
100 Psi
Tingkat kakuatan
10
Jenis Nozzles
6
Nilai
-
Tawaran
harga
99,90 €
Kualitas harga
rarancang
Irigasi Cai Waterpik ...
Marca
waterpik
model
WP-660
Tipo
Desktop
Simpenan
650 ml
tekanan maksimum
100 Psi
Tingkat kakuatan
10
Jenis Nozzles
4
Nilai
Tawaran
harga
99,99 €
Gusi sénsitip
rarancang
Oral-B Oxyjet Dental Irrigator...
Marca
Braun Lisan-B
model
Oxyjet MD20
Tipo
Desktop
Simpenan
600 ml
tekanan maksimum
ND
Tingkat kakuatan
5
Jenis Nozzles
1
Nilai
Tawaran
harga
49,95 €
harga low
rarancang
Aquapik 100 Ultra - Irigator...
Marca
Oralteck Usa
model
Aquapic 100
Tipo
Desktop
Simpenan
600 ml
tekanan maksimum
130 Psi
Tingkat kakuatan
10
Jenis Nozzles
5
Nilai
Tawaran
harga
39,90 €
Ékonomi
rarancang
Irrigator Lisan atanapi Dental ...
Marca
Pro-HC
model
System cai
Tipo
Desktop
Simpenan
1100 ml
tekanan maksimum
75 Psi
Tingkat kakuatan
5
Jenis Nozzles
6
Nilai
Tawaran
harga
53,87 €

Pangalusna Travel Irrigators Babandingan

rarancang
No 1 dina Penjualan
Irigator Panasonic EW1211W845 ...
Brand ngarah
Irigasi Waterpik ...
Desktop
CAI PICK - CAI PICK WP300 ...
Tumpukan Lipatan
Panasonic EW-DJ10-A503 ...
mirah
Irigator Gigi Profesional ...
Marca
Panasonic
waterpik
waterpik
Panasonic
Hyggeland
model
EW1211W845
Wp-560 Tanpa kabel
Wp-300 pangumbara
EWDJ10
FC159
Tipo
Tanpa kabel
Tanpa kabel
Travel Desktop
Batré nirkabel
Tanpa kabel
batré rechargeable
Simpenan
130 ml
210 ml
450 ml
165 ml
200 ml
Tekanan Max.
85 Psi
75 Psi
80 Psi
76 Psi
100 Psi
Modeu pamakean
3 tingkat
2 tingkat
3 tingkat
2 tingkat
2 tingkat
Jenis Nozzles
1
3
3
1
1
Nilai
harga
47,00 €
138,46 €
99,12 €
22,89 €
33,99 €
No 1 dina Penjualan
rarancang
Irigator Panasonic EW1211W845 ...
Marca
Panasonic
model
EW1211W845
Tipo
Tanpa kabel
batré rechargeable
Simpenan
130 ml
Tekanan Max.
85 Psi
Modeu pamakean
3 tingkat
Jenis Nozzles
1
Nilai
Tawaran
harga
47,00 €
Brand ngarah
rarancang
Irigasi Waterpik ...
Marca
waterpik
model
Wp-560 Tanpa kabel
Tipo
Tanpa kabel
batré rechargeable
Simpenan
210 ml
Tekanan Max.
75 Psi
Modeu pamakean
2 tingkat
Jenis Nozzles
3
Nilai
Tawaran
harga
138,46 €
Desktop
rarancang
CAI PICK - CAI PICK WP300 ...
Marca
waterpik
model
Wp-300 pangumbara
Tipo
Travel Desktop
batré rechargeable
Simpenan
450 ml
Tekanan Max.
80 Psi
Modeu pamakean
3 tingkat
Jenis Nozzles
3
Nilai
Tawaran
harga
99,12 €
Tumpukan Lipatan
rarancang
Panasonic EW-DJ10-A503 ...
Marca
Panasonic
model
EWDJ10
Tipo
Batré nirkabel
batré rechargeable
Simpenan
165 ml
Tekanan Max.
76 Psi
Modeu pamakean
2 tingkat
Jenis Nozzles
1
Nilai
Tawaran
harga
22,89 €
mirah
rarancang
Irigator Gigi Profesional ...
Marca
Hyggeland
model
FC159
Tipo
Tanpa kabel
batré rechargeable
Simpenan
200 ml
Tekanan Max.
100 Psi
Modeu pamakean
2 tingkat
Jenis Nozzles
1
Nilai
Tawaran
harga
33,99 €

Paling dipikahoyong

Naon Dupi Pangalusna Dental Irrigator?

