Klinikat më të mira dentare

Sipas studimeve të kryera, përqindja e spanjollëve që kanë pasur përvojat e këqija te dentisti mund të isha pranë 50 për qind ose edhe më shumë. Përveç kësaj, statistikat e Këshilli i Përgjithshëm i Stomatologëve vëren se numri i ankesave rritet çdo vit.

Statistikat janë shqetësuese, pasi pjesa më e madhe e popullsisë do të duhet të shkojë te dentisti në një moment të jetës së tyre për trajtim.

Për fat të keq, për shkak të përvojave të këqija të vetëve apo të njohurve tanë, shumica prej nesh kanë vështirësi në gjetjen e një klinike dentare që na transmeton besim dhe qetësi.

Në Irrigadordental.Pro ne kemi propozuar t'ju ndihmojë të gjeni një dentist të mirë pranë jush dhe për këtë ne kemi bërë një listë me më të mirat në vendin tonë dhe disa rekomandime të rëndësishme që do t'ju ndihmojë të bëni zgjedhjen e duhur.

Ky artikull ka qenë një sfidë dhe ne kemi bërë shumë punë sepse e dimë nga dora e parë sa e vështirë është të marrësh trajtimin e gabuar ose të dështuar për mungesë profesionalizmi.

Vetëm duke kaluar disa minuta duke lexuar këtë artikull ju do të zvogëloni rreziqet për të qenë të prekurit e radhës nga keqpërdorimi të cilat mund të çojnë në shumë dhimbje koke dhe madje edhe probleme serioze shëndetësore.

Dentistët më të mirë në Spanjë

Nuk do të gënjejmë veten, kryerja e një studimi të detajuar për të gjetur Klinikat Dentare më të mira në vend është praktikisht e pamundur. Megjithatë, në këtë artikull ne kemi bërë një renditja e bazuar në tre faktorë Ata mund të bëjnë një rrugë të gjatë për të njohur disa nga më të mirat.

Para se të njihni këtë listë, ne do të dëshironim që ju të njihni metodë në të cilën bazohet përzgjedhja jonë:

Ne jemi ende duke punuar në listë, por kemi vendosur që ta publikojmë artikullin në mënyrë që lexuesit tanë të kenë akses në rekomandimet. Mos ndaloni së lexuari dhe të bashkëpunoni me komentet tuaja

 1. Transparenca dhe Pavarësia: Nuk kemi asnjë lidhje me klinikat të përzgjedhura dhe të gjitha janë përfshirë në bazë të pikave 2 dhe 3.
 2. Popullariteti: Në fazën fillestare ne kemi përpiluar një listë me Klinikat Dentare më të kërkuara nga përdoruesit në vendin tonë për t'i analizuar ato.
 3. Vlerësimet e përdoruesve: Pasi të merret lista e dentistëve më të njohur ne kemi studiuar vlerësimet e përdoruesve të tij duke analizuar burime të ndryshme si Doctoralia, Facua, La Ocu, Forume dhe madje edhe Profilet Sociale të secilit.

Pasi të jenë sqaruar kriteret për përzgjedhjen e Klinikave Dentare më të mira, le të shohim se cilat janë përzgjedhur:

Klinika Dentare Urbina në Salamanca

Kjo klinikë dentare e vendosur në qendër të Salmancës frekuentohet nga një ekip specialistësh i formuar nga mjekë dhe asistentë të mbështetur nga ambiente të plota që u mundësojnë të ofrojnë të gjitha llojet e trajtimeve në shëndetin oral.

Duke analizuar vlerësimet e përdoruesve në portalet e ndryshme që përdorim, ne kemi qenë në gjendje ta verifikojmë këtë shumica dërrmuese e opinioneve janë shumë pozitive në të gjitha aspektet.

