Sikat Gigi Xiaomi Kab

Nawakake ing Xiaomi Toothbrush dening Black Friday

Xiaomi terus nggawe ceruk ing antarane merek teknologi pisanan ing saindenging jagad, lan kanggo pasar kesehatan dental nyedhiyakake Xiaomi MI Electric Toothbrush. Un sikat untu listrik sonic sing kalebu paling laris ing negara kita.

Yen sampeyan wis mutusake kanggo nuduhake eseman sing paling apik, nanging sampeyan isih ora yakin sikat untu listrik sing kudu dituku, aja kantun review sing wis disiapake kanggo sampeyan model Xiaomi MI.

Gabung lan temokake karo kita keuntungan saka ciri utama, panemu, rega, ngendi tuku ... kabeh sing perlu supaya sampeyan bisa netepake pros lan cons saka sikat untu Xiaomi MI.

Fitur Unggulan Xiaomi Sikat Gigi

Xiaomi nawakake sikat untu minangka piranti sing efisien banget sing entuk reresik sing luwih tliti, luwih tepat, luwih pinter lan luwih sehat. Ayo ndeleng apa adhedhasar kanggo negesake iki.

Teknologi Sonic

Sikat untu listrik iki nduweni a motorik sonik levitasi magnetik kang entuk geter frekuensi dhuwur luwih saka 30000 kaping saben menit lan kacepetan rotasi 230 gf / cm.

Apa tegese piranti iki ngirimake energi sing diprodhuksi dening getaran kanthi langsung lan luwih irit menyang sirah sikat. Mangkono, reresik pepek antarane untu wis ngrambah, njabut persentasi luwih saka tondo pengeling eling.

Fitur Featured

Nawakake sikat untu pinter Xiaomi telung mode sikat kanggo adaptasi karo kabutuhan saben pangguna:

  • Mode standar
  • Mode Gamelan
  • Mode Kustom

Mode khusus ngidini sampeyan nyetel wektu sikat, intensitas lan fungsi liyane kanggo adaptasi karo karakteristik reresik saben wong.

Salajengipun, Mi Xiaomi Electric Toothbrush bisa nyambung liwat bluetooth karo aplikasi Mi Home kanggo mbantu ngawasi kesehatan gigi. Kanthi app, reresik sing luwih efisien bisa digayuh kanthi ndeleng data sing dicathet, kayata durasi saben brushing, lumahing lisan ditutupi lan uniformity saben reresik.

Wis sistem tliti dhuwur sing ndeteksi posisi rerumput lan mbedakake antarane 6 wilayah tutuk beda. Piranti pinter iki ngelingi wektu sikat sing digunakake ing saben wilayah, lan uga menehi tandha saben 30 detik kanggo ngganti posisi.

Pungkasan, nduweni indikator daya, sing uga sinyal nalika sambungan bluetooth bisa digunakake.

Kepala

Sikat untu listrik Xiaomi Mi nduweni a logam cilik-free lan anti-karat sirah dhuwur-Kapadhetan.

Bulu sirah wis disetel panas. Lan amarga ora ana bagean logam kaya ing sirah liyane, ora ana kamungkinan saka rereget kang kepepet, utawa sembarang jenis karat katon. Mulane, kita duwe sikat sing luwih sehat.

Ukara kang digunakake yaiku filamen kualitas dhuwur digawe dening omah DuPont. Dheweke nggunakake teknologi StaClean, sing menehi serat kasebut menyang proses polishing bristles bunder lan alus.

Uga, mbandhingake sirah sikat MI Xiaomi karo kepala liyane saka permukaan sing padha, entuk Kapadhetan nganti 40% luwih kanthi filamen berteknologi tinggi.

Pangan lan Otonomi

Sikat untu listrik Xiaomi MI nduweni a Baterei 700mAh sing bisa nganti 18 dina. Iku digawe saka lithium, kang Nyedhiyakake umur layanan sing dawa lan uga ora kelangan kapasitas kanthi wektu lan panggunaan.

Aplikasi uga nuduhake tingkat pangisian daya baterei, sing ngalangi sampeyan dumadakan nemokake dhewe tanpa sikat.

Sikat kasebut nduweni a Basis pangisian daya induksi sing ndeteksi kanthi otomatis nalika piranti kasebut ana kanggo nerusake loading. Uga duwe sistem keamanan sing nyegah overheating sengaja nalika sampeyan ndeleng obyek manca ing pangkalan.

Pangisi daya iki nduweni a Sambungan USB universal kanggo ngisi daya karo akeh piranti kayata komputer utawa pangisi daya portabel.

Desain lan Konstruksi

Desain sikat untu listrik iki nduweni estetika sing resik lan prasaja, kanthi permukaan putih matte sing menehi a tekstur apik lan grip non-slip.

Awak sikat dibentuk kanthi nggunakake proses injeksi pirang-pirang sing nawakake piranti tanpa sendi, kaya pangkalan pangisi daya, nyedhiyakake Kelas IPX7 tahan banyu.

Standar IPX7 tegese piranti kasebut bisa kanthi aman dicelupake ing banyu suwene 30 menit nganti ambane maksimal 1 meter. Nanging, ora dianjurake kanggo nggunakake ing padusan, amarga uap saka banyu panas bisa nembus awak sikat.

Tombol daya sikat untu Xiaomi MI digawe ing siji Piece saka silikon anti banyu lan jointless, sing ngalangi residu odhol saka adhering.

Babagan desain stand pangisi daya, uga nduweni desain sing resik lan prasaja. Kajaba iku, ngidini sampeyan nyelehake sikat ing 3 posisi sing beda kanggo nggampangake panggunaan. Sanajan sampeyan ora netepake kanthi bener, rerumput bakal kanthi otomatis posisi dhewe bener kanggo loading.

Pungkasan, sikat Xiaomi MI duwe a ring werna diijolke kanggo bisa mbedakake siji saka saben wong lan ngindhari kebingungan.

Warranty

Kita ndeleng kabar garansi resmi merek Xiaomi sing bisa ditemokake ing situs web resmi:

Babar pisan tahan lan diwenehi kanggo rong (2) taun kanggo unit utama, enem (6) sasi kanggo baterei lan pangisi daya Originally rangkep karo prodhuk.

Harga Brush Xiaomi Kab

Sikat untu listrik MI regane udakara 30 euro. Ing situs web resmi sampeyan bisa nemokake kanthi rega sing disaranake 29,99 euro, nanging yen sampeyan pengin ngirit sawetara euro, klik ing tombol ing ngisor iki, ngendi sampeyan bisa ndeleng rega paling online kanggo piranti iki.

Kanthi diskon
Daftar Harga Sikat Gigi Elektrik Xiaomi Mi Kab
3 Ulasan
Daftar Harga Sikat Gigi Elektrik Xiaomi Mi Kab
  • Sikat untu listrik paling profesional. bulus,...
  • Bulu kasebut yaiku kabel DuPont Staclean Brush. resik...
  • sirah sikat ultra-fine 4mm. Ukuran nyaman...

Aksesoris kalebu

Kalebu gagang sikat, sirah, pangisi daya karo terminal USB, dering warna, tutup sirah antibakteri, lan buklet instruksi pangguna.

Kesimpulan lan Panemu

Kita ngadhepi salah sawijining sikat listrik teknologi sonik paling laris ing Amazon lan paling apik dirating dening para panuku. Macem-macem fitur sing ditawakake piranti pinter iki wis diselehake ing antarane merek kesehatan gigi paling dhuwur.

Ayo ndeleng ing ngisor iki Pros lan cons utama sikat untu Xiaomi Mi.

Kaluwihan

  • Regane gedhe kanggo rega kasebut.
  • Entuk reresik sing luwih jero lan luwih cerdas amarga ana hubungane karo aplikasi kasebut.
  • Iku luwih alus lan kurang abrasive kanggo untu untu.
  • Ngatur kanthi lengkap thanks kanggo 3 mode operasi.
  • Sirah luwih sehat lan luwih efisien.
  • Baterei menehi otonomi sing apik, tahan nganti 18 dina.
  • Awak sikat siji-potong luwih resik lan luwih anti banyu.

cacat

  • Wis sawetara masalah sinkronisasi karo app.
  • Kepala panggantos luwih larang dibandhingake sikat listrik liyane.
  • Manual instruksi kasedhiya ing basa Inggris.
  • Ora nggawa adaptor daya.
  • Ora duwe Sensor Tekanan

Ulasan pangguna

Piranti iki nduweni resepsi sing apik banget ing antarane konsumen. Yen sampeyan ngeklik tombol sing ana ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake luwih saka satus panemu saka para panuku, lan saran sakabèhé apik banget.

Meh 90% pangguna sing wis tuku lan menehi rating produk iki ing Amazon, Dheweke wis ngetung lintang 4 lan 5, entuk biji rata-rata sing luar biasa.

Waca review liyane ing Amazon

FAQ

Ayo goleki pitakonan sing paling sering ditakoni saka konsumen babagan sikat untu listrik iki:

  • APP ing basa apa?: Ing Spanyol
  • Suwene sampeyan kudu ngisi baterei?: Lingkungan sekitar 12 jam saka awal
  • Apa normal yen aku duwe potongan mikro nalika nyikat?: Ya, iku sinyal wektu kanggo ngganti zona.
  • Apa mung kalebu sirah?: Cukup nggawa siji sing tahan kira-kira 90 dina lan app ngandhani kapan kudu ngganti.
  • Napa aku duwe sikat sing disambung menyang Smartphone nanging APP ora ngerteni?: Sampeyan kudu duwe GPS Aktif
  • Suwene suwene baterei kanthi diisi ulang lengkap ?: Kanthi nggunakake normal 2/3 kaping dina baterei punika minggu.

Ing endi tuku Sikat Gigi Listrik Xiaomi Mi?

Yen sampeyan pengin tuku sikat untu listrik Xiaomi MI kanthi rega paling apik, Klik ing tombol ing ngisor iki kanggo pindhah menyang Amazon ngendi sampeyan bisa nggawe tuku karo jaminan lengkap.

Kanthi diskon
Tuku Xiaomi Brushes
3 Ulasan
Tuku Xiaomi Brushes
  • Sikat untu listrik paling profesional. bulus,...
  • Bulu kasebut yaiku kabel DuPont Staclean Brush. resik...
  • sirah sikat ultra-fine 4mm. Ukuran nyaman...
Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikawerna abu-abu
Aggregate Rating
5 adhedhasar 5 votes
Brand Name
Xiaomi
Jeneng Product
Sikat Gigi Listrikku

Pira sampeyan pengin mbuwang irigasi dental?

Kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik karo anggaran sampeyan

50 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.