Oral B Waterjet Irrigator

Ofertas en Irrigador Oral B Waterjet por Black Friday

We presents sampeyan liyane Irigasi Oral-B, sing dikembangake kanthi teknologi Braun. Babagan model Waterjet MD16, piranti prasaja nanging efisien sing stands metu kanggo rong jinis jet sawijining, siji normal lan siji khusus kanggo perawatan gusi sensitif.

Banjur kita nganalisa karakteristik utama lan regane, supaya sampeyan bisa ngevaluasi kaluwihan lan cacat lan mbandhingake karo produk sing padha ing merek sing padha utawa ing kompetisi. Gabung karo kita!

* Waterjet ora bisa didol maneh, nanging sampeyan bisa ngganti karo Oxyjet anyar.

Oral-B Waterjet MD16 Sorotan

Kanggo miwiti kita ninggalake sampeyan dhaftar karo fitur sing paling penting lan keuntungan sampeyan bakal entuk thanks kanggo spesifikasi:

  • 5 Tingkat Tekanan
  • Daya 18 W nyedhiyakake 51 PSI
  • 2 Jinis Jet: Jet Tunggal lan Multi Jet
  • 4 mouthpieces klebu
  • Tombol kontrol ing gagang
  • Tank banyu 600ml
  • Bolongan kanggo nyimpen kepala
  • Sumber daya karo colokan 220V
  • Wall Mount
  • Garansi 2 taun lan uji coba 30 dina

Kaluwihan utama

irigasi oral b waterjet

  • Kamungkinan nyetel 5 tingkat tekanan ngidini kita pindhah saka sing paling alus nganti sing paling kuat miturut kabutuhan, kang becik kanggo wong-wong sing ora menowo karo nggunakake irrigator ing.
  • Sanajan kekuwatan maksimal luwih murah tinimbang merek liyane, Oral-B wis njamin manawa dianjurake dening studi paling anyar kanggo entuk reresik efektif tanpa resiko.
  • Sawijining rong jet nggawe luwih Versatile wiwit ing monochorro dirancang kanggo mbusak lebu panganan lan njamin kebersihan lisan nalika multi-jet dianggo dening massaging lan ngrangsang kesehatan saka gums.
  • Tombol ing gagang ngidini kita ngontrol wayahe nalika aliran banyu diaktifake. nggampangake reresik lan ngirit banyu nalika digunakake.
  • Nozzles klebu ngakoni dadi digunakake nganti 4 anggota kulawarga, bisa tuku luwih kapisah.
  • Saliyane prentah babar pisan rong taun ana Uji coba 30 dina kanthi kemungkinan mbalekake yen ora gawe marem.

Jinis lan Desain Irigator

MD16 Waterjet Irrigator punika a model meja kompak, ing biru lan putih. Sanajan dheweke ora kalebu sing paling cilik iku salah siji saka sawetara hydropulsors sing kita bisa nyumerepi ing tembok, ngirit papan ing jedhing kita.

Ukuran sing tepat saka model iki yaiku:

  • Dhuwur: 18.5 cm - Jembar: 15 cm - Dhuwur: 16 cm
  • Bobot: 0.98 Kg

Rega Oral B Waterjet Perawatan Profesional

Rega normal Waterjet watara 75 euro, sanajan biasane didol karo diskon nganti 30 persen. Rega asli bisa uga rada dhuwur, amarga ing skala kasebut kita duwe piranti Waterpik sing luwih apik, nanging karo diskon iku pilihan apik.

Sanajan ana piranti sing luwih lengkap lan luwih murah, kita ngomong babagan merek kanthi pengalaman lan kualitas buktiaken. Sampeyan bisa tuku online kanthi rega paling murah ing pasar kanthi ngeklik kene:

Aksesoris kalebu karo Irrigator Oral iki

Ana sethithik sing kudu disorot ing bagean iki, amarga mung kalebu nozzle normal sing bisa digunakake kanggo sawetara pangguna utawa minangka spare parts kanggo kabèh taun nggunakake dening pangguna siji.

  • Set saka 4 nozzles

Produk sing gegandhengan

Pitakon Kerep:

  • Apa bisa digunakake ing baterei? Ora, kudu tetep disambungake kanggo operasi.
  • Apa mbusak tartar? Ora ana irrigator sing mbusak tartar, nanging nyegah pembentukan kasebut.
  • Apa kudu digunakake sadurunge utawa sawise sikat? Irrigator digunakake sawise nyikat, minangka pengganti flos dental.

Panemu lan Kesimpulan

Yen sampeyan pengin a irrigator tabletop prasaja nanging efektif saka merek kanthi pengalaman lan reputasi ing jagad kesehatan lisan iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik. Sanajan iki minangka model kanthi sawetara inovasi lan aksesoris, nduweni apa sing dibutuhake kanggo umume pangguna, malah kanggo sing duwe gusi sensitif.

Saiki iku mbokmenawa salah siji saka sawetara alternatif kanggo Waterpik kanggo wong-wong sing ora pengin merek sing ora dingerteni nanging ora butuh keuntungan sing kalebu merek terkemuka lan ngunggahake rega piranti kasebut kanthi signifikan.

Iku uga pilihan apik kanggo sing looking for model desktop nanging padha duwe sethitik papan ing jedhing, awit iku salah siji saka sawetara sing bisa Hung ing tembok.

Mratelakake panemume para panuku

Saka luwih saka 500 panemu manawa model iki duwe luwih saka 80% luwih saka 4 bintang, entuk rata-rata 4,4 saka 5 lintang.

Sanajan sawetara pangguna ngeluh babagan tekanan piranti sing sithik, nanging wong liya nganggep manawa level tekanan 4 lan 5 kuwat banget, mula kayane persepsi subyektif.

Ndhuwur aspek kasebut, misale jek para panuku dipercaya merek kasebut, amarga tetep ana ing antarane salah siji sing paling laris saka Amazon Spanyol.

Waca review liyane ing Amazon

Tuku Waterjet Oral B

Kene kita ninggalake tombol supaya sampeyan bisa tuku online ing rega paling apik lan karo pangiriman ngarep klebu.

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikawerna abu-abu
Aggregate Rating
5 adhedhasar 3 votes
Brand Name
Braun Oral-B
Jeneng Product
Waterjet

Pira sampeyan pengin mbuwang irigasi dental?

Kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik karo anggaran sampeyan

50 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.