воден пик wp 100

Waterpik WP 100 Ultra

Waterpik WP 100 Ultra е најпродаваниот стоматолошки наводнувач на брендот во Шпанија и можеби најмногу препорачан од стоматолозите во нашата земја. Иако е негов модел од средна класа, тој доаѓа целосно опремен и никого не разочарува со добрите перформанси. Таа е идеална опција доколку барате производ за ...

читај повеќе

воден пик wp 450

Waterpik WP-450 Cordless Plus Wireless

Ви го претставуваме Waterpik WP 450 Cordless Plus, најпродаваниот безжичен наводнувач од водечкиот бренд. Овој модел е одлично решение за бањи со ограничени простори или за продолжување на нашите патувања. Меѓу безжичните уреди што ги продава брендот, тој е најбалансиран и со најдобар сооднос на квалитет ...

читај повеќе

waterpik wp 660 забен наводнувач

Waterpik WP-660 Aquarius Professional

Waterpik Aquarius Professional е почетниот модел на најискусните орални наводнувачи на марката. Без сомнение, тој е еден од моделите со најдобра вредност за парите на пазарот. Овде ви кажуваме зошто и ќе откриете се што може да ви понуди за да го добиете најдоброто ...

читај повеќе

waterpik wp 70 класичен забен наводнувач

Класичен орален наводнувач Waterpik Wp 70

WP70 classic е наводнувач кој е меѓу најпродаваните кај нас иако долго време е на пазарот. Како влезен модел, можеби мислиме дека неговите карактеристики и опрема нема да бидат доволни, но ништо не може да биде подалеку од вистината.

waterpik wp900 комплетна нега наводнувач за заби со четка

Waterpik WP900 Целосна нега

Откријте ја гамата на waterpik две-во-едно со неговиот најпродаван уред, комплетната нега wp-900. Тоа е модел со наводнувач и четка за батерии Sensonic Professional Plus, совршена комбинација за да се добијат најдобри резултати во оралната хигиена дома. Доколку сакате да бидете чекор понапред во секојдневното одржување ...

читај повеќе

електрични четки за заби waterpik

Електрични Waterpik четки

Изберете ја четката Waterpik која најдобро одговара на вашите потреби и буџет. Марката има два модели, SR-3000 Sensonic и AT-50 Nano Sonic. Откријте ги тука најистакнатите карактеристики и најдобрата онлајн цена што можете да ја купите. Доколку имате наводнувач на брендот, тие можат да бидат идеално дополнување за ...

читај повеќе

waterpik резервни делови

Оригинални резервни делови за Waterpik

Ви препорачуваме секогаш да купувате оригинални резервни делови за Waterpik за да обезбедите работа и најдобри резултати во вашата орална хигиена. Марката има голем каталог на резервни делови како што се црева, резервоари, млазници, четки и многу повеќе. За да ја одржите ефективноста на вашиот waterpik, препорачливо е да ги менувате млазниците во временските рамки препорачани од ...

читај повеќе

waterpik wf-05eu белење на дентален наводнувач

Waterpik WF-05EU избелувач

Откријте го најновото од Water Pik за да ја добиете најдобрата орална хигиена и истовремено белење на забите. Со оваа технологија ќе постигнете поефикасно отстранување на остатоците од храна и бактерии, а истовремено ќе ги намалите непријатните забни дамки предизвикани од храна како кафе, чај или вино. Нивните капсули со ...

читај повеќе

Техничка служба Waterpik

Компанијата DENTAID е ексклузивен дистрибутер за брендот Water Pik во Шпанија и Андора. Тие се исто така задолжени за техничка служба и услуги на клиентите. Ако треба да го поправите вашиот забен наводнувач waterpik или четката за заби, контактирајте со нив преку е-поштата што се појавува на сликата. Ако вашиот уред е ...

читај повеќе