Të dhënat me interes:

 • Trajtimet: Stomatologji e Përgjithshme, Stomatologji Pediatrike, Endodonci, Ortodonci, Zbardhje, Kirurgji Maksilofaciale, Rikonstruksione, Implante, Proteza etj...
 • financimi: Po
 • Puna me sigurimin: Po
 • Vizita e parë falas: Po
 • Vendndodhja: Rruga Ramón y Cajal 21-23, 37002 Salamanca
 • Contacto: 923 28 16 90
 • Web: www.clinicadentalurbina.com

Klinika Dentare Navarro Madrid

Ata kanë një klinikë në Madrid Capital dhe një tjetër në Becerril de la Sierra, në të cilin punojnë 8 mjekë të cilët mbulojnë të gjitha llojet e trajtimeve dentare. Praktikisht të gjitha dëshmitë që kemi analizuar në shumë portale janë shumë të mira.

Ata punojnë me disa kompani sigurimesh dhe thekson financim deri në 36 muaj pa interes që ata promovojnë në faqen e tyre të internetit.

Të dhënat me interes:

 • Trajtimet: Implante, Periodonci, Ortodonci, Invisalign, Faseta, Proteza, Estetike Dentare, Endodonci, Zbardhje, Stomatologji Konservative, Stomatologji Pediatrike etj..
 • financimi: Po
 • Puna me sigurimin: Po
 • Vizita e parë falas: Po
 • Vendndodhja: C / Duque de Alba 12. 1 Djathtas. dhe C / Soria, 1, Bajo Izquierda
 • Contacto: 91 364 28 72 dhe 91 853 62 95
 • Web: https://www.dentalnavarro.com/

Klinika Dentare El Bosque në Madrid

Është një klinikë e vendosur në Villaviciosa de Odón, Madrid Oeste, e cila mburret se ka më shumë se 115 vlerësime pozitive 100 × 100 në google. Ka një ekip prej disa mjekësh për të ofruar të gjitha llojet e trajtimeve dentare dhe madje kanë një shërbim urgjence.

Si shërbime të shtuara, mundësia për të qenë mori pjesë në anglisht dhe shqyrtimi dhe vizita e parë falas.

Të dhënat me interes:

 • Trajtimet: Stomatologji e Përgjithshme, Stomatologji Pediatrike, Estetikë Dentare, Implante Dentare, Ortodonci, Proteza Dentare, Invisalign, Splints, etj.
 • financimi: ND
 • Puna me sigurimin: ND
 • Vizita e parë falas: Po
 • Vendndodhja: Rruga Duero 37, Villaviciosa de Odon (Madrid)
 • Contacto: 91 616 70 34
 • Web: https://clinicadentalelbosque.com

Si të zgjidhni një dentist të mirë?

Përpara se të zgjidhni qendrën ku do të kryeni kontrollet apo trajtimet dentare, pavarësisht nëse është në listën tonë apo jo, lexoni rekomandimet e mëposhtme.

Në to kemi përfshirë këshillën e një asistenti me më shumë se 15 vjet përvojë pune në një klinikë dhe rekomandimet dhe të dhënat me interes të publikuara nga Këshilli i Përgjithshëm i Kolegjeve të Stomatologëve dhe Stomatologëve të Spanjës.

Shëndeti juaj oral ia vlen t'i kushtoni shumë pesë minuta lexim që mund t'ju shpëtojë nga shumë telashe.

Dentist i kualifikuar

Gjëja e parë që duhet verifikuar është që ju do të diagnostikoheni dhe trajtoheni nga një stomatolog profesionist i cili i përket Kolegjit Zyrtar të Stomatologëve dhe Stomatologëve. Ky informacion mund të gjendet edhe nëpërmjet Shoqatave Zyrtare të zonës përkatëse në faqen e tyre të internetit ose duke telefonuar.

Specializimi

Edhe pse dentisti i përgjithshëm mund të trajtojë probleme të ndryshme orale dhe është perfekt për trajtime më bazë, në raste të tjera Këshillohet që të shkojmë te një dentist i specializuar. Aktualisht stomatologjia ka 9 Specialitete të njohura, cilat jane:

 • Odontologji e përgjithshme
 • endodoncia
 • Kirurgjia Orale dhe Maksilofaciale
 • Radiologjia Orale dhe Maksilofaciale
 • Ortodoncia
 • Prostodoncia
 • Stomatologji pediatrike
 • Periodontikë
 • Patologji Orale dhe Moksilofaciale

Opinionet e njohjes

Mendimi i familjes ose miqve Është një mënyrë e shkëlqyer për të marrë përvoja të sinqerta në lidhje me një klinikë dentare. Kur të vijë koha, mos zbuloni vetëm nëse kanë qenë të kënaqur me klinikën dhe pyesni të paktën aspektet e rëndësishme që kemi trajtuar në këtë artikull.

