Kebijakan cookie

Cookie minangka file sing diundhuh menyang komputer nalika sampeyan ngakses kaca web tartamtu. Cookie ngidini kaca web, ing antarane liyane, kanggo nyimpen lan njupuk informasi babagan kabiasaan browsing pangguna utawa peralatan lan, gumantung saka informasi sing ngemot lan cara nggunakake peralatan kasebut, bisa digunakake kanggo ngenali pangguna.

Browser pangguna ngelingake cookie ing hard disk mung sajrone sesi saiki, ngenggoni papan memori minimal lan ora mbebayani komputer. Cookie ora ngemot informasi pribadhi khusus, lan umume kabeh wis ilang saka hard drive ing pungkasan sesi browser (sing diarani cookie sesi).

Umume browser nampi cookie minangka standar lan, kanthi mandhiri, ngidini utawa nyegah cookie sementara utawa dielingake ing setelan keamanan.

Tanpa idin sing nyata - kanthi ngaktifake cookie ing browser sampeyan - Irrigadordental.pro ora bakal nyambungake ing cookie data sing disimpen karo data pribadhi sing diwenehake nalika registrasi utawa tuku.

Apa jinis cookie sing digunakake ing situs web iki?

  • Cookies teknis: Iki sing ngidini pangguna navigasi liwat kaca web, platform utawa aplikasi lan nggunakake macem-macem opsi utawa layanan sing ana ing kono, kayata, kayata, ngontrol lalu lintas lan komunikasi data, ngenali sesi, ngakses bagean sing diwatesi akses, elinga elemen sing nggawe pesanan, nindakake proses tuku pesenan, njaluk registrasi utawa partisipasi ing sawijining acara, gunakake elemen keamanan nalika browsing, nyimpen konten kanggo nyebarake video utawa muni utawa nuduhake konten liwat jaringan sosial .
  • Cookie pribadi: Iki sing ngidini pangguna ngakses layanan kanthi sawetara ciri umum sing wis ditemtokake adhedhasar sawetara kriteria ing terminal pangguna, kayata basa, jinis browser sing diakses layanan kasebut, konfigurasi regional saka ngendi sampeyan ngakses layanan lsp.
  • Cookie analisis: Iki minangka sing dianggep apik dening kita utawa pihak katelu, ngidini kita ngitung jumlah pangguna lan kanthi mangkono nindakake pangukuran statistik lan analisa panggunaan sing ditindakake pangguna kanggo layanan sing ditawakake. Kanggo iki, browsing sampeyan ing situs web kita dianalisis supaya bisa nambah tawaran produk utawa layanan sing ditawakake.
  • Cookie pariwara: Iku sing, uga dianggep dening kita utawa dening pihak katelu, ngidini kita kanggo ngatur ing cara paling efisien bisa tawaran saka spasi iklan ing website, nyesuekake isi iklan kanggo isi layanan sing dijaluk. utawa kanggo nggunakake digawe saka situs web kita. Kanggo iki, kita bisa nganalisa kabiasaan browsing sampeyan ing Internet lan bisa nuduhake pariwara sing ana gandhengane karo profil browsing sampeyan.
  • Cookie iklan prilaku: Yaiku sing ngidini manajemen, kanthi cara sing paling efisien, saka ruang pariwara sing, yen cocog, editor kalebu ing kaca web, aplikasi utawa platform sing diwenehake layanan sing dijaluk. Cookie kasebut nyimpen informasi babagan tumindake pangguna sing dipikolehi liwat pengamatan terus babagan kebiasaan browsing, sing ngidini pangembangan profil tartamtu kanggo nampilake pariwara adhedhasar.
  • Cookies pihak katelu: Situs web IrrigadorDental.Pro bisa nggunakake layanan pihak katelu sing, atas jenenge Google, bakal ngumpulake informasi kanggo tujuan statistik, babagan panggunaan Situs dening pangguna lan kanggo nyedhiyakake layanan liyane sing ana gandhengane karo kegiatan Situs web lan layanan Internet liyane.

Utamane, situs web iki nggunakake Google Analytics, layanan analytics web sing disedhiyakake dening Google, Inc. domisili ing Amerika Serikat kanthi kantor pusat ing 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043. Kanggo nyedhiyakake layanan kasebut, dheweke nggunakake Cookie sing ngumpulake informasi. , kalebu alamat IP pangguna, sing bakal dikirim, diproses lan disimpen dening Google ing syarat-syarat sing ditemtokake ing situs web Google.com. Kalebu kemungkinan transmisi informasi kasebut menyang pihak katelu amarga ana syarat legal utawa nalika pihak katelu ngolah informasi kasebut atas jenenge Google.

Pangguna kanthi tegas nampa, kanthi nggunakake Situs iki, perawatan informasi sing diklumpukake kanthi cara lan kanggo tujuan kasebut. Lan uga ngakoni ngerti kamungkinan nolak perawatan data utawa informasi kasebut kanthi nolak panggunaan Cookie kanthi milih setelan sing cocog kanggo tujuan kasebut ing browser sampeyan. Sanajan pilihan iki kanggo mblokir Cookie ing browser sampeyan bisa uga ora ngidini sampeyan nggunakake kabeh fungsi situs web kanthi lengkap.

Sampeyan bisa ngidini, mblokir utawa mbusak cookie sing diinstal ing komputer kanthi ngatur pilihan browser sing diinstal ing komputer:

Chrome

Explorer

Firefox

safari

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan cookie iki, sampeyan bisa hubungi Irrigadordental.pro ing bagean kontak