Di momen aya ratusan model dina pasaran, tapi ieu teh 10 irrigators lisan pangalusna (desktop sareng laptop) sareng karesep pangguna Spanyol:

Waterpik WP-100 Ultra

Carakter destina

  • 10 Tingkat Tekanan nepi ka 100 Psi
  • 7 Huluna Kaasup
  • Implan Mouthpieces Spésifik, Ortodontik, jsb.
  • 360 derajat puteran tip
  • Tombol dina cecekelan
  • 650 ml embung
  • kompartemen cadang
  • ADA segel

Sanaos éta sanés modél top-of-the-range perusahaan, WP-100 nyaéta irrigator dental laris di nagara urang mangtaun-taun.

Hydropulsor Ieu milik brand ngarah di dunya dina kasehatan lisan leuwih dianjurkeun ku dokter gigi, boga segel tina Ada (American Dental Association) jeung efektivitas na geus kabuktian sacara ilmiah.

spésifikasi Anjeun minuhan kabutuhan sagala pamaké, utamana saprak éta ngawengku nozzles pikeun sakabéh kaperluan.

Waterpik WP-660 Aquarius

Carakter destina

  • 10 Tingkat Tekanan nepi ka 100 Psi
  • Fungsi beberesih sareng urut gusi
  • Timer
  • 7 Huluna Kaasup
  • Implan Mouthpieces Spésifik, Ortodontik, jsb.
  • 360 derajat puteran tip
  • Tombol dina cecekelan
  • 650 ml embung
  • kompartemen cadang
  • ADA segel

El WP-660 nyaeta rekomendasi kami pikeun maranéhanana néangan hiji irrigator kualitas sareng lengkep pisan sareng harga anu disaluyukeun. Ieu dina rentang harga sedeng, éta ti brand ngarah jeung spésifikasi sarta parabot anu alus teuing pikeun sagala pamaké.

hydropulsor ieu boga rupa-rupa tingkat kakuatan, nozzles pikeun sagala rupa kaperluan jeung téknologi pangalusna pausahaan jeung paling patén-patén dina pasaran.

Lisan-B Oxyjet

Carakter destina

  • 5 Tingkat Tekanan nepi ka 51 Psi
  • 4 Huluna Kaasup
  • Tombol dina cecekelan
  • 600 ml embung
  • Téhnologi microbubble
  • Saringan hawa
  • Tembok atanapi Table Mount
  • Kompartemen aksésori
  • 30 dinten cobaan

Braun geus ngawangun reputasi alus di dunya kabersihan dental jeung irrigators maranéhanana ogé diantara pangalusna dina pasaran.

El Oxyjet ku braun mangrupakeun best seller nu nangtung kaluar pikeun ngabogaan sistem beberesih éta ngagabungkeun jet cai pressurized jeung hawa dimurnikeun, nu ngajadikeun tim a pilihan alus teuing pikeun jalma kalawan gusi sénsitip.

Sacara umum, éta mangrupikeun alat anu lengkep jeung pamaké wareg jeung hasil eta nawarkeun. Éta patut nyebut éta tekanan maksimum leuwih handap ti paling panerapan, tapi ti Lisan B aranjeunna geus informed kami yén éta sasaena nurutkeun studi maranéhanana.

Aquapic 100

Carakter destina

  • 10 Tingkat Tekanan nepi ka 130 Psi
  • 7 Huluna Kaasup
  • Irigasi Nasal
  • Perhatosan waktos
  • Pareum otomatis
  • Tombol dina cecekelan
  • 600 ml embung
  • kompartemen cadang
  • ADA segel
  • Garansi 5 Taun

Upami Anjeun gaduh anggaran ketat, Anjeun teu kudu nyerah a irrigator lisan alus Kusabab aya sababaraha pilihan dina pasaran anu hargana aya dina jangkauan sadaya anggaran. Kami hoyong nyorot modél ieu anu aranjeunna gaduh rujukan pamaké pohara alus anu geus diusahakeun eta na naon eta nawiskeun 5 taun jaminan.

Aquapik ti merek Oralteck Usa nyaéta ADA disertipikasi, boga spésifikasi unggulan, parabot paling lengkep jeung a harga bener disaluyukeun relatif ka kompetisi.

Pro-HC Cai System

Carakter destina

  • 5 Tingkat Tekanan nepi ka 75 Psi
  • 11 Huluna Kaasup
  • Irigasi Nasal
  • 360 derajat puteran tip
  • Tombol dina cecekelan
  • 1100 ml embung
  • kompartemen cadang

Hydropropeller ékonomi séjén anu nangtung di luhur sésana nyaéta alat tina merek Pro-HC, khususna teh SISTEM CAI PREMIUM, yén kami ogé geus dianalisis dina ramatloka urang.

Mangrupikeun produk anu Éta nangtung di luhur sadayana dina jumlah huluna anu kalebet sareng dina operasi dasarna tapi efektif sareng saderhana. Salian ngaronjatkeun kabersihan lisan, eta boga dua huluna pikeun irigasi nasal.

Waterpik WP-560 Wireless

Carakter destina

  • 3 Tingkat Tekanan nepi ka 75 Psi
  • 4 Huluna Kaasup
  • Implan Mouthpieces Spésifik, Ortodontik, jsb.
  • 360 derajat puteran tip
  • 210 ml embung
  • batré rechargeable
  • ADA segel

Sanajan hargana di luhur rata-rata, éta Wp-560 Éta mangrupikeun salah sahiji hydropulsors portabel anu paling laris di nagara urang. spésifikasi lengkep sarta pangalaman brand ngajadikeun eta bet aman.

Nangtung kaluar luhur rata dina kualitas hadé tina bahan, kapasitas gede tina tank, otonomi leuwih batré jeung dina eta ngawengku nozzles husus pikeun implants jeung pikeun orthodontics.

Panasonic EW1211W845

Carakter destina

  • Tekanan nepi ka 85 Psi sareng 1400 pulsa per menit
  • 3 modeu (AIR IN NORMAL, AIR IN SOFT, JET)
  • 2 Huluna Kaasup
  • 360 derajat puteran tip
  • Tombol dina cecekelan
  • 130 ml embung
  • batré rechargeable

pangalusna irrigators Panasonic Éta mangrupikeun modél batré sareng irrigator oral tanpa kabel ieu salah sahiji alat jeung harga kualitas pangalusna dina pasaran. Ieu geus diposisikan salaku salah sahiji anu pang laris di nagara urang, luhureun malah waterpik.

Ieu mangrupakeun alat kalawan kakuatan alus sarta tilu modus operasi pikeun hasil pohara alus dina kabersihan lisan. Hijina disadvantage dibandingkeun model sejen nyaeta kapasitas low tina tanki, nu merlukeun ka dieusian leuwih kali.

Waterpik WP-300 Wisatawan

Carakter destina

  • 3 Tingkat Tekanan nepi ka 80 Psi
  • 4 Huluna Kaasup
  • Implan Mouthpieces Spésifik, Ortodontik, jsb.
  • 450 ml embung pikeun 60 detik
  • Desain kompak
  • Kantong Angkutan
  • ADA segel

Sakumaha namina nunjukkeun, WP 300 mangrupikeun modél desktop kalayan desain sareng fitur anu ngagampangkeun nyandak éta dimana waé urang ngarambat.

Pikeun ieu aranjeunna gaduh ngurangan ukuranana sarta aranjeunna geus dirancang eta dina cara sapertos anu bisa disimpen dina kantong travel leutik kaasup.

Éta ogé ngagaduhan kasaluyuan sareng jaringan listrik sababaraha nagara, sahingga alternatif portabel alus pikeun model batré.

Lisan-B 2 dina 1

salaku ka 2-in-1 irrigators lisan jeung irrigator jeung sikat dental pamimpin undisputed nyaeta hydropulsor merek ieu Lisan-B. Dina kit sarua urang boga a sikat huntu listrik merek ngarah sarta hydropulsor pikeun ngalakukeun irigasi lisan sanggeus unggal brushing.

