Waterpik WP 300 Traveler

Nawakake ing Waterpik WP 300 Traveler kanggo Black Friday

Wp-300 minangka model desktop sing dirancang kanggo pangguna lelungan sing ora pengin nglirwakake cangkeme nalika lagi adoh saka omah.

Kanthi premis kasebut, dheweke nggawe produk luwih kompak, kanthi fungsi penting lan kompatibilitas karo jaringan listrik saka macem-macem negara.

irrigator dental iki salah siji saka merek paling laris lan duwe apa sing perlu kanggo a kebersihan oral lengkap, sanajan piranti kasebut rada dhasar.

Tansah maca lan temokake kabeh rincian produk sing duwe ADA segel.

Fitur Utama Waterpik Traveler

Ing ngisor iki minangka fitur paling penting saka WP-300, sing bakal ngidini sampeyan njaga kesehatan gigi ing endi wae.

  • 3 Tingkat Tekanan nganti 80 Psi
  • 4 kepala klebu
  • 450 ml reservoir kompak
  • Operasi meneng
  • Kasus Transportasi
  • Sumber daya 100/240 VAC
  • ADA segel
  • Garansi 2 taun

Kaluwihan utama

  •  Regulasi daya telung tingkat ngidini nyetel kanggo kabutuhan pangguna, saéngga ngindhari rasa ora nyaman ing gusi.
  • Kepala sing dibangun ing macem-macem njamin reresik sing efektif sanajan kanggo pangguna sing nggunakake piranti utawa duwe implan dental
  • Operasi sing luwih tenang nyuda rasa ora nyaman nalika wong liya turu.
  • Tutup sing kalebu dirancang kanggo ngeterake piranti aman ing lelungan.
  • Bisa powered by dihubungake saka macem-macem negara, kanggo njupuk malah ing luar negeri.
  • ADA segel kita njamin efisiensi piranti lunak.

Desain Desktop Portable

WP 300 yaiku a irigasi meja sing bisa tuku putih, ireng utawa jambon. Sorotan desain kasebut yaiku ukuran cilik lan sampeyan bisa nandur modal simpenan kanggo njupuk papan panyimpenan kurang.

[lambang_dhaptar sampeyan = "ikon: mriksa" icon_color = "#40c203″]

  • Dhuwur: 12,27 cm - Jembar: 13,72 cm - Dhuwur: 11,18 cm
  • Bobot: 0,447 Kg

[/ su_list]

Rega paling apik Waterpik WP 300

Irrigator lisan iki duwe rega sing disaranake kira-kira 100 euro, sanajan kita bisa nemokake kanthi diskon gumantung ing musim. Iku produk karo rega cukup dhuwur ing hubungan kanggo specifications sawijining.

Temokake rega paling apik online sing bisa nemokake ing Spanyol, sampeyan mung kudu klik ing tombol.

Spare Parts Klebu

Iki minangka aksesoris sing bakal ditampa nalika tuku lelungan WP300. Nggawa apa sing adil lan perlu kanggo kebersihan lisan sing bener kanggo pangguna paling akeh.

Yen sampeyan ora bisa urip tanpa irigasi, iku kanca becik kanggo njaga untu lan gusi sehat ing njaba omah.

[lambang_dhaptar sampeyan = "ikon: mriksa" icon_color = "#40c203″]

  • 2 nozzles standar kanggo nggunakake langsung
  • 1 Mouthpiece Khusus kanggo Ortodontik
  • 1 Plate Seeker Mouthpiece Implants Special

[/ su_list]

Produk sing gegandhengan

Klik kanggo ndeleng analisis lengkap model-model iki sing bisa narik kawigaten sampeyan:

Kepiye cara kerja Travel Waterpik?

Isih ora ngerti carane nggunakake? Iku piranti sing dianggo persis padha karo liyane. Ing video iki sampeyan bisa ndeleng WP100 ing tumindak

FAQ

  • Apa ilang banyu yen dipateni? Biasane lebu sing isih ana ing selang metu
  • Apa spare parts lan aksesoris kasedhiya? Ya, suku cadang sing didol kayata muncung, tangki, selang utawa gasket
  • Apa nganggo baterei? Ora duwe baterei, kerjane dipasang ing jaringan listrik.

Panemu lan Kesimpulan

WP-300 Traveler Irrigator dimaksudaké kanggo nggampangake transportasi adoh saka omah lan mulane padha suda ukuran lan bobot ing biaya sawetara fitur lan nomer kepala kalebu.

Senadyan iki, iku isih produk efektif kanggo paling kedhaftar. Sampeyan uga kompatibel karo nozzles sing ora kasedhiya minangka standar, supaya kita bisa tuku sing kita perlu kanggo nggunakake luwih lengkap.

Yen sampeyan prihatin babagan kesehatan lisan lan pengin njaga a kebersihan lisan sing sampurna sanajan ing lelungan, yaiku model sing sampeyan butuhake. Efektivitas kanggo mbusak plak, lebu interdental lan bakteri wis kabukten, mula aja ragu-ragu tuku model iki utawa model liyane saka merek terkemuka.

Panuku Reviews

waterpik wp 300 traveler

Kepuasan pangguna meh satus persen, sing bisa diwaca ing Umpan balik saka luwih saka 150 panuku saka tombol iki.

Waca review liyane ing Amazon

"Iki luwih apik, luwih gampang lan luwih lengkap tinimbang flossing! Aku rumangsa kaya metu saka kantor dental sawise ngresiki! »

"Disaranake kanggo kula dening sedulur saka AS amarga aku wis nandhang macem-macem masalah dental. Aku tuku produk online sawetara minggu kepungkur lan wiwit nggunakake kanthi rutin. Masalah dental utamaku wis ilang. Mratelakake panemume, iku produk sing migunani banget kanggo mungkasi lan nyegah masalah dental sing asale saka partikel panganan sing nempel ing antarane untu lan / utawa gusi.

"Aku seneng karo irigasi banyu perjalanan cilik iki. Iki cilik, dirancang kanthi apik, lan jumlah banyu sing pas. Aku seneng banget tinimbang model sing nganggo baterei, sing luwih rumit lan mung tahan 7 wulan. Apik banget sampeyan duwe tas travel."

Tuku Waterpik WP 300 Traveler

Saka tombol iki, sampeyan bisa entuk model kanthi rega paling apik online lan nampa kanthi nyaman ing omah.

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikawerna abu-abu
Aggregate Rating
3 adhedhasar 5 votes
Brand Name
waterpik
Jeneng Product
WP-300

Pira sampeyan pengin mbuwang irigasi dental?

Kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik karo anggaran sampeyan

50 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

3 Komentar babagan «Waterpik WP 300 Traveler»

  1. Aku nimbang tuku irrigator waterpik lan aku seneng lelungan nanging ora jelas yen kompatibel karo sirah sikat.
    Maksudku, iki mung irigasi utawa bisa digunakake minangka sikat untu?
    Gracias

    jawaban
    • Sugeng enjing Angie. Model iki kompatibel karo nozzle sikat waterpik TB-100E, sanajan ora kalebu. Ing kasus apa wae, nozzles iki ora bisa digunakake kaya sikat listrik, amarga padha ngusir banyu ing wektu sing padha, sampeyan kudu mindhah kanthi manual amarga ora muter utawa kedher. Yen sampeyan pengin sikat lan irrigator, sampeyan kudu milih model kaya wl wp-900 utawa lisan b. salam

      jawaban

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.