Waterpik WP-660 Aquarius Professional

Waterpik Aquarius Professional minangka model tingkat entri kanggo peralatan paling dhuwur ing merek karo pengalaman liyane ing irrigators lisan.

Tanpa mangu-mangu iku salah siji saka model karo nilai paling apik kanggo dhuwit ing pasar. Ing kene kita bakal ngandhani apa sebabe lan sampeyan bakal nemokake kabeh sing bisa ditawakake reresik lisan paling apik ing ngarep dhewe.

Fitur Unggulan Waterpik 660 Irrigator

Waterpik wp-660eu nggabungake teknologi merek paling anyar, kaya sing sampeyan deleng ing dhaptar ing ngisor iki. Tengen ing ngisor iki We nerangake keuntungan padha nyedhiyani sing paling penting kanggo kesehatan lisan.

  • 10 Tingkat Tekanan nganti 100 Psi
  • Sertifikasi ADA
  • 2 Fungsi: Cleaning lan Pulsed Massage
  • Timer
  • 7 Kepala Klebu
  • 360 Derajat Puter Tip
  • Tombol Kontrol Ngalahake
  • 650 ml reservoir
  • Indikator LED
  • Telung Werna Kasedhiya
  • Sumber daya karo 220 V
  • garansi 2 taun

Kaluwihan utama

  • Thanks kanggo tingkat tekanan sing beda iku adapts sampurna kanggo raos lan kabutuhan sembarang pangguna. Sampeyan bisa miwiti nggunakake ing tingkat ngisor ing kawitan lan munggah minangka gums nambah.
  • Teknologi modulasi pulsa anyar nyedhiyakake maksimal mbusak plak (mode Floss) lan stimulasi permen karet nambah sirkulasi (mode pijet hydropulse).
  • Timer ngidini kontrol reresik sing luwih gedhe, nglamar jet mung wektu sing tepat kanggo entuk asil sing apik lan ngoptimalake kapasitas tank.
  • Thanks kanggo indikator Led kita bakal ngerti kapan wae fungsi sing dipilih, reresik utawa pijet.
  • Hydropulsor iki sampurna kanggo pangguna, amarga kalebu kepala standar lan khusus kanggo macem-macem kabutuhan kayata ortodontik, implan, lsp ...
  • Sistem nozzle puteran nggampangake akses menyang kabeh area rongga lisan, entuk reresik luwih lengkap karo kurang gaweyan.
  • Gagang kasebut kalebu a tombol push sing ngijini kita kanggo ngontrol aliran jet, nyederhanakake panggunaan lan nggawe luwih nyaman.
  • Waterpik punika account karo pengalaman paling ing pribadi lan nduwe akeh paten lan wis entuk segel saka American Dental Association.
  • Jaminan sampeyan njamin kita free ndandani utawa panggantos kanggo 24 sasi amarga cacat manufaktur sing bisa kedadeyan.

Jinis lan Desain Irigator

WP 600 yaiku a irigasi meja sing bisa tuku ing telung werna, putih, biru utawa ireng, lan stands metu kanggo sawijining desain kompak lan modern.

Ing mburi tangki banyu ana a area panyimpenan kanggo 2 nozzles lan dimensi lan bobot piranti yaiku:

  • Dhuwur: 26 cm - Jembar: 12 cm - Dhuwur: 9,65 cm
  • Bobot: 0.66 Kg

Rega paling apik Waterpik WP 660

Irigasi lisan iki duwe rega sing disaranake udakara 90 euro, sanajan kene padha biasane duwe discounts saindhenging taun. Saiki, misale jek pilihan sing apik kanggo kita, amarga regane padha karo wp-100 lan fitur sing luwih apik.

Njaluk rega paling online sing bisa nemokake ing Spanyol, sampeyan mung kudu klik tombol iki lan nambah eseman karo salah siji saka hydropulsors paling apik ing wayahe.

Wigati: Deleng ing Prices ing werna beda, sampeyan bisa nyimpen akèh dhuwit

Mratelakake panemume lan Rega WP-660Eu
10.801 Ulasan
Mratelakake panemume lan Rega WP-660Eu
  • Untu sing luwih resik - irigasi dental 50% luwih efektif ...
  • Ngilangi plak dental - mbusak nganti 99,9% ...
  • Aman lan lembut - optimal kanggo sapa wae sing duwe ...

Spare Parts Klebu

Iki minangka aksesoris sampeyan bakal nampa karo tuku WP660 Aquarius Panjenengan. Nggawa kabeh sing perlu kanggo kesehatan lisan lengkap kanggo pangguna, lan sampeyan ora perlu apa-apa kanggo njaga untu resik lan sehat saben dina.

  • 3 Nozzles standar kanggo nggunakake langsung
  • 1 Corong khusus kanggo Ortodontik
  • 1 Plate Seeker Mouthpiece Implants Special
  • 1 Corong Pocket Pik Khusus kanggo Zona Periodontal
  • 1 Nozzle karo sirah sikat untu

Produk sing gegandhengan

Kepiye cara kerjane WP660?

