Oral B PRO 750

Kita menehi sampeyan sikat untu listrik Oral-B Pro 750 CrossAction, siji saka sikat untu elektronik paling laris ing negara kita. Gabung karo kita lan ngerteni kenapa kita ngadhepi salah sawijining piranti reresik dental sing paling dihargai dening pangguna.

Aja kantun review iki lan temokake karakteristik, rega, panemu para klien ... kabeh informasi sing perlu kanggo ngevaluasi kaluwihan lan cacat model iki saka pimpinan donya ing kebersihan lisan.

Fitur Oral B PRO 750

Iki minangka model listrik sing bisa diisi ulang sing gerakan 3D dinamis entuk reresik dental sing luwih efektif tinimbang sikat untu manual.

Ayo ndeleng carane dheweke nindakake!

Teknologi 3D

La Teknologi 3d nyedhiyakake gerakan sirah sing nawakake a oscillating, muter lan tumindak pulsating, entuk mbusak ing piring nganti 100% luwih saka sikat biasa.

Kanggo pembuangan saka fitur lan specifications, iku worth nyebutke sing wis frekuensi saka 20.000 osilasi lan 8.800 rotasi saben menit.

Fitur Featured

sikat iki nawakake unik mode sing disebut "Daily Cleaning", dituduhake kanggo kebersihan lengkap kanggo perawatan lisan saben dina.

Kanggo mbantu nyikat untu kanthi luwih efisien dilengkapi timer. Timer praktis lan migunani iki menehi tandha jeda singkat saben 30 detik kanggo nunjukake kanggo ngalih menyang area tutuk sabanjure. Ngaso maneh nuduhake yen reresik rong menit sing disaranake wis rampung.

Sikat Kepala

Ing paket sales, model iki nggabungake sirah "CrossAction", nanging kompatibel karo limang kepala liyane kanggo nawakake reresik dental sing nyukupi kabutuhan sing beda.

  • Bleach
  • sensitif
  • Perawatan gum
  • Reresik ilat
  • Reresik intensif

Aja lali yen Oral B lan dokter gigi nyaranake ngganti sirah sikat untu listrik saben 3 utawa 4 sasi, utawa nalika serat-serat wis rusak utawa diwarnai.

Pangan lan Otonomi

Model Braun iki nduweni a baterei sing bisa diisi ulang lan stand pangisi daya kontak.

Piranti bisa njupuk pangisian daya lengkap nganti 22 jam, lan ngidini nganti 7 dina otonomi nindakake 2 cleanings saben dina 2 menit saben.

Unit kasebut nduweni lampu ijo sing kedhip-kedhip nalika ngisi daya, lan tetep ajeg nalika diisi ulang kanthi lengkap.

Iku uga menehi tandha yen baterei wis entek karo lampu abang ing nangani sing sumunar kanggo nunjukaké sing kudu diisi.

Kanggo njupuk kauntungan saka kapasitas lengkap baterei lan entuk kinerja maksimum, lan ndawakake umur migunani, pabrikan nyaranake nguras lan ngisi baterei kanthi lengkap saben nem sasi, paling ora.

Desain lan Konstruksi

Babagan desain rerumput, Oral B ngandhani yen iku dirancang inspirasi dening instruments reresik dental profesional.

Logis awak sikat bisa udan kanggo wisuh tanpa masalah, nanging dianjurake supaya ora dicemplungake ing banyu supaya bisa ngrusak.

Warranty

Sikat Gigi Listrik Pro 750 CrossAction duwe garansi 2 taun. Ing wektu iki, pabrikan bakal ndandani, kanthi gratis, cacat apa wae amarga kesalahan materi utawa manufaktur.

Oral B PRO 750 CrossAction Price

Brush iki biasane biaya watara 35-40 euro, gumantung ing ngendi sampeyan pengin tuku. Yen sampeyan pengin tuku ing Internet, sampeyan bisa nemokake rega paling online kanthi ngeklik tombol ing ngisor iki.

Penawaran Oral B PRO 750
1 Ulasan
Penawaran Oral B PRO 750
  • ORAL-B Pro 750 Black Design Edition + Travel Case

Aksesoris kalebu

Paket iki kalebu awak sikat, sirah CrossAction, pangisi daya, tas travel lan buklet instruksi.

Kesimpulan lan Panemu

Produk sing dadi bintang ing review kita minangka salah sawijining sikat untu listrik paling laris ing Amazon. Oral B terus dadi perusahaan benchmark ing babagan higiene lisan prihatin, lan kualitas teknologi 3D saka seri PRO nduweni rating apik banget ing antarane pangguna.

Banjur kita maneh pros lan cons paling penting saka piranti iki:

Kaluwihan

  • Piranti sing prasaja lan efektif banget kanggo ngresiki dental
  • Kualitas bahan sing dhuwur
  • Regane apik kanggo dhuwit
  • Umur batere gedhe
  • Kalebu kasus kanggo nyimpen sikat

cacat

  • Pangisi daya ora pas ing kasus travel
  • Mung kalebu siji sirah
  • Butuh wektu suwe kanggo ngisi baterei

Ulasan pangguna

Oral-B 750 Pro wis diklumpukake reviews customer banget. Kanthi ngeklik tombol ing ngisor iki, sampeyan bisa maca luwih saka 1500 panemu wong sing wis tuku produk iki.

Assessment umum punika pinunjul lan luwih saka 90% pelanggan Dheweke wis ngetung kanthi cathetan 4 lan 5 saka 5. Apa maneh sing bisa dikandhakake?

Waca review liyane ing Amazon

FAQ

  • Apa model iki kalebu sensor tekanan?: No.
  • Apa normal yen dheweke ngadeg nalika nyikat?: Ya, iku ndadekake mikro mandeg kanggo nunjukaké owah-owahan ing area tutuk lan nalika dianjurake wektu brushing wis tekan.
  • Apa cocok kanggo wong sing nganggo ortodontik?: Bener, bisa digunakake kanggo wong sing duwe kawat gigi. Apa maneh, ana sirah khusus, "Ortho Care", sing digawe khusus kanggo pangguna kasebut.
  • Yen ora digunakake, apa disaranake supaya sikat ing papan pangisi daya?: Ora ana bedane yen sikat tetep ana ing pangkalane nalika ora digunakake, utawa ngeculake kanthi lengkap saben diisi.
  • Suwene kabel pangisi daya?: Iku ukurane 60 cm.

Ngendi tuku Oral-B PRO 750 CrossAction?

Yen sampeyan wis mutusake tuku OralB Pro 750 CrossAction ing toko online kanthi rega paling apik, klik ing tombol ing ngisor iki kanggo njupuk kauntungan saka tawaran paling.

Tuku Sikat
1 Ulasan
Tuku Sikat
  • ORAL-B Pro 750 Black Design Edition + Travel Case

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikawerna abu-abu
Aggregate Rating
5 adhedhasar 1 votes
Brand Name
Braun Oral-B
Jeneng Product
PRO 750

Pira sampeyan pengin mbuwang irigasi dental?

Kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik karo anggaran sampeyan

50 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.