Lacer Hydro Oral Irrigator

Nawakake ing Lacer Hidro Oral Irrigator dening Black Friday

We nampilake Lacer Hidro Oral Irrigator, hydropulsor saka merek Spanyol khusus ing kesehatan lisan.

A priori, model desktop iki nyatakake sawetara spek cukup lengkap, nanging misale jek ora kabeh menehi asil sing dikarepake.

Temokake kaluwihan lan kekurangane saka model iki, panemu pangguna sing wis nyoba lan ing ngendi tuku kanthi rega paling apik. Aja ilang rincian!

Perbandingan Model Paling Apik -> Irigasi Gigi

Fitur Fitur Lacer dental irrigator

Miturut merek dhewe, Hydro karo 6 kepala nggabungke ing sistem siji sikat paling apik, ing reresik interdental luwih lengkap lan pijet permen karet sing migunani.

Iki sawetara ciri, sanajan iku bener sing perusahaan Catalan ora kurban akeh informasi ing sawetara specifications penting, kayata meksa utawa kapasitas tank.

  • 7 tingkat tekanan
  • 6 kepala klebu
  • Teknologi hidrodinamika
  • Ngaso kontrol ing gagang
  • tank kapasitas dhuwur
  • Sumber daya 220 V
  • garansi 2 taun

Waca tawaran dina iki

Kaluwihan utama

lacer irrigator dental

  • Nganti 7 tingkat tekanan kanggo adaptasi karo kabutuhan pangguna sawayah-wayah.
  • Teknologi getaran hidrodinamik lan pulsasi banyu nambah efisiensi hidropulsor.
  • 5 jinis muncung kanggo saben kabutuhan: Irigasi, Massager Gum, Sikat, Reresik Lingual lan pembersih subgingiva.
  • Tombol ing gagang ngidini kita kanggo mungkasi aliran banyu ing sembarang wektu, nggampangake nggunakake piranti lan nyimpen banyu.

Harga Irigator Lacer Hydra Kab

Rega biasanipun saka Hydropulsor iki biasane watara 75 euro. Ing mratelakake panemume, iku rega sing rada dhuwur dibandhingake karo merek liyane kanthi fitur sing padha utawa luwih apik. Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng alternatif menarik karo sawetara sing paling dianjurake.

Entuk rega paling apik online sing bisa nemokake ing Spanyol, sampeyan mung kudu klik ing tombol.

Spare Parts Klebu

Iki kabeh aksesoris sing bakal ditampa nalika tuku model Hidra kanggo entuk reresik lisan sing efektif.

  • 1 nozzles standar kanggo nggunakake langsung
  • 1 Nozzle Reresik Subgingiva
  • 1 Nozzle Reresik Lingual
  • 1 Kepala Pijat Gusi
  • 2 Kepala nganggo sikat untu

Spare Parts kasedhiya

Lacer duweni a paket nozzle panggantos cukup diregani, sanajan nozzles ora bisa dituku dhewe.

Sanajan sampeyan ora nggunakake kabeh lan sampeyan mung kudu ngganti siji khusus, sampeyan kudu tuku kabeh.

Ora ditemokake produk

Produk liyane sing gegandhengan

Kaya sing wis kasebut, kanggo rega sing padha utawa murah sampeyan duwe iki alternatif sing katon luwih apik:

Pitakon Kerep:

Klik ing pitakonan kanggo njawab pitakonan paling umum babagan hydropulsors:

Panemu lan Kesimpulan

Sanajan irigasi lisan sing ditawakake katon efektif, miturut pendapat kita, ana pilihan sing luwih apik babagan kualitas lan rega.

Kanggo sing mbutuhake model tanpa sikat, Waterpik Wp-660eu minangka pilihan sing luwih apik, pemimpin undisputed lan karo prices padha.

Senajan padha wis klebu sirah rerumput, misale jek sing ora kurban asil apik banget. Kanggo sing pengin model 2 ing 1 iku akeh liyane dianjurake sawetara Irigasi Oral B, kanthi sikat listrik kualitas dhuwur khusus.

Rating pangguna

Rating rata-rata ing Amazon saka pangguna sing wis tuku hydropulsor Lacer yaiku 3,9 saka 5. Sanajan ora cathetan ala, ana piranti sing luwih apik tinimbang model merek Spanyol.

Sampeyan bisa maca komentar sing ditinggalake pangguna saka tombol iki.

Waca review liyane ing Amazon

Tuku Lacer Dental Irrigator

Apa sampeyan pengin njaluk piranti iki kanggo nambah kesehatan lisan lan nampa ing ngarep? Klik ing link iki

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikawerna abu-abu
Aggregate Rating
5 adhedhasar 3 votes
Brand Name
lacer
Jeneng Product
Hydro

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.