Oral B PRO2 2500

Yen sampeyan pengin nambah karesikan lisan, sampeyan ora kudu kantun review Oral B PRO 2 2500 iki, siji saka sikat listrik paling laris lan dirating paling apik dening pangguna.

Temokake karo kita sikat untu sing apik banget iki: apa keuntungan, ciri, rega, pendapat ... kabeh ngerti kaluwihan lan cacat.

Oral B PRO 2 2500 Sorotan

Dibandhingake karo manual bisa ngilangi nganti 100% luwih akeh piring, lan ing 30 dina entuk gusi sehat.

Apa sampeyan pengin ngerti carane nindakake? Terus maca.

Teknologi 3D

Model Braun iki nduweni fitur Teknologi 3d sing nyedhiyakake sirah kanthi 3 gerakan reresik:

  • Gerakan rotary saka kiwa menyang tengen kanthi sudut 45 derajat.
  • Efek pulsating kanthi tumindak njero-metu.
  • Gerakan osilasi sing ngasilake efek reresik lateral.

Kajaba iku, sikat iki saka pimpinan jagad babagan kebersihan lisan entuk untu sing luwih putih wiwit dina. Ngilangi ing noda dangkal whitening untu liwat cangkir polishing sing ngemu ing odol nglamar ing ngendi perlu.

Fitur Featured

Model iki kalebu rong mode sikat, "Daily Cleaning" lan "Gum Care".  Babagan karakteristik teknis saben mode, fungsi reresik tekan 45.000 pulsasi lan 9.900 osilasi saben menit lan fungsi permen karet oscillates 7.400 kaping lan pulsa 33.000 kaping saben menit.

Kanggo mbantu nglindhungi gusi sing alus, nggabungake teknologi sensor tekanan. Iku slows mudhun kacepetan brushing lan menehi bebaya nalika ndeteksi sing brushing banget hard. Sinyal kasebut minangka lampu abang sing ana ing ndhuwur saklar.

Uga Nduwe timer profesional sing ngontrol manawa reresik lisan tahan wektu sing disaranake 2 menit. Sampeyan uga menehi tandha saben 30 detik kanggo ngganti area sikat lan kanthi mangkono entuk reresik sing seimbang ing saindhenging untu. Sinyal bebaya yaiku geter kanggo ngganti wilayah, lan 2 getaran nalika wektu sing disaranake wis tekan.

Kepala

Paket sale model iki fitur sirah CrossAction dibunderaké sing adaptasi kanggo saben waos. Entuk reresik sing luwih jero lan gusi sing luwih sehat dibandhingake sikat untu manual.

Oral-B nduweni a sawetara saka sudhut kepala kompatibel karo piranti iki:

  • CrossAction
  • Sensi Ultrathin
  • 3DPutih
  • Sensitif Resik
  • FlossAction
  • Precision Resik
  • TriZone
  • Tip Daya
  • Dual Clean
  • Ortho care

Spare parts iki yaiku dirancang kanthi saran saka dokter gigi kanggo entuk ciri khusus sing entuk Asil sing apik banget. Sampeyan bisa nemokake saka sirah kanggo reresik Ultra-alus karo filamen ekstra-apik, kanggo sirah karo serat kepekso kanggo reresik total antarane untu.

Pangan lan Otonomi

Sikat Gigi Listrik Pro 2 2500 bisa diisi ulang lan dilengkapi karo dukungan pengisian induksi kanggo nyambung menyang cahya.

Baterei mbutuhake 15 jam kanggo ngisi lan ngirim kanthi lengkap luwih saka 2 minggu otonomi, nggunakake kaping pindho dina, 2 menit saben wektu.

Unit uga wis bebaya ing wangun lampu abang sing urip nalika daya kurang.

Desain lan Konstruksi

Desain sikat iki nduweni estetika sing elegan ireng lan putih karo genggeman non-slip apik.

Awake digawe ing potongan sing disegel kanggo nindakake anti banyu, nanging pabrikan ora nyaranake nyemplungake unit ing banyu.

Warranty

Piranti iki, kaya kabeh sikat untu listrik Oral B duwe garansi 2 taun. Ing wektu iki, pabrikan bakal ndandani, kanthi gratis, kabeh cacat sing kedadeyan saka kesalahan manufaktur.

Uga, yen sampeyan ndhaftar ing website saka merek Kanthi sikat anyar sampeyan entuk garansi setaun maneh. Tegese, total garansi 3 taun.

Rega Sikat Gigi Listrik Oral-B PRO 2 2500

Sikat untu listrik iki regane antara 35-45 euro gumantung ing ngendi sampeyan tuku. Yen sampeyan pengin golek rega paling online, klik tombol ing ngisor iki kanggo ngakses toko online paling gedhe.

Penawaran Oral B Pro 2 2500
213 Ulasan
Penawaran Oral B Pro 2 2500
  • Gerakan teknologi Oral-B 3D: kepala ...
  • Nglindhungi gusi sensitif sampeyan: sensor tekanan gusi...
  • Saka dina 1: Alon-alon whitens untu saka ...

Aksesoris kalebu

Paket penjualan kalebu awak sikat, pangkalan pangisi daya, kepala pengganti, tas travel lan manual instruksi.

Kesimpulan lan Panemu

Protagonis analisis kita Iki minangka sikat untu listrik kanthi dodolan paling akeh ing Amazon, lan kanthi rating pangguna sing mbatesi keunggulan.. Sithik bisa ditambahake. Kanggo alasan, Oral B terus dadi merek pertama babagan kebersihan lisan ing Spanyol.

Saiki kita ndeleng pro lan kontra utama:

Kaluwihan

  • Hubungan sing apik banget antarane kualitas lan rega
  • Reresik jero
  • Otonomi gedhe saka baterei lithium tanpa efek memori
  • Loro mode reresik
  • Macem-macem Spare Parts kasedhiya
  • Sensor tekanan
  • Kasus travel

cacat

  • Kalebu sirah siji
  • Butuh akeh jam kanggo mbukak

Ulasan pangguna

Sikat untu iki nduweni evaluasi pangguna sing luar biasa, amarga ana sing paling laris ing Amazon. Yen sampeyan ngeklik tombol ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa maca meh sewu panemu para pelanggan sing wis tuku.

Waca review liyane ing Amazon

FAQ

1.-Apa bedane karo Oral B Pro 2000 ?: Pro 2500 Sejatine nganyari kanggo 2000 karo fitur padha lan mode reresik. Bentenipun utama dumunung ing baterei, kang ing model 2000 NiMH, nalika model 2500 wis baterei Li-Ion generasi paling anyar, saliyane kanggo kalebu kasus travel.

2.-Apa baterei bisa diganti?: Baterei ora bisa diganti amarga disegel supaya anti banyu.

3.-Apa kudu digunakake sadurunge loading pisanan?: Pabrikan nyaranake ngisi daya lengkap sadurunge nggunakake pisanan.

3.-Apa sikat iki kompatibel karo sirah Sonic?: Ora, kabeh sirah Oral B kompatibel karo kabeh sikat untu listrik saka merek sing padha kajaba kekuwatan CrossAction, kepala Sonic lan Pulsonic.

5.-Bocah bisa nggunakake?: Ora dianjurake kanggo bocah-bocah ing umur 14 taun amarga kuat banget kanggo pangembangan untu bocah. Model Oral-B Junior kasedhiya kanggo bocah sing umure luwih saka 6 taun.

6.-Apa disaranake ninggalake pangkalan sing disambungake menyang saiki kanthi permanen?: Iku indifferent. Papan pangisi daya bisa terus-terusan disambungake menyang arus, nanging kudu digatekake manawa pabrikan menehi saran supaya rerumput dibuwang paling ora sapisan saben 6 wulan.

Where tuku Oral-B PRO 2 2500 Brush?

Yen sampeyan wis mutusaké kanggo nemokake tingkat ndhuwur ing kebersihan oral karo produk iki, klik tombol kanggo nemokake tawaran online paling apik kanggo sikat iki.

Tuku Oral B Pro 2500
213 Ulasan
Tuku Oral B Pro 2500
  • Gerakan teknologi Oral-B 3D: kepala ...
  • Nglindhungi gusi sensitif sampeyan: sensor tekanan gusi...
  • Saka dina 1: Alon-alon whitens untu saka ...

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punika
Aggregate Rating
5 adhedhasar 2 votes
Brand Name
Braun Oral-B
Jeneng Product
PRO2 2500

Pira sampeyan pengin mbuwang irigasi dental?

Kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik karo anggaran sampeyan

50 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.