Philips Sonicare DiamondClean

Merk Philips yaiku pimpinan donya ing desain lan Pabrik sikat untu listrik, amarga lagi dimuat karo teknologi mutakhir kanggo njamin kesehatan lisan apik. Kaya mengkono model sikat Sonicare Diamond Clean HX9352 / 04, a piranti kuat sing janji bakal whiten untu lan njaga gusi sehat.

SAku pengin nganggo eseman mung sampurna lan mancorong lan seneng kebersihan lisan lengkap, banjur sampeyan kasengsem ing sikat untu listrik iki sing uga dimuat karo surprises penake.

Supaya sampeyan ngerti kanthi jero, sampeyan bakal ngerti apa pangguna mikir lan ngerti ngendi tuku ing rega pasar paling apikDisaranake sampeyan terus maca kiriman iki sing menehi informasi paling lengkap.

Fitur Unggulan Philips Diamond Clean

Philips njamin yen kanthi nggunakake sikat untu listrik tingkat dhuwur iki sampeyan bakal entuk karesikan lisan sing sampurna, kanthi gums sehat lan untu whiter ing wektu cendhak. Iki digayuh amarga sawetara fitur luar biasa sing dadi bagean saka Sonicare Diamond Clean HX9352 / 04 lan Kita langsung nuduhake sampeyan:

Teknologi sonik sing dipatenake Philips

Teknologi sonik Philips sing diterapake ing sikat iki adhedhasar motor 2W sing kuat sing ngasilake geter frekuensi dhuwur munggah 62.000 gerakan saben menit kang digabungake karo kacepetan gedhe, kanggo mbusak nganti 7 kaping liyane tondo pengeling eling dibandhingake karo sikat untu manual.

Teknologi iki ngidini reresik jero lan dinamis sing ndadekake gerakan cairan ing antarane untu uga ing garis gusi, mangkono mbusak kabeh impurities lan nambah kesehatan lisan saka pisanan nggunakake.

Featured Brush Fitur

HX9352 / 04 wis 5 mode sikat sing apik kanggo nyedhiyakake reresik lisan sing lengkap lan sampeyan bisa milih saka siji tutul tombol daya:

  • Mode resik: Cocog kanggo ngresiki untu saben dina, amarga gerakane resik banget ing antarane lan garis permen karet tanpa ngrusak.
  • Mode putih: Mbantu mbusak reregetan saka permukaan untu kanthi efisien.
  • Mode Polandia: Semir untune supaya mengkilat.
  • Mode Perawatan Gum: Nyedhiyani pijet sing lembut kanggo gusi supaya tetep sehat.
  • Mode sensitif: Luwih becik ngresiki untu lan gusi kanthi luwih alon.

Kajaba iku nduweni 2 fungsi timer, fungsi Smartimer, sing ngidini kanggo njupuk wektu brushing optimal miturut mode milih lan Iku ngandhani yen pungkasane wis teka. Lan ing tangan liyane wektu interval Quadpacer, kang nuduhake nalika ngganti kuadran nang tutuk sak proses, kanggo entuk brushing optimal

Sonicare DiamondClean Heads

Bulu sing dadi bagian saka sirah sikat iki wis dirancang khusus ing wangun berlian kanggo ndhukung teknologi sonik Philips. Iki amarga potongan berlian ngidini reresik enveloping saka untu ing kabeh sisih, nggayuh brushing jero.

Sows wis strictly dites kanggo njamin kinerja dhuwur lan umur dawa. Uga duwe sepasang bristles biru sing dadi putih minangka pratandha yen wis wayahe ngganti sirah.

Kajaba iku, nduweni susunan rada sudut sing becik kanggo nggayuh papan kasebut kanthi akses sing paling angel. Sirah kasebut gampang diganti lan cocog karo sikat untu listrik Philips kanthi teknologi. Klik Ing.

Pangan lan Otonomi

La Baterei Li-ion tahan suwe menehi piranti otonomi saka 84 menit supaya sampeyan bisa nyikat untu sak 3 minggu saurutan sadurunge sampeyan kudu ngisi daya baterei. Sing paling apik yaiku sanajan baterei duwe kapasitas sithik, rerumput ora kelangan daya brushing.

Babagan sistem loading, iku rampung praktis, prasaja lan migunani, wiwit pangisian daya dumadi kanthi induksi liwat kaca kristal utawa kasus travel. Pasangan basa iki disambungake menyang jaringan listrik lan tanggung jawab kanggo ngirim energi menyang baterei sikat listrik, liwat deteksi otomatis. Kasing lelungan disambungake liwat port USB mini supaya bisa ngisi sikat untu nganggo komputer utawa nganggo pangisi daya smartphone.

Lampu indikator baterei sing ana ing gagang sikat nuduhake tingkat pangisian daya nalika digunakake, yen lagi diisi daya utawa yen wis rampung kanthi nggunakake werna lan kelip-kelip sing beda-beda. 

Desain lan Konstruksi

Desain sikat untu iki mung spektakuler, minangka nggabungke ing siji Piece kemewahan, keanggunan, gamblang lan ndhuwur kabeh desain avant-garde sing njupuk brushing kanggo tingkat liyane saka gaya.