Urang ogé teu hayang poho model 2-in-1 sejen nu geus dianalisis, éta Waterpik WP900. Sanaos éta henteu populer di kalangan pangguna, éta diproduksi ku perusahaan anu gaduh irrigator dental pangsaéna dina pasaran.

Upami anjeun masih teu gaduh sikat huntu listrik, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun meunang kabersihan dental lengkep di imah.

Sowash: Keran Irrigator tanpa Motor

Naha anjeun hoyong booster non-motorized anu henteu bising sareng henteu meakeun listrik? Sowash gaduh ampir 100 pendapat sareng skor rata-rata 4.2 ti 5 ku pamaké nu geus dibeuli.

Hargana langkung handap tibatan model sanés anu dihubungkeun sareng ketok sareng di luhur éta tina pangalusna sellers sarta pangalusna hargana.

Irrigator Gigi Anu Dibeuli?

ayeuna Aya ratusan model merek béda kalawan spésifikasi béda, desain jeung harga. Hal ieu ngajadikeun hésé pikeun milih hiji irrigator lisan alus pikeun tiap hiji.

Hal pangpentingna dina hydropulsor a nya éta éféktif dina ngaleungitkeun baktéri sareng lebu dahareun anu tiasa tetep aya dina rohangan lisan saatos digosok.

Dimimitian tina basa ieu, aya spésifikasi tangtu leuwih penting, sapertos setélan tekanan atanapi kapasitas tank, sareng anu sanésna kirang relevan sapertos desain atanapi tingkat sora.

Pituduh pikeun Milih Pangalusna Oral Irrigator

Di handap ieu mangrupakeun ciri utama mertimbangkeun Pikeun milih irrigator anu pangsaéna pikeun anjeun:

Tipe Alat

Mimitina, paling umum nyaéta milih modél desktop kalawan pompa listrik, tapi aya jalma anu resep a irrigator dental portabel nyandak eta dina lalampahan anjeun atawa malah hiji tanpa mesin.

Tekanan sareng Modeu Pancuran Dental

Salah sahiji ciri utama anu masihan kami beberesih anu leres nyaéta kakuatan sarta kualitas jet cai. Rekomendasi kami nyaéta milih model nu boga kakuatan pangluhurna mungkin tapi salawasna adjustable, sangkan bisa nyaluyukeun jeung kabutuhan urang. Kakuatan anu luhur tapi teu diatur tiasa ngaganggu pikeun sababaraha urang.

Salian kakuatan anu béda, ogé aya jet cai anu béda jeung panerapan kalawan kamungkinan pikeun milih rupa-rupa modus pamakean. Aya jet kalawan langkung ketukan per menit, jet nu indit dicampurkeun jeung gelembung hawa komo muncrat modeu urut.

Kamampuh deposit

Dina sababaraha model ukuran tank Ieu teu cukup pikeun beberesih lengkep, jadi Anjeun kudu ngeusian deui sometime salila eta. Ieu mimitina sigana teu penting tapi kana waktu bisa jadi ngaganggu, utamana lamun éta pisan leutik tur Anjeun kudu ngeusian sababaraha kali per pamakéan.

Jenis Nozzles

Salian mouthpieces baku pikeun dentures cageur, aya mouthpieces husus pikeun pamaké nu ngagunakeun orthodontics atawa anu boga implants dental. Upami urang hoyong kéngingkeun hasil anu saé, kami mamatahan anjeun mertimbangkeun ieu nalika milih irrigator anu pangsaéna pikeun anjeun.

Éta ogé patut nyebut yén aya model mibanda nozzles tetep sarta kalawan Mouthpieces anu muterkeun sarta ngidinan aksés gampang ka sadaya wewengkon sungut.

Kasadiaan Suku Cadang jeung / atawa Asesoris

Sateuacan milih hydropulsor anjeun kedah mastikeun yén sahenteuna nozzles ngagantian sadia anu anjeun peryogikeun. nozzles ieu boga hirup mangpaat sababaraha bulan na perlu ngaganti aranjeunna, kawas sikat huntu.