Ing video iki sampeyan bisa ndeleng carane iku digunakake, apa luwih saka demo visual kanggo tenan ndeleng cara kerjane 🙂

FAQ

  • Apa nganggo baterei? Ora, kudu tetep disambungake kanggo operasi.
  • Apa mbusak tartar? Ora ana hydropulsor sing ngilangi skala, nanging ora nyegah skala.
  • Apa kudu digunakake sadurunge utawa sawise nyikat untu? Iki digunakake sawise nyikat, minangka pengganti floss dental.
  • Apa aku bisa nuduhake karo pangguna omah liyane? Mesthine, saben wong bisa nggunakake cangkem kanthi dering kanthi warna sing beda-beda.
  • Apa bisa digunakake karo mouthwash? Sampeyan bisa dilute mouthwash sethitik ing banyu.

Panemu lan Kesimpulan

waterpik wp 660 dental irrigator

Irigasi profesional WP-660 Aquarius yaiku salah sawijining irrigator dental paling apik ing pasar kanthi rega terjangkau. Peralatan sing apik, mode operasi lan dhukungan saka merek terkemuka njamin. Nilai kanggo dhuwit dhuwur banget lan sampeyan bakal entuk keuntungan gedhe kanthi nggunakake saben dina.

Yen sampeyan nggoleki piranti lengkap sing nyedhiyakake reresik paling apik lan ningkatake kesehatan lisan, sampeyan bakal kepenak banget. Iku becik kanggo wong sing duwe masalah gusi, kaya gingivitis, lan sampeyan bakal entuk nyuda inflamasi lan getihen saka wong-wong mau.

Mratelakake panemume para panuku

Model iki kanthi warna sing beda-beda minangka salah sawijining produk paling laris ing Amazon lan accumulates luwih saka 1000 reviews panuku. Kelas rata-rata biasane watara 4,4 lintang saka limang, kang nuduhake kepuasan umum saka pangguna.

Ing kene sampeyan bisa ndeleng sawetara testimoni, yen sampeyan pengin ndeleng kabeh klik tombol.

Waca review liyane ing Amazon

"Aku seneng yen dokter gigi nyaranake aku amarga pancen nylametake kesehatan gigi lan gusi. Aku nyaranake kanggo sapa wae. Siji-sijine sing aku ora seneng yaiku banyu sing nglumpukake ing ngisor iki."

"Aku seneng ngresiki lan mbusak lebu panganan. Untu krasa apik sawise digunakake. Ana kurva sinau supaya ora cipratan. Aku ora bakal tanpa Water-Pik maneh."

"Kanggo aku, lan aku yakin akeh liyane, flossing mesthi dadi tugas sing angel, mula sampeyan ora yakin manawa sampeyan nindakake kanthi bener. Sing diganti karo produk iki, saiki luwih gampang "

Tuku Waterpik WP-660EU

Apa sampeyan wis jelas manawa iki piranti sing sampeyan goleki kanggo ningkatake kesehatan lan kebersihan cangkeme? Akses saka kene menyang toko online kanthi macem-macem lan rega sing luwih apik:

Tuku Waterpik WP 660 EU
10.801 Ulasan
Tuku Waterpik WP 660 EU
  • Untu sing luwih resik - irigasi dental 50% luwih efektif ...
  • Ngilangi plak dental - mbusak nganti 99,9% ...
  • Aman lan lembut - optimal kanggo sapa wae sing duwe ...

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punika
Aggregate Rating
5 adhedhasar 5 votes
Brand Name
waterpik
Jeneng Product
WP-660

Pira sampeyan pengin mbuwang irigasi dental?

Kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik karo anggaran sampeyan

50 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

6 komentar babagan "Waterpik WP-660 Aquarius Professional"

    • Halo. Bisa dadi macem-macem alasan kayata bocor, macet utawa malah mesin rusak. Yen umure kurang saka rong taun, sambat menyang bakul lan yen luwih, hubungi layanan teknis. Data SAT ana ing situs web kita. salam

      jawaban
  1. Ing 14 Juni taun iki kita tuku model iki ing Amazon. Sawise telung sasi gagang wis rusak, sampeyan ora bisa sijine nozzles.
    Aku ora ngerti yen panggantos dijamin dening babar pisan nanging aku nggusah sampeyan kanggo menehi kula solusi
    Gracias

    jawaban
    • Hello Manuel. Yen sampeyan duwe invoice, jelas yen ana ing garansi. Hubungi Amazon sing mesthi bakal ngrampungake. salam

      jawaban
  2. Buenas tardes. Aku duwe WATERPIK WP-60E, motor dianggo banget nanging katup nang nangani ngendi selang nangani nggabung nyuwil, yen sampeyan bisa njaluk sampeyan bakal nindakake kula sih gedhe utawa marang kula ngendi kanggo njaluk iku. Matur nuwun.

    jawaban

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.