Оригинални резервни делови за Waterpik

Ви препорачуваме секогаш да купувате оригинални резервни делови Ватерпик за да обезбедите перформанси и најдобри резултати во вашата орална хигиена. Марката има голем каталог на резервни делови како што се црева, резервоари, млазници, четки и многу повеќе.

до одржување на ефикасноста на вашиот waterpik препорачливо е да го направите промена на млазниците во периодите препорачани од производителот. Во секој дел ќе ги најдете сите информации за овие рокови.

РЕЗЕРВНИ ВОДНИ млазници

на стандардни и јазични усти се препорачува да се менуваат на секои шест месеци поради ризикот од акумулација на минерали од водата. Препорачливо е да се заменат останатите млазници на секои три месеци. со влошување на маториците.

JT-100E Стандардни млазници за наводнување
719 прегледи
JT-100E Стандардни млазници за наводнување
 • Комплети за стоматолошка нега WATERPIK
 • Комплет за детска нега за орална нега Жена
 • (0073950102018)

PP-100E Pik џебни млазници за пародонтални области
862 прегледи
PP-100E Pik џебни млазници за пародонтални области
 • Димензии: 7,9 x 17,2 x 1,5 cm
 • Содржи пакет
 • Наполнете го џебот со врвот пик.

PS-100E Специјална плочка за уста за импланти и коронки
57 прегледи
PS-100E Специјална плочка за уста за импланти и коронки
 • Комплети за стоматолошка нега WATERPIK
 • Комплет за детска нега за орална нега Жена
 • (1073950122350)

Патничка кутија TS-100E со млазници
7.054 прегледи
Патничка кутија TS-100E со млазници
 • Сет од 6 млазници за замена за наводнување на забите...
 • Почисти заби - конецот со вода е 50% ...
 • Отпорно пластично куќиште: усти во пластично куќиште...

JT-450E Замена на млазницата WP450
6.378 прегледи
JT-450E Замена на млазницата WP450
 • Димензии: 7,9 x 17,2 x 1,5 cm
 • Содржи пакет
 • Стандардно оптоварување со канила.

OD-100E Специјални ортодонтски усти
6.378 прегледи
OD-100E Специјални ортодонтски усти
 • Заменски отодонтски совети за Waterpik WP450 или WP100
 • Отстранете ја плочата од сите ортодонтски апарати
 • Содржи два совети кодирани во боја

TC-100E Лингвален наводнувач на устата
578 прегледи
TC-100E Лингвален наводнувач на устата
 • Совети за замена за чистење на јазикот за Waterpik WP ...
 • Елиминирајте ги бактериите кои предизвикуваат лош здив
 • Содржи два совети кодирани во боја

РЕЗЕРВНИ ЦРЕВА

Поради работа со вода под притисок и постојаното движење при употреба, Цревата се еден од елементите со најголем ризик од кршење. Добрата вест е што имаат резервни делови за да не мора да го менувате целиот уред.

Црево со рачка за Waterpik WP660
466 прегледи
Црево со рачка за Waterpik WP660
 • ✅ Заменливо црево / комплет за монтирање на рачка / замена ...
 • ✅ Стандарден комплет за поправка компатибилен со Waterpik...
 • ✅ Кога оригиналното црево / рачка е напукнато или ...

ЧЕТКИ ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Влакната на четката за заби се одвојуваат со употреба, губејќи ја ефективноста на чистењето. Брендот препорачува менување на главите на секои три месеци.

Продажба
SRRB сензорни глави за четки за заби
418 прегледи
SRRB сензорни глави за четки за заби
 • Напредниот дизајн на главата на четката го елиминира ...
 • Обезбедува ефикасно чистење и отстранување на наслаги за ...

Нано звучни глави за четкички за заби Waterpik
161 прегледи
Нано звучни глави за четкички за заби Waterpik
 • Најдобри производи за лична нега и здравје.

ДРУГИ ДОДАТОЦИ

Waterpik исто така има случаи, патни торби и резервоари меѓу неговите додатоци и резервни делови.

Таблети за избелување на орален наводнувач
188 прегледи
Таблети за избелување на орален наводнувач
 • Побели и посветли заби - отстранува 25% повеќе ...
 • Тешко достапни места - ги отстранува дамките од ...
 • Свеж вкус - освежителниот вкус на нане ја остава устата со ...

Wp100 ѕиден држач
3 прегледи
Wp100 ѕиден држач
 • Waterpik Ultra WP100 забен млазен држач за ѕид.
 • Се испорачува со приклучоци и завртки.
 • Висококвалитетно акрилно бело.

Футрола за Wp-450
95 прегледи
Футрола за Wp-450
 • hermitsell сосема нова торбичка за носење
 • EVA полу-цврста торбичка за носење iPega отпорна на вода
 • Дизајниран да одговара на Waterpik Waterflosser Бежичен ...

Патничка торба TP300 за Irrigator WP300
56 прегледи
Патничка торба TP300 за Irrigator WP300
 • Еластични ленти за складирање на додатоци
 • Има цврста рачка од материјал на капакот
 • Целосно патент капак

Waterpik Power Flosser FLW-220 ...
4.618 прегледи
Waterpik Power Flosser FLW-220 ...
 • Clínicamente probado tan eficaz como el hilo dental manual.

Waterpik Син резервоар за вода ...
3 прегледи
Waterpik Син резервоар за вода ...
 • Резервоар за замена за орален наводнувач Waterpik WP 100
 • Резервоар за небесно сина вода со капак
 • Капацитет: 600 ml

❤ ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ ВОДА ПИК

Waterpik WP 100 Ultra

Четка за заби Waterpik

❤ ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

- Дали неколку луѓе можат да користат ист наводнувач?

Сите членови на семејството можат да користат ист наводнувач. Секој корисник мора да ги користи своите писки, кои можат да бидат со различни бои за да се олесни идентификацијата.

- Како се менуваат млазниците?

Секој наводнувач има копче за ослободување на врвот и извлекување. Кога вметнувате нова млазница, мора да бидете сигурни дека таа не протекува.

- Како се чистат млазниците?

За да ги одржувате прскалките чисти, само треба да ги потопите во вода со оцет пет минути и потоа да ги исплакнете со топла вода.


Колку сакате да потрошите за наводнување на забите?

Ви ги прикажуваме најдобрите опции со вашиот буџет

50 €


* Поместете го лизгачот за да ја промените цената