Meuli model ti merek dipikawanoh jaminan yén suku cadang bakal sadia pikeun lila.

Tingkat Noise jeung Desain

Sanajan aranjeunna ciri anu teu langsung mangaruhan kinerja Tina irrigator lisan, aya jalma-jalma anu penting pisan dina duanana aspék. Noise teu bisa dihindari dina irrigators Powered, tapi éta leres sababaraha gadget leuwih heartfelt ti batur. Upami naon anu anjeun pikahoyong nyaéta total tiiseun salila irigasi lisan anjeun kudu milih salah sahiji model tanpa motor nu diasupkeun kana keran.

Rupa-rupa desain anu saé, tiasa milih kelir béda jeung ukuran ogé béda. Malah aya sababaraha thrusters benchtop kompak dirancang pikeun perjalanan, kawas nu waterpik wp-300 traveler. Sababaraha alat tiasa ngagantung dina témbok, hal anu bisa diapresiasi dina spasi leutik.

Dental Irrigators Harga na Garansi

Éféktivitas irrigators sareng kapuasan umum para pangguna hartosna yén dina taun-taun ayeuna paménta parantos ningkat. Nalika paménta naék, seueur pabrik énggal-énggal muncul anu parantos diluncurkeun ka pasar salin sahiji merek pangalusna. Mérek ieu aranjeunna teu boga pangalaman atawa jaminan efisiensi sapertos Waterpik, anu disayogikeun ku ADA sareng parantos ngainovasi sareng ngapaténkeun téknologina langkung ti 30 taun.

Ieu jelas yén teu sadaya jelema bisa nanggung model pangalusna dina pasaran, tapi di ditu Irrigators Dental Murah anu nawiskeun hasil anu saé pisan. Dina situs wéb kami anjeun tiasa mendakan langkung ti hiji kalayan kualitas anu saé sareng pendapat pangguna anu saé pisan.

Pamadegan Pamaké

Pamadegan pamaké séjén anu geus diusahakeun irrigator lisan mangrupakeun rujukan alus uninga naon hasilna eta nawarkeun. Unggal jalma mah béda, tapi hiji hydropulsor nu boga loba ratings sarta meunang tanda rata tinggi saperti teu mirip nguciwakeun urang.

Merk Pangalusna tina Irrigators Lisan

Hiji léngkah di luhur nyaéta Waterpik, pamimpin dunya di irrigators dental kalawan puluhan patén jeung studi ilmiah nu ngesahkeun produk maranéhanana. Sanajan éta salah sahiji pangalusna sellers, teu ngan hiji mibanda boosters alus.

Pencét aranjeunna pikeun ngaksés sadaya inpormasi ngeunaan merek anu pang menonjol sareng modél pangsaéna:

[su_row][su_column size=”1/2″ center=”no” class=”»] [/su_column][/su_row]

Naon ari Irrigator Gigi?

Irrigator lisan atanapi pancuran dental ngan saukur alat anu ngagunakeun a jet pulsating cai pressurized pikeun miceun lebu dahareun jeung piagam baktéri que aranjeunna nolak brushing sapopoé.

Metoda ieu katelah irigasi lisan jeung meunang ngahontal wewengkon susah tina rongga lisan, sapertos daérah interdental, garis gusi atanapi kantong periodontal.

kumaha irrigator dental jalan

Kabéh irrigators boga sistem pisan sarupa jeung dasarna diwangun ku a tank cai, pompa jeung nozzle dimana nerapkeun jet tekanan.

Sababaraha model ngasupkeun perbaikan kayaning nozzles béda, rupa tingkat tekanan adjustable, komo urut atawa pilihan whitening huntu. Diantara nozzles béda urang bisa manggihan nu husus pikeun ortodontikka susuk komo lingual.

Patarosan anu Sering Ditaroskeun Ngeunaan Irigator Lisan

Mamang umum ngeunaan hydropulsors

Nalika éta perlu ngagunakeun hydropulsor?