Vëmendje ndaj detajeve

Vizita e parë, falas në shumë klinika, është një rast i përsosur për të kontrolloni detajet e dorës së parë që do t'ju ndihmojnë dini nëse jeni përballë një ekipi profesionistësh të vërtetë të përkushtuar ndaj shëndetit të pacientit, si p.sh.

 • Ruajtja dhe Pastrimi i Objekteve
 • Kohëzgjatja e konsultës dhe afërsia e dentistit
 • Pyetësor për paraardhësit dhe problemet.
 • Kryerja e një provimi të plotë dhe shterues me gojë.
 • Shpjegime të hollësishme dhe të qarta me alternativa të ndryshme.
 • Informacion mbi komplikimet e mundshme të çdo trajtimi.

Çmimi i Trajtimit

Në përvojën tonë çmimi duhet të jetë faktori i fundit që duhet të keni parasysh kur zgjidhni dentistin tuaj. Megjithatë, në vitin 2014 Facua zbuloi dallime më të mëdha se 1000% në të njëjtin trajtim, ndaj ju këshillojmë jini të dyshimtë nëse çmimet janë tepër të lira, por gjithashtu nuk i lidhin çmimet e larta me cilësinë më të lartë.

Buxhete të qarta dhe garanci

Nëse pranoni një buxhet, ju rekomandojmë t'i kërkoni të gjitha kushtet e të njëjtit me shkrim, për të dhënat e gjithçkaje që përfshihet, mundësia që çmimi të rritet për shkak të ndonjë rrethane dhe garancitë e ofruara trajtimin e buxhetuar.

Lehtësirat e pagesës

Ka trajtime orale që mund të jenë shumë të shtrenjta dhe në ato raste vlerësohet që klinika dentare ofron lehtësirat e pagesës si financimi.

Në rast të përdorimit të saj, mos harroni lexoni kushtet e financimit Për të shmangur të papriturat, si interesi i lartë ose detyrimi për të paguar edhe nëse nuk e keni mbaruar trajtimin për arsye jashtë kontrollit tuaj, si për shembull mbyllja e klinikës.

Klinika Private ose Klinika e Markës ose Franchise

Një fakt i rëndësishëm dhe objektiv që mund t'ju ndihmojë të zgjidhni midis një klinike private ose një ekskluziviteti është se, sipas Këshillit të Stomatologëve Spanjollë, përafërsisht 50% e pretendimeve të regjistruar në kolegjet zyrtare stomatologjike i përkasin markave / ekskluziviteteve.

Ajo që është alarmante për të dhënat është se numri i qendrave të këtij lloji përbënte vetëm 4% të totalit në momentin e studimit dhe se Përqindja e ankesave rritej çdo vit, krahasuar me uljen e ankesave në klinikat private.

Edhe pse është një fakt për t'u marrë parasysh, krahasimi i saktë do të ishte nga numri i pacientëve dhe jo nga numri i qendrave, ndaj mos përjashtoni një ekskluzivitet dhe mbani parasysh pikat e tjera të rëndësishme që kemi parë.

A njihni një klinikë të mirë dentare? Ndani përvojën tuaj

Nëse jeni të kënaqur me klinikën tuaj të zakonshme dentare, do të donim që të linit komentin tuaj., mund të jetë një ndihmë e madhe për përdoruesit që kërkojnë një dentist në të njëjtën zonë. Edhe pse kemi bërë të gjitha përpjekjet tona për ta realizuar këtë artikull, jemi të sigurt se kontributet e lexuesve mund ta përmirësojnë atë. 🙂

Fuentes: Dentistët e Këshillit - doctoralia - Mjekët e lartë


Sa dëshironi të shpenzoni për ujitësin e dhëmbëve?

Ne ju tregojmë opsionet më të mira me buxhetin tuaj

50 €


* Lëvizni rrëshqitësin për të ndryshuar çmimin

Lini një koment

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: AB Internet
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.