Kasedhiya ing 4 werna (putih, ireng, ungu lan jambon) rampung karo dering krom perak sing menehi kecanggihan gedhe.

Wis genggeman alus lan kuwat, amarga gagang desain kompak ditutupi karo bahan alus non-slip sing nyedhiyakake dhukungan gedhe lan ergonomis total. Ing tangan liyane, nangani diprodhuksi ing Piece siji kanggo bisa nyemplung ing banyu tanpa karusakan lan duwe cahya kanggo nyorot mode sikat sing dipilih.

Babagan desain dhasar pangisi daya, sing pisanan yaiku a kaca kristal sing lenggah ing basis krom elegan lan sing nggabungke banget uga karo sikat. Ing tangan liyane, ana kasus travel, kang murni kemewahan, amarga Iki menehi finish sing sampurna, penutupan magnetik lan resistensi sing apik.

Warranty

Philips kasedhiya kanggo pangguna a 2 taun babar pisan winates, sing bisa diakses yen ana cacat ing operasi lan produksi produk.

Rega Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Sikat iki bisa ditemokake ing pasar lan ing situs resmi Phillips kanthi rega antara 170 nganti 200 Euros, nanging yen sampeyan pengin entuk rega khusus lan ngirit dhuwit, klik link ing ngisor iki lan nikmati keuntungan saka reresik sonik.

Harga sikat Philips DiamondClean
1.813 Ulasan
Harga sikat Philips DiamondClean
  • Mbusak plak nganti 7 kaping luwih akeh tinimbang sikat untu ...
  • Nambah kesehatan gusi mung 2 minggu
  • Memutihkan untu nganti kaping pindho luwih dawa tinimbang sikat untu ...

Aksesoris Klebu karo Sikat Listrik

Kit kalebu gagang sikat untu, 2 kepala, pangisi daya cangkir kaca karo basa lan kasus travel karo port USB.

Kesimpulan lan Panemu HX9352

Sikat Diamond Clean HX9351 / 04 wis dirancang kanggo paling nuntut sing mbutuhake sikat sing kuat kanggo mbantu ningkatake kesehatan lisan lan uga njaluk piranti sing menehi kinerja optimal sajrone panggunaan. Sikat iki wis dadi salah sawijining sing paling laris lan wis taksiran apik dening sawijining pelanggan, amarga stands metu notabene saka sikat untu listrik liyane kanggo ciri, keuntungan lan asil nawakake.

Nanging kanggo menehi ide sing luwih apik babagan rating produk iki, ayo neliti kaluwihan lan kekurangane.

Kaluwihan

  • Mbusak plak nganti 7 kaping luwih akeh tinimbang sikat manual.
  • Whiten untu ing siji minggu nggunakake.
  • 5 mode sikat kasebut nggambarake reresik jero.
  • Otonomi nganti 3 minggu.
  • Kasus karo sistem pangisian daya
  • Reresik jero ngurus gusi.
  • Genggeman sing nyaman lan aman.
  • Desain lan rampung
  • Operasi bisu
  • Garansi 2 taun.
  • Kalebu sirah tambahan.

cacat

  • Rega
  • Piala Charger rapuh kanggo Falls
  • Rega Panggantos Heads

Ulasan pelanggan

Sikat iki wis dadi sensasi ing antarane pangguna, sing menehi rating dhuwur lan menehi saran apik babagan fungsi lan asil reresik sing ditawakake.

Ana atusan panemu sing nyebutake kenapa piranti iki wis dadi favorit para pelanggan sing paling nuntut. Sing paling disenengi pangguna yaiku entuk kesehatan lisan sing apik ing wektu sing cendhak. Apa sampeyan pengin ngerti apa sing wis diomongake babagan Diamond Clean? Klik ing link ing ngisor iki lan temokake.

Waca review liyane ing Amazon

FAQ

Deleng bagean pitakonan sing sering ditakoni iki lan rampungake keraguan sampeyan kanthi gampang lan cepet:

Suwene wektu kanggo ngisi baterei?: Kaping pisanan dianjurake kanggo ngisi 24 jam, banjur wektu ngisi daya dipotong setengah.

Suwene suwene 1 sirah?: Kira-kira 3 sasi, sawise wektu kasebut efisiensi bisa dikurangi.

Ngendi tuku Philips Sonicare DiamondClean

Sampeyan bisa tuku sikat iki ing macem-macem toko, nanging yen sampeyan pengin tuku sing pinter, aja ragu-ragu menyang Amazon.com; platform aman, sing bisa ngakses saka comfort saka ngarep, njupuk wektu kanggo maneh lan sing nawakake rega paling competitive ing pasar.

tuku sikat Philips Diamond Clean
1.813 Ulasan
tuku sikat Philips Diamond Clean
  • Mbusak plak nganti 7 kaping luwih akeh tinimbang sikat untu ...
  • Nambah kesehatan gusi mung 2 minggu
  • Memutihkan untu nganti kaping pindho luwih dawa tinimbang sikat untu ...

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikawerna abu-abu
Aggregate Rating
5 adhedhasar 1 votes
Brand Name
Philips
Jeneng Product
Sonicare Diamond Clean

Pira sampeyan pengin mbuwang irigasi dental?

Kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik karo anggaran sampeyan

50 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.