Éta cocog pikeun saha waé anu neangan pikeun ménta kabersihan dental hadé di imah sorangan, sahingga mantuan pikeun nyegah kasakit lisan. Anjeun teu kedah ngagaduhan masalah pikeun ngagunakeunana, komo aya model pikeun barudak, tapi kudu salawasna dipaké dina kasus ieu:

  • Pasén nganggo braces anu ngajantenkeun ngabersihkeun sesah
  • Pasén implan dental
  • Penderita gingivitis atanapi periodintitis

Sabaraha kali sapoé irrigator lisan dipaké?

Tiasa dianggo sanggeus unggal brushing huntu, upami kirang ti 5 menit unggal dua jam

Naha Keran Cai Gawé?

Irigasi dianggo ku cai ketok biasa, teu kedah nganggo cai mineral atanapi nganggo aditif naon waé.

Naha tiasa dianggo ku seueur jalma?

nu nozzles anu ditukeurkeun sarta umumna datangna dina kelir béda, ku kituna hiji hidro-propelan bisa dipaké ku anggota béda ti kulawarga.

Naha éta tiasa dianggo sareng mouthwash?

Sanajan teu perlu, mouthwash bisa ditambahkeun dina nisbah maksimum 1: 1. Henteu disarankeun pikeun ngagunakeun aditif sanés sapertos bikarbonat atanapi klorin.

Jinis Irrigators Lisan

Urang ayeuna bisa meuli tilu jinis alat pikeun irigasi lisan:

  • Irigator Tabletop: Anjeun kedah nyolok aranjeunna kana jaringan listrik sareng aranjeunna anu paling umum. Sacara umum, aranjeunna anu nawiskeun kinerja hadé, langkung modus pamakéan sarta jumlah nozzles. Éta tiasa janten modél irrigators basajan atawa dua-dina-hiji, nu ogé incorporate nu sikat huntu listrik.
  • Irrigators portabel: Éta modél nirkabel éta ngasupkeun batré rechargeable. Alat-alat ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna upami anjeun badé nyandak jauh ti bumi atanapi anjeun gaduh sakedik rohangan di kamar mandi anjeun.
  • Keran dental irrigator tanpa motor: Perkakas tipe ieu aranjeunna pangsaeutikna dijual, tapi aranjeunna gaduh sababaraha kaunggulan. Cukup ku sambungkeun aranjeunna langsung ka ketok sarta saprak maranéhna teu boga motor, aranjeunna teu kedah kakuatan sarta aranjeunna henteu ribut.

Dimana Meuli hiji Irrigator Lisan?

Naha anjeun milih modél ieu atanapi anu sanés Rekomendasi kami nyaéta mésér online di Amazon. aranjeunna gaduh Loba merek, harga online pangalusna, ongkos mirah tur gancang jeung anjeun ogé tiasa balik purchases Anjeun tanpa masalah. Kami parantos damel sareng aranjeunna mangtaun-taun sareng kami henteu ngagaduhan masalah.

Pangalusna Jual Irrigators Lisan

Kami parantos nyarioskeun ka anjeun anu mana modél anu pangsaéna dina pasaran, tapi produk ieu henteu salawasna pas sareng anu paling laris. Di handap anjeun tiasa ningali a daptar anu otomatis diropéa kalawan irrigators dental pangalusna-ngajual momen:

4 komentar dina «»

    • Halo Maria. Anjeun henteu nyarios modél anu anjeun kedah ngabantosan anjeun. Dina naon waé, dina wéb anjeun gaduh aksés kana data jasa téknis merek pikeun Spanyol.

      jawaban
  1. Artikel lengkep pisan !! Aranjeunna malah nyebut a irrigator dental jalma anu nyambung ka ketok 🙂 (Kuring bogoh ka aranjeunna). Kuring geus dipaké jadi nyeuseuh jeung kaleresan kualitasna nyaeta ... biasa saprak caina kaluar ngaliwatan sambungan kana ketok diantara hal séjén. Pikeun anjeun anu langkung resep irrigator gigi keran, aya merek sanés anu langkung saé tibatan So Wash, sapertos Kler ..., Ban ...
    Ngarasakeun irrigators sareng ulah hilap angkat ka dokter gigi ti waktos ka waktos yén hiji hal henteu ngaleungitkeun anu sanés 🙂

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.