Panasonic EW1211W845 Kab

Ofertas en Panasonic EW1211W845 por Black Friday

Temokake kenapa baterei Panasonic iki model paling laris ing irrigators tanpa kabel. Kita pitutur marang kowe ciri, kaluwihan model iki, panemu sing wis nyoba lan ing ngendi tuku rega paling online.

Panasonic dudu perusahaan sing duwe spesialisasi babagan kebersihan lisan, nanging kudu ditindakake kanthi bener laris. Iku banget imbang ing babagan kinerja lan regane dhuwit. Ayo ndeleng kanthi rinci!

Fitur Fitur Panasonic Irrigator

Iki minangka specifications sing incorporates supaya sampeyan bisa entuk karesikan dental lengkap ing omah sampeyan dhewe.

  • 3 Tingkat tekanan nganti 85 Psi
  • 2 Jinis Jet
  • 1400 ketukan saben menit
  • Tip rotasi 360 derajat
  • Tangki 130 ml
  • 2 Kepala Klebu
  • Baterei sing bisa diisi ulang
  • Pengisian Base
  • Tahan banyu lan bisa dicuci
  • Garansi 2 Taun

Kaluwihan saka Panasonic Oral Irrigator

 

  • ing telung mode nggunakake kasedhiya beda-beda meksa lan jinis jet. Modus "jet" nggunakake mung banyu ing daya maksimum, kanggo ngresiki Sisa pangan lan bakteri ana ngendi brushing ora tekan. Mode "udara normal" serves kanggo ngresiki ing wektu sing padha pijet gusi, nggunakake jet gabungan banyu lan udhara. Pungkasan kita bakal duwe mode "Udara alus ing", kang bakal nggunakake padha meksa ngisor digabungake jet kanggo nindakake a pijet gum.
  • Loro nozzles standar kalebu sing muter 360 derajat kanggo nggampangake akses menyang kabeh wilayah sing kudu kita resiki.
  • Simpenan cilik lan ndukung maneuverability saka piranti, sanajan mung ngidini nggunakake irrigator wektu 35 detik.
  • Baterei mbutuhake 15 jam kanggo daya lengkap, lan menehi piranti a otonomi nganti 15 menit saka operasi, sing ngidini kanggo nggunakake nganti seminggu kanthi telung reresik saben dina.

Desain Tanpa Kabel Portable

"irigator dental panasonic kab

Panasonic portabel iki nduweni desain sing padha karo sikat untu listrik, sing nyebabake banget ergonomis lan kompak Dibandhingake karo piranti ndhuwur meja. Kasedhiya ing putih-biru utawa putih-abu-abu lan ukurane yaiku:

  • Dhuwur: 19,7 cm - Jembar: 5,7 cm - Dhuwur: 7,4 cm
  • Bobot: 0,330 Kg

Rega Panasonic EW1211W845

Irigasi tanpa kabel iki duwe rega sing disaranake 79 euro, rada dhuwur dibandhingake karo kompetisi. Nanging, biasane kasedhiya karo a diskon luwih saka 30%, nyebabake biaya sing apik banget.

Tuku saka kene kanthi rega paling apik online lan nampa kanthi kepenak ing omah.

Aksesoris kalebu

Sampeyan bakal nampa irrigator Panasonic EW1211 karo kabeh sing sampeyan butuhake kanggo miwiti nggunakake sawise pangisian daya pisanan. Iki kalebu merek nalika tuku piranti kasebut:

  • 2 nozzles standar kanggo nggunakake langsung
  • 1 Basis pengisian
  • 1 manual pangguna

Tas Angkut

Kanggo mung ing 15 euro sampeyan bisa tuku siji tas sampurna kanggo transportasi irrigator ngendi wae:

Tuku Carrying Case
201 Ulasan
Tuku Carrying Case
  • Dirancang khusus kanggo panasonic EW1211W845
  • Gampang lan kasus hardshell iki entheng lan kompak kanggo ...
  • eksterior EVA super elastis lan berkualitas tinggi, sing ...

Nozzle cadangan

Panasonic EW0950, Tube...
2.480 Ulasan
Panasonic EW0950, Tube...
  • Siji paket ngemot rong cangkem lan papat ...
  • Disaranake kanggo ngganti muncung nganggo sing anyar saben 6 ...
  • Iku kompatibel karo padusan Panasonic EW1211

Produk sing gegandhengan

Panemu lan Kesimpulan Panasonic EW1211

Irigasi tanpa kabel iki minangka pilihan sing apik kanggo wong sing peduli babagan kebersihan gigi. malah nalika padha lunga ing trip. Dadi model kompak tanpa kabel, kita bisa nggawa menyang ngendi wae.

Iki uga a pilihan apik yen sampeyan duwe sethitik papan ing jedhing lan sampeyan ora pengin model tabletop njupuk munggah apa sethitik sampeyan duwe.

Iku piranti lengkap banget, karo macem-macem mode panggunaan lan ing ngendi kita mung kantun macem-macem mouthpieces khusus kanggo ortodontik utawa implan.

Ing kasus apa wae wis kinerja apik lan sawijining tekanan dhuwur dadi model baterei.

Kanthi tawaran sampeyan biasane duwe a piranti karo kualitas rega banget lan rating panuku umume apik banget.

