Sikat Waterpik Listrik

Pilih sikat waterpik sing paling cocog karo kabutuhan lan budget sampeyan. Merek duwe rong model, SR-3000 Sensonic lan AT-50 Nano Sonic. Temokake ing kene fitur paling pinunjul lan paling rega online apa sampeyan bisa tuku. Yen sampeyan duwe irrigator merek, padha bisa dadi pelengkap becik kanggo kebersihan lisan lengkap.

Waterpik SF-02

Temokake sikat untu Waterpik SF-02. Thanks kanggo teknologi sonik generasi paling anyar, kacepetan sirah sing luwih dhuwur bisa digayuh. Kajaba iku, amarga desain karo bristles ekstra alus lan bunder, tekan wilayah sing angel digayuh ing antarane untu, mbusak plak kanthi alon-alon lan efektif.

Model iki nduweni a desain ergonomis lan kabeh aksesoris sing perlu kanggo njaluk sikat banget saben dina.

Fitur pinunjul:

  • 3050 Beat saben menit
  • Two regulator kacepetan ing nangani
  • Timer 2 menit kanthi interval 30 detik
  • Baterei sing bisa diisi ulang induktif
  • Indikator de carga
  • 3 Kepala Klebu
  • Garansi 2 taun

Price Brush Waterpik SF-02

Spare parts kalebu:

  • 3 sirah sikat untu
  • Kasus travel kanggo sikat
  • tutup sirah

Panuku Mratelakake panemume Waterpik Sensonic

"Aku nyoba merek sing beda lan kuciwa. Aku bali lan banjur tuku Waterpik SF-02 lan seneng banget. Aku seneng genggeman, stand pangisi daya, lan lampu LED kanggo level baterei. Muga-muga padha adol sikat ilat."

"Sikat untu paling apik. Aku mung wis mriksa sawise nem sasi lan kanggo pisanan ing gesang kawula, Aku pancen NO plakat! Malah dokter gigi ora percaya."

Waca review liyane ing Amazon

Waterpik WP-662EU Brush

Temokake sikat untu Waterpik WP-662EU ing rega irresistible. Model prasaja nanging efektif, kanthi desain kompak becik kanggo njupuk ngendi wae. Yen sampeyan nggoleki sikat untu listrik sing murah, fungsional lan praktis, waca.

Fitur pinunjul:

  • 1600 Beat saben menit
  • Desain ergonomis lan entheng
  • Baterei AAA sing bisa diganti
  • 1 Kepala kalebu
  • Garansi 2 taun

Harga Waterpik WP662 Kab

Spare Parts kalebu:

  • 1 sirah sikat untu
  • 1 Baterei Triple A

Mratelakake panemume Buyers Waterpik WP662

"Sikat untu sonik sing murah lan bisa diganti baterei iki cukup efektif nalika lembut ing gusi. Iku apik kanggo lelungan bisnis utawa preian amarga sampeyan ora kudu nggawa pangisi daya. Sirah sikat gampang diganti. »

"Aku seneng ukuran sing kompak, amarga pas karo wadhah sikat untu biasa lan cukup kuat kanggo ngresiki kanthi apik."

Waca review liyane ing Amazon

Sampeyan uga kasedhiya:


Pira sampeyan pengin mbuwang irigasi dental?

Kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik karo anggaran sampeyan

50 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega