Cyber ​​Senin

Ofertas en Cyber Monday por Black Friday

Apa sampeyan tau menehi rega ing cangkeme? Bebener iku karo dheweke sampeyan Feed, ing Kajaba iku, apik kesehatan oral Iki uga ngganggu aspek kesehatan lan estetika liyane. Yen sampeyan pengin tuku irrigator dental sing apik kanggo njaga untu lan gusi sehat, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka tawaran Cyber ​​​​Monday kanggo entuk.

Mangkono sampeyan bakal duwe alat kanggo njaga cangkeme sehat, sampeyan bakal ngirit dhuwit ing tuku lan, sing luwih penting, sampeyan bakal bisa ngindhari investasi ekonomi sing gedhe banget ing dokter gigi nalika ana sing salah, sing ora nyenengake ing jaman saiki ...

Cyber ​​​​Monday nawakake irrigator dental

Cyber ​​​​Monday nawakake sikat untu

Merek Perawatan Oral Nawakake Penawaran Cyber ​​Monday

Pungkasan, sampeyan bisa nemokake pilihan apik saka merek lan model kanthi diskon sing signifikan kanggo Cyber ​​​​Monday. Ing antarane kabeh, kita kudu nyorot:

Lisan-B

Iki minangka perusahaan Amerika sing diduweni dening Procter & Gamble. Raksasa sing darmabakti kanggo kesehatan lisan lan pimpinan jagad amarga asil sikat, irrigator, pasta gigi, lsp. Kabeh berorientasi kanggo kesehatan lan kebersihan dental lan pengalaman pirang-pirang taun kanggo entuk asil sing paling apik.

waterpik

Alternatif sing apik kanggo sing sadurunge, kanthi pangenalan ing saindenging jagad kanggo teknologi lan inovasi, kualitas lan kinerja. Merek iki minangka salah sawijining sing paling apik babagan irigasi dental lan produk liyane kanggo perawatan tutuk.

Philips

Perusahaan teknologi Eropa minangka salah sawijining pimpinan jagad babagan teknologi. Sing sawetara ngerti yaiku uga ana ing sektor kesehatan, amarga nyedhiyakake mesin lan piranti menyang sektor iki, mula bisa nggunakake pengalaman ing sektor iki kanggo nawakake produk perawatan pribadi kanthi kualitas, inovasi sing ora ana tandhingane. , asil, lan miturut sing paling ketat. standar safety.

Xiaomi

China uga nawakake piranti lan piranti kluwarga cilik kanggo perawatan pribadi lan karesikan dental, kayata irigasi lan sikat untu listrik ing merek Mijia. Raksasa teknologi nawakake salah sawijining rasio kualitas / rega paling apik sing bisa sampeyan temokake, uga teknologi lan desain sing cerdas.

Apa Cyber ​​Monday

Cyber ​​Senin, utawa cyber Monday, iku dina banget ditandhani ing commerce elektronik. Toko online mbuwang omah metu saka jendhela kanthi tawaran sing luar biasa kanggo narik kawigaten para pelanggan potensial. Mula, iki wektu sing paling apik kanggo mburu tawaran online sing paling apik, kayata tuku irigasi lan produk dental liyane kanthi rega sing apik.

Cyber ​​​​Senin diwiwiti minangka kesempatan kanggo promosi perdagangan online. Sanajan saiki toko web Iku pilihan sing disenengi kanggo akeh klien, ana wektu nalika padha ora duwe tangan ndhuwur nalika nerangake sales. Mulane diputusake nggawe dina iki kanggo narik perhatian wong.

Sing Tanggal 28 November 2005, lan sukses kuwi wiwit saiki ora mandheg ngrayakake Cyber ​​​​Monday iki kanthi akeh tawaran.

Kapan Cyber ​​Monday 2022 dirayakake?

irrigators cyber ana

El Cyber ​​​​Senin teka mung dina Senin sawise Black Friday. Tegese, ing dina Senen langsung sawise Jumuah kaping papat ing Nopember. Sing ditandhani karo dina sing dipilih kanggo ngrayakake Thanksgiving, yaiku sasi kaping papat Nopember. Dina sabanjure yaiku Black Friday, lan dina Senin yaiku tanggal sing dipilih kanggo cyber Monday iki ...

Yen kita nindakake nganti 2022, Cyber ​​​​Monday taun iki bakal dadi Senin, 28 November. Simpen tanggal kasebut kanthi apik ing agenda sampeyan lan goleki tawaran paling apik online. Jumlah dhuwit sing bisa disimpen pancen nyengsemake ...

Napa Cyber ​​​​Monday minangka kesempatan sing apik kanggo tuku flosser banyu utawa sikat untu listrik

Yen sampeyan butuh njaluk irrigator dentalSampeyan kudu ngerti manawa sawetara model kasebut bisa uga duwe rega saka € 50 nganti € 100 ing sawetara model sing luwih maju. Nanging, thanks kanggo diskon Cyber ​​​​Monday, sampeyan bisa tuku salah siji saka diskon sing ditrapake sing bisa pindhah saka 20% ing sawetara kasus, menyang liyane ing ndhuwur 35% ...

Penawaran iki minangka sing kapindho kesempatan Yen sampeyan durung bisa entuk ing Black Friday, ngidini sampeyan ngirit jumlah dhuwit sing bisa disimpen, alokasi menyang produk kesehatan dental liyane, utawa mung nandur modal ing kepinginan liyane sing dirasakake dina iki .. .

Uga, yen sampeyan wis mikir menehi irigasi Kanggo ulang tahun sing bakal teka utawa kanggo Natal, sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan ora bakal nemokake diskon sing penting kaya iki sajrone sisa taun. Lan sing paling apik, nalika Nopember, sampeyan ora bakal telat kiriman kaya biasane kedadeyan nalika rampung ing menit pungkasan.

Recuerda que taun iki bisa dadi utamané semrawut ing pangertèn kasebut, amarga dodolan online dikira tuwuh 89% amarga pandemi. Sing ditambah karo watesan koronavirus bisa nyebabake telat kiriman saya suwe saya suwe nalika preian. Cyber ​​​​Monday bisa nyingkirake predikat kasebut kanthi tuku luwih dhisik.

Produk apa kanggo kesehatan lisan sampeyan bisa tuku ing Cyber ​​​​Monday

irrigators cyber ana

Njupuk kauntungan saka Cyber ​​Monday kanggo njaluk ditahan kit apik saka utensils kanggo kesehatan dental, tutuk sampeyan bakal matur nuwun lan uga bakal diwakili kanthi frekuensi kunjungan menyang dokter gigi ...

  • Irigator- Irigasi dental ngidini sampeyan pindhah menyang papan liya sing ora bisa ditindakake, kayata sikat untu. Thanks kanggo jet banyu sing diproyeksikan, dheweke bisa nyingkirake plak sing nggegirisi, lebu panganan ing antarane untu utawa pinggir gusi, lan uga proliferasi bakteri tartamtu sing mangan lebu panganan. Singkatipun, tutuk sing luwih resik lan gusi sing kuwat amarga nawakake Cyber ​​​​Monday.
  • Sikat untu listrik: karo jinis rerumput sampeyan bakal bisa kanggo njaga tutuk resik luwih mulyo tinimbang karo sikat manual. Kajaba iku, amarga rotasi lan getaran frekuensi dhuwur, sampeyan bisa ngresiki untu, ilat lan gusi kanthi cara sing luwih efektif tinimbang nganggo manual. Pindhah menyang sikat 2.0 kanthi njupuk kauntungan saka tawaran Cyber ​​​​Monday.
  • Produk Kesehatan Gigi: Ing Ciber Monday sampeyan ora mung bakal nemokake tawaran ing sikat lan irrigator, ana uga mouthwashes, dental floss, toothpastes, lan produk liyane kanggo kesehatan lisan karo diskon pinunjul. Kabeh sing dibutuhake cangkeme kanthi rega kaya sing durung nate sampeyan deleng ...

Ngendi golek tawaran sikat untu listrik lan irigasi sajrone Cyber ​​​​Monday:

Kanggo bisa nemokake tawaran sing paling apik ing irrigator lan sikat untu listrik sajrone Cyber ​​​​Monday, aja lali ngawasi situs web kaya:

  • persimpangan: rantai Prancis duwe irrigator lan sikat untu listrik merek paling apik kanthi rega sing apik banget amarga dodolan sing bakal ditindakake sajrone dina iki.
  • Amazon: ing platform distribusi iki sampeyan duwe kabeh merek, model lan jinis irrigator, sikat untu lan liyane kanggo kesehatan lisan. Penawaran lampu kilat bakal diluncurake sedina muput ing pirang-pirang barang supaya sampeyan bisa mburu tawaran sing paling apik. Lan yen sampeyan minangka pelanggan Perdana, pengiriman gratis, lan bakal tekan omah luwih cepet.
  • Pengadilan Inggris: Rantai liyane asal Spanyol iki uga duwe sawetara irrigator paling apik lan sikat untu listrik. Sanajan regane ora paling murah, sajrone Cyber ​​​​Senin sampeyan bakal duwe tawaran sing ora bisa ditolak ing situs web.