FAQ

  • Apa sampeyan duwe kekuatan kanggo mbusak tartar? Ora ana model sing ngilangi, dheweke nyegah.
  • Apa sampeyan bisa nggunakake ing padusan? Ya sampeyan bisa, sampeyan mung kudu garing kanthi apik yen wis rampung.
  • Apa kuwat? Dayane apik, utamane kanggo baterei.
  • Apa ana nozzle panggantos? Ya, iku EW0950
  • Apa sampeyan butuh baterei? Ora, iki nggabungake baterei sing bisa diisi ulang saka pangkalan
  • Apa jet intermiten? Iku pulsed nanging terus-terusan

Panuku Reviews

Luwih saka 400 pangguna wis ngiwa skor sing, marem ing paling kasus lan menehi model iki a Skor rata-rata 4.1 saka 5. Kanggo maca komentar para panuku klik tombol iki:

Waca review liyane ing Amazon

"Aku wis rong sasi lan aku seneng. Untuku ora tau rumangsa luwih resik. Pendhaftaran hygienist nyaranake kanggo kula minangka alternatif kanggo flossing. Aku kudu isi setengah, nanging aku ora pengin model kompak. Aku seneng ukuran lan portabilitas.

"Ora ana sambungan listrik sing katon, tombol kontrol sing disegel, lampu indikator, lan konstruksi sing luwih kuat tinimbang produk sing luwih populer sing diganti. Nduwe rasa kualitas lan kerjane apik. Aku seneng tuku.”

"Disaranake kanggo aku dening orthodontist sing disaranake kanggo anakku sing nganggo braces. Dheweke duwe rongga sanajan dheweke cukup tliti babagan nyikat. Irigasi lisan mbantu mbusak lebu panganan saka piranti, nggawe luwih gampang kanggo nyegah rongga lan uga nyegah inflamasi gusi "

Panasonic Dental Irrigators Comparison

Iki irrigator dental tanpa kabel paling laris saka panasonic, nanging wis model liyane ing pasar:

Desain
Paling laris
Irigator Panasonic EW1211W845...
Batere
Panasonic EW-DJ10-A503...
Lempitan
Panasonic EW-DJ40-W503 ...
Aku nyimpen banyu
Panasonic EW1411H845 -...
Desktop
Irigator Panasonic EW1611W503...
Model
EW1211W845
EW-DJ10-A503
EW-DJ40-W503
EW1411H845
B06XPCT6MF
Tipe Hidroulsor
Baterei Nirkabel
Baterei Portable
Baterei sing bisa dilipat
Baterei Nirkabel
Desktop
Mode kasedhiya
3 mode (AIR IN NORMAL, AIR IN SOFT, Jet mode)
2 Tingkat Tekanan
2 Tingkat Daya
4 mode (AIR IN NORMAL, AIR IN SOFT, Jet, Interdental)
10 tingkat
Tekanan maksimum
85 Psi
77 Psi
85 Psi
85 Psi
94 Psi
Pulsa saben Menit
1400
1400
1500
1400
1900
Kapasitas Tank
130 ml
165 ml
165 ml
130 ml
600 ml
Nozzles Klebu
2
1
1
2
2
Nilai
-
PvP
48,58 €
24,99 €
36,06 €
42,00 €
101,17 €
Paling laris
Desain
Irigator Panasonic EW1211W845...
Model
EW1211W845
Tipe Hidroulsor
Baterei Nirkabel
Mode kasedhiya
3 mode (AIR IN NORMAL, AIR IN SOFT, Jet mode)
Tekanan maksimum
85 Psi
Pulsa saben Menit
1400
Kapasitas Tank
130 ml
Nozzles Klebu
2
Nilai
PvP
48,58 €
Batere
Desain
Panasonic EW-DJ10-A503...
Model
EW-DJ10-A503
Tipe Hidroulsor
Baterei Portable
Mode kasedhiya
2 Tingkat Tekanan
Tekanan maksimum
77 Psi
Pulsa saben Menit
1400
Kapasitas Tank
165 ml
Nozzles Klebu
1
Nilai
PvP
24,99 €
Lempitan
Desain
Panasonic EW-DJ40-W503 ...
Model
EW-DJ40-W503
Tipe Hidroulsor
Baterei sing bisa dilipat
Mode kasedhiya
2 Tingkat Daya
Tekanan maksimum
85 Psi
Pulsa saben Menit
1500
Kapasitas Tank
165 ml
Nozzles Klebu
1
Nilai
PvP
36,06 €
Aku nyimpen banyu
Desain
Panasonic EW1411H845 -...
Model
EW1411H845
Tipe Hidroulsor
Baterei Nirkabel
Mode kasedhiya
4 mode (AIR IN NORMAL, AIR IN SOFT, Jet, Interdental)
Tekanan maksimum
85 Psi
Pulsa saben Menit
1400
Kapasitas Tank
130 ml
Nozzles Klebu
2
Nilai
PvP
42,00 €
Desktop
Desain
Irigator Panasonic EW1611W503...
Model
B06XPCT6MF
Tipe Hidroulsor
Desktop
Mode kasedhiya
10 tingkat
Tekanan maksimum
94 Psi
Pulsa saben Menit
1900
Kapasitas Tank
600 ml
Nozzles Klebu
2
Nilai
-
PvP
101,17 €

Tuku Irrigator EW1211W845

Yen sampeyan mikir iki model sing sampeyan goleki, sampeyan bisa entuk ing rega paling online saka kene:

Summary
Gambar produk
Pengarang Rating
xnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikaxnumxst punikawerna abu-abu
Aggregate Rating
5 adhedhasar 2 votes
Brand Name
Panasonic
Jeneng Product
EW1211W845

2 komentar babagan «Panasonic EW1211